Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Η Αλχημεία της τελετουργικής δολοφονίας.

Η Όψη της Τριάδος

Ίσως οι ηγέτες του παγκόσμιου συστήματος να είναι τρελοί. Ίσως αυτό να είναι. Αλλά αν είναι τρελοί και πραγματικά πιστεύουν στις δικές τους ψευδαισθήσεις, τότε μπορεί να εξακολουθούν να θέλουν να δώσουμε προσοχή σε αυτά, για να δούμε τι μορφή έχουν λάβει και θα λάβουν, επειδή οι επίδοξοι ποιμένες μας έχουν την μέθοδος τους μέσα στην τρέλα τους αλλά και μεγάλη δύναμη. Μπορούν να βρεθούν στο αίθουσες των συνεδριάσεων των επιχειρήσεών μας, στο Πεντάγωνο και στο Λευκό Οίκο.




Η αλχημεία έχει τουλάχιστον τρεις στόχους για να επιτευχθεί πριν την συνολική αποσύνθεση της ύλης, την συνολική κατάρρευση που είμαστε μάρτυρες να συμβαίνει γύρω μας σήμερα, έχει εκπληρωθεί και είναι:
1. Η δημιουργία και η καταστροφή της πρωταρχικής ύλης.
2. Η δολοφονία του θείου βασιλέως.
3. Η μεταμόρφωση της Prima Materia (1) σε Prima Terra .
(1) Prima Materia, αρχέγονη ύλη ή πρώτη ύλη, είναι η πανταχού παρούσαπρώτη ύλη που απαιτείται για τo αλχημικό opus magnum και τη δημιουργία της πέτρας του φιλοσόφου. Είναι η πρωτόγονη άμορφη βάση όλης της ύληςπου είναι παρόμοια με το χάος, την πεμπτουσία, ή τον αιθέρα.

Από τους αρχαίους χρόνους αυτοί ήταν οι στόχοι της Γνωστικής- Ροδοσταυρικής-μασονικής - Ερμητικής Ακαδημίας, μιας ελίτ τόσο πραγματικής και υλικής όπως η κοινωνία “το Κρανίο και Οστά” (Skull and Bones) του Προέδρου Μπους στο Πανεπιστήμιο Yale , το Bohemian Grove στην Καλιφόρνια, το Ordo Templi Orientis (ΟTΟ) του εφημερίου Δρ John Whiteside και αυτό στην Καλιφόρνια, οι Σκωτίκές και παλλαδικές Τελετές του Τεκτονισμού (Scottish and Palladian Rites) του Στρατηγού Albert Pike και μια σειρά από κατώτερους μιμητές. Όλες αυτές οι λατρείες έχουν ή είχαν τις υψηλότερες δυνατές θέσεις, συνδέσεις και παλαιά δίκτυα.

Η δημιουργία και η καταστροφή της πρωταρχικής ύλης επετεύχθη στο White Head (λευκό κεφάλι) ("Ancient of Days") («ο Παλαιός των Ημερών»), στο White Sands, στο Νέο Μεξικό, στο Trinity Site. Το Trinity Site βρίσκεται στην αρχή ενός αρχαίου Δυτικού δρόμου γνωστού στο παλιό Μεξικό ως Jornada del Muerto (το Ταξίδι των νεκρών).


Jornada-del-Muerto-NM-Map

Στις αρχές του αιώνα ένας Τέκτων που ονομάζετο Peter Kern διέταξε να οικοδομηθεί μια άκρως συμβολική "Πύλη του Θανάτου" σε ένα βασικό σημείο σε αυτό το αρχαίο μονοπάτι. Ήταν γνωστή ως η πύλη με τις χίλιες Πύλες.
Στο μπροστινό μέρος αυτής της πύλης ο Kern δολοφονήθηκε τελετουργικά (Αποκεφαλίστηκε) από έναν δήμιο με κουκούλα.

Ο Γκάρι Τρυντό σατίρισε την λατρεία της κοπής του κεφαλιού των Αζτέκων-μασώνων Comazotz του Αμερικανικού Southwest σε μια σειρά τον Δεκέμβριο του 1988 στα "Doonesbury" κινούμενα σχέδια που απεικονίζουν τους μυημένους στο Κρανίο και Οστά (Skull and Bones) προσπαθεί να διαθέσει ένα αριθμό κεφαλών συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Πάντσο Βίλα, έναν βασικό πολιτικό ενεργούμενο της κρυπτοκρατίας ο οποίος είναι γεγονός πως αποκεφαλίστηκε επίσης τελετουργικά.



Άλλες απόκρυφες τελετές για τη Δημιουργία και την Καταστροφή της Πρωταρχικής ύλης εκτυλίσσονταν στην ευρύτερη περιοχή του 33ο βαθμό του γεωγραφικού πλάτους του βόρειου παραλλήλου του Truth or Consequences, στο Νέο Μεξικό. Η περιοχή Τριάδα είναι επίσης σε αυτό το γεωγραφικό πλάτος.



Υπάρχουν 33 τμήματα στην ανθρώπινη σπονδυλική στήλη τα οποία σύμφωνα με την απόκρυφη γνώση είναι το όχημα της φλογερής ανάβαση της Kundalini, η δύναμη-φίδι που κατοικεί στο ανθρώπινο σώμα. Το 33 είναι ο υψηλότερος βαθμός του Σκωτικού Τεκτονισμού. Κοντά στην θέση Trinity, μία ερειπωμένη καλύβα συμβολικά ονομάστηκε "MacDonald House."




Η δημιουργία και καταστροφή της Αρχέγονης ύλης συνέβη ακριβώς στο Trinity Site, τον "Τόπο της Φωτιάς, " με την έκρηξη της πρώτης ατομικής βόμβας, με αποκορύφωμα ανείπωτες χιλιάδες χρόνια αλχημικής θεωρίας και πρακτικής.



Η τελετή της δολοφονίας του βασιλιά πραγματοποιήθηκε σε άλλη τοποθεσία Trinity που βρίσκεται περίπου δέκα μίλια νότια του 33ου βαθμού του βόρειου παραλλήλου γεωγραφικού πλάτους μεταξύ του Ποταμού τριάδα και της τριπλής Διάβασης στο Dealey Plaza στο Ντάλας του Τέξας.



dealey-plaza-dallas-texas

Η Dealey Plaza ήταν ο τόπος του πρώτου μασονικού ναού στο Ντάλας. Σε αυτό σημείο, που ήταν γνωστό κατά τη διάρκεια της εποχής των καουμπόη του 19ου αιώνα ως ο "Ματωμένος Δρόμος με τις Λεύκες", τον παγκόσμιος ηγέτης που είχε γίνει γνωστός ως «βασιλιάς του Κάμελοτ», ο Πρόεδρος Τζον Φιτζέραλντ Kennedy, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε.



Μια ευρέως δημοσιευμένη εικόνα που έχει γίνει ίσως το κλειδί - σύμβολο του αινίγματος του γρίφου Κένεντι, εμφανίστηκε αμέσως μετά τη δολοφονία: μια φωτογραφία με τρεις «αλήτες» σε επίσημη επιτήρηση,




οι οποίοι αργότερα ανεξήγητα αφέθηκαν ελεύθεροι και ποτέ δεν εντοπίστηκαν, αν και η κερδοσκοπία σχετικά με το ποιοι ήταν πραγματικά είχε οδηγήσει σε πυρετό τους ερευνητές.




Αυτή η φωτογραφία είναι μια τελετουργική συνοδεία της Μαύρης τελετής που ήταν η τελετουργική θυσία του βασιλιά, η αλάνθαστη κάρτα κλήσης για τη μασονική δολοφονία. Η εμφάνιση του Jubela, του Jubelo και του Jubelum, οι τρεις «ανάξιοι τεχνίτες» του μπουρλέσκ Ναού, "που δεν θα κατηγορηθούν για τίποτα."



Αυτός ο τελετουργικός συμβολισμός είναι αναγκαίος για την εκπλήρωση αυτού που ο James Shelby Downard περιέγραψε στην πρώτη έκδοση του Apocalypse Culture (Αποκάλυπτικού Πολιτισμού), ως η αλχημική πρόθεση της θανάτωσης του «βασιλιά του Κάμελοτ»:
"... Ο απώτερος σκοπός αυτής της δολοφονίας δεν ήταν πολιτικός ή οικονομικός αλλά μαγικός: για τον έλεγχο του ονειρικού νου, καθώς η παράταξη των δυνάμεων του είναι η πανίσχυρη δύναμη σε αυτό ολόκληρο το σενάριο των ψεμάτων, της σκληρότητας και της υποβάθμισης.
Κάτι πέθανε στον αμερικανικό λαό κατά την 22 Νοέμβρη, 1963 – το αποκαλούν ιδεαλισμό, αθωότητα ή αναζήτηση για την ηθική υπεροχή. 
Είναι ο μετασχηματισμός των ανθρώπινων όντων, ο οποίος είναι ο αυθεντικός λόγος και το κίνητρο για τη δολοφονία Κένεντι ... "
Η φαινομενικά τυχαία και παράλογη σφαγή του Προέδρου, κατά την εβδομάδα πριν από την ημέρα των ευχαριστιών, καθώς το κεφάλι του θα ανατιναχτεί σε αυτά τα πλέον κακόφημα καρέ φιλμ του Zapruder. Είναι η ταμπέλα για την είσοδο της ανθρωπότητας σε αυτό που ο David Cronenberg στο έργο του Videodrome το Ροδόσταυρικό κινηματογραφικό μανιφέστο που ονομάζεται, "Άγρια Νέα Εποχή."



Η αναζήτηση για τους τρεις δολοφόνους έχει γίνει ένα ταξίδι πάνω και κάτω στην σκάλα του Tim Finnegan , μια κλίμακα που περιέχει «το ένα στραβοπάτημα μετά το άλλο.

Tim Finnegan's ladder

"Είναι ένα μασονικό αίνιγμα σε πολλά μεγέθη πάνω από το, CIA-μαφία Αντι-Κάστρο-Κάστρο-KGB-Τέξας δεξιοί κ.λπ. κ.λπ. πολιτικές "λύσεις" που προωθούνται από τα διάφορα βιβλία και τις ταινίες που μερικές φορές χρησιμεύουν μόνο για να μπερδεύουν και να σπάνε το ηθικό μας για όλα τα άλλα.

Η Αλχημεία της τελετουργικής δολοφονίας.



Αυτό που θα πρέπει να είναι σαφείς σε κάθε σπουδαστή της μαζικής ψυχολογίας, είναι η σχεδόν άμεση πτώση του Αμερικανού ανθρώπου στον απόηχο της αποτρόπαιας αυτής, τηλεοπτικής σφαγής. Εκεί βρίσκονται πολλοί δείκτες του μετασχηματισμού. Εντός ενός έτους οι Αμερικανοί είχαν σε μεγάλο βαθμό περάσει από τα πιο μαλακά-τονισμένα, φυσικά, χρωματιστά βαμβακερά ρούχα στους τεχνητούς πολυεστέρες με φανταχτερά χρώματα.

Η δημοφιλής μουσική έγινε πιο δυνατή, πιο γρήγορη και πιο κακόηχη.

Τα ναρκωτικά εμφανίστηκαν για πρώτη φορά έξω από την Βοημική υποκουλτούρα των γκέτο, στις κυρίαρχες τάσεις. Κάθε είδους ακρότητες τέθηκαν σε μόδα. Οι επαναστάσεις στη γνωστική λειτουργία και τη συμπεριφορά ήταν πλέον στον ορίζοντα, από τους Beatles μέχρι τον Charles Manson, από τον Ελεύθερο έρωτα, στο LSD.

Σε αυτή την δίνη προς τα πίσω-D, οι μεγάλες (Αβραάμικές) θρησκείες έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους για να πιστέψουν πως όταν ψάχνουν μέσα, ή πριν πάνε στο σκοτάδι, ή «να πάνε εκεί», ή ακόμα και αμφισβητούν, θα σας μεταφέρουν σε ένα μονόδρομο ταξίδι στην κόλαση. Αυτό είναι



Πηγή: Michael A. Hoffman II Secret Societies and Psychological Warfare Page 92
Michael A. Hoffman II μυστικές κοινωνίες και Ψυχολογικός Πόλεμος Page 93

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ