Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Οι τεχνικές του Ιδρύματος Ροκφέλερ για τον έλεγχο της παγκόσμιας γεωργίας.

ΠΗΓΗ: http://educate yourself.org/nwo/nwotavistockbestkeptsecret.shtml

Μία από τις κύριες αλλά ελάχιστα γνωστές λειτουργίες του Ιδρύματος Ροκφέλερ είναι οι τεχνικές του για τον έλεγχο της παγκόσμιας γεωργίας. Ο διευθυντής του, ο Kenneth Wernimont, ίδρυσε τα ελεγχόμενα αγροτικά προγράμματα του Rockefeller σε όλο το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική.

Ο ανεξάρτητος αγρότης είναι μια μεγάλη απειλή για την παγκόσμια τάξη, γιατί παράγει για τον εαυτό του και επειδή τα προϊόντα του μπορούν να μετατραπούν σε κεφάλαιο, αυτό του δίνει ανεξαρτησία.


Στη Σοβιετική Ρωσία, οι μπολσεβίκοι πίστευαν ότι είχαν επιτύχει τον πλήρη έλεγχο πάνω στους ανθρώπους, απογοητεύτηκαν όταν ανακάλυψαν ότι τα σχέδιά τους να απειλούντο από την πεισματική ανεξαρτησία των μικρών αγροτών, των κουλάκων.

Ο Στάλιν διέταξε την OGPU να κατασχέσει όλα τα τρόφιμα και τα ζώα των κουλάκων, για να λιμοκτονήσουν . Η The Chicago American, στις25 Φεβρουαρίου 1935 εμφανίστηκε με πρωτοσέλιδο τίτλο, ΈΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΉ ΠΕΙΝΑ, Οι καλλιέργειες των Αγροτών κατασχέθηκαν, και τα ζώα τους λιμοκτόνησαν. Για να αποσπάσουν την προσοχή από αυτή την θηριωδία, αργότερα ισχυρίστηκαν ότι οι Γερμανοί, όχι οι Σοβιετικοί, τους είχαν σκοτώσει αυτούς τους ανθρώπους, τον ισχυρισμό που έλαβαν από τον τίτλο της The Chicago American και από τον αρθρογράφο του Σικάγο.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα, το Κόμμα των αγροτών και των εργατών, εξόντωσε τους αγρότες και υποδούλωσε τους εργαζόμενους. Πολλά απολυταρχικά καθεστώτα έχουν βρει τον μικρό αγρότη να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο τους. Η γαλλική βασιλεία του τρόμου δεν στρέφονται κατά των αριστοκρατών, πολλοί από τους οποίους ήταν συμπαθούντες, αλλά εναντίον των μικρών παραγωγών που αρνήθηκαν να παραδώσουν το σιτάρι τους στα επαναστατικά δικαστήρια, σε αντάλλαγμα για τις άνευ αξίας Assignats. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα θεμέλια σήμερα ασχολούνται με το ίδιο είδος πολέμου εξόντωσης εναντίον του αμερικανού αγρότη.

Η παραδοσιακή συνταγή της γης συν εργασία για τον γεωργό έχει αλλοιωθεί λόγω της ανάγκης του γεωργού να έχει αγοραστική δύναμη, ώστε να αγοράζει βιομηχανικά προϊόντα που είναι απαραίτητα στις γεωργικές επιχειρήσεις του. Λόγω αυτής της ανάγκης για κεφάλαιο, ο γεωργός είναι ιδιαίτερα ευάλωτος στην χειραγώγηση της παγκόσμιας τάξης των επιτοκίων, τα οποία τον χρεοκοπούν. Ακριβώς όπως στη Σοβιετική Ένωση, στις αρχές της δεκαετίας του 1930, όταν ο Στάλιν διέταξε τους κουλάκους να εγκαταλείψουν την μικρή γη τους για να ζήσουν και να εργαστούν στα κολχόζ, ο Αμερικανός αγρότης αντιμετωπίζει το ίδιο είδος της εξόντωσης, αναγκαζόμενος να εγκαταλείψει το μικρό οικόπεδο της γης του για να γίνει ένα μισθωμένο χέρι για τα μεγάλα γεωργικά τραστ.

Το Ινστιτούτο Brookings και άλλα ιδρύματα που προέρχονται από τα νομισματικά προγράμματα που υλοποιούνται από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ θα καταστρέψουν τον αμερικανό αγρότη, - μια επανάληψη της Σοβιετικής τραγωδία στη Ρωσία, - με τον όρο ο γεωργός για να επιτραπεί να επιβιώσει θα πρέπει να γίνει ένας εργαζόμενος σκλάβος στα γιγαντιαία τραστ.

Όταν ο πολίτης αντιλαμβάνεται τον πραγματικό ρόλο των θεμελίων, μπορεί να καταλάβει τον ρόλο των υψηλών επιτοκίων, την υψηλή φορολογία, την καταστροφή της οικογένειας, την υποβάθμιση των εκκλησιών σε φόρουμ για την επανάσταση, την ανατροπή των πανεπιστημίων στους βόθρους της CIA για τον εθισμό στα ναρκωτικά, και τις αίθουσες της κυβέρνησης σε υπονόμους της διεθνούς κατασκοπείας και δολοπλοκίας. Ο Αμερικανός πολίτης μπορεί τώρα να καταλάβει γιατί κάθε πράκτορας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι εναντίον του, οι οργανισμοί , το FBI, το IRS, η CIA και η BATF κάνουν πόλεμο εναντίον του πολίτη, για την εκτέλεση των προγραμμάτων από τα ιδρύματα.

Τα ιδρύματα βρίσκονται σε άμεση παραβίαση των καταστατικών τους, τα οποία δεσμεύονται να κάνουν «φιλανθρωπικό» έργο, επειδή δεν κάνουν επιχορηγήσεις οι οποίες δεν αποτελούν μέρος ενός πολιτικού στόχου. Η κατηγορία έχει γίνει, και ποτέ δεν αρνήθηκαν ότι το δίκτυο Heritage-AEI (Κληρονομιά-ΑΕΙ) έχει τουλάχιστον δύο πράκτορες της KGB στο προσωπικό του. Η απασχόληση επαγγελματιών μυστικών πρακτόρων ως «φιλανθρωπικοί» εργαζόμενοι, όπως έγινε με την αποστολή του Ερυθρού Σταυρού στη Ρωσία το 1917, εκθέτει την απαίσια πολιτική των οικονομικών και κοινωνικών στόχων που η Παγκόσμια Τάξη απαιτεί από τα ιδρύματα να πετύχουν, μέσω των "κληροδοτημάτων" τους.

Αυτό δεν είναι μόνο φορολογική απάτη, επειδή στα ιδρύματα χορηγείται φορολογική απαλλαγή μόνο για να κάνουν φιλανθρωπικό έργο, αλλά είναι εγκληματικός συνδικαλισμός, συνωμοσία για διάπραξη αδικημάτων κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. (Συνταγματικό Δίκαιο 213, Corpus Juris secundum 16). Για πρώτη φορά , η στενή σύνδεση μεταξύ του Ιδρύματος «συνδικάτο» αποκαλύφθηκε από τα ονόματα των αρχικών ιδρυτών του --- του Daniel Coit Gilman, ο οποίος ενσωμάτωσε το Peabody Fund και το John Slater Fund, και έγινε ιδρυτής του General Education Board (Διοικητικού Συμβουλίου της Γενικής Παιδείας) (νυν Rockefeller Foundation). Ο Gilman, ο οποίος ενσωμάτωσε επίσης το Russell Trust το 1856, έγινε αργότερα ιδρυτής του Carnegie Institution με τον Andrew Dickson White (Russell Trust) και του Frederic A. Delano. Ο Delano ήταν επίσης ο ιδρυτής εταιρίας από το Brookings Institution και του Ιδρύματος Carnegie για τη Διεθνή Ειρήνη.

http://ermionh.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ