Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Στην Αλβανία ο Τζορτζ Σόρος - 3 ώρες δείπνο με το φίλο του Έντι Ράμα! -Το ΓΑΠ δεν βλέπουμε!...


«Ο παγκοσμίου φήμης φιλάνθρωπος, Τζορτζ Σόρος, πραγματοποίησε επίσκεψη λίγων ωρών στα Τίρανα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του», αναφέρει το αλβανικό Oranews.

Οι συναντήσεις του Σόρος πραγματοποιήθηκαν μακριά από την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, με εξαίρεση τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, Lulzim Basha.

Ο 84χρονος Εβραιο-αμερικανός δισεκατομμυριούχος, ουγγρικής καταγωγής, την Πέμπτη το βράδυ είχε προσκληθεί σε δείπνο από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα, μια συνάντηση που κράτησε τρεις ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αλβανικού καναλιού, ο Σόρος ενημερώθηκε για τις μεταρρυθμίσεις που προωθούνται στη χώρα, ενώ ο ίδιος χαρακτήρισε τις μεταρρυθμίσεις αυτές, ως ‘επώδυνες’ αλλά ‘απαραίτητες’ για την Αλβανία.

Αναμένεται ότι το Ίδρυμά του, ‘Ανοικτή Αλβανία’ θα συνεισφέρει στην υποστήριξη των έργων που προωθούνται από την πλειοψηφία του κοινοβουλίου κατόπιν προτάσεων του Έντι Ράμα, στη βάση των μεταρρυθμίσεων.

Ένα βασικό στοιχείο στο οποίος έδωσε έμφαση ο Σόρος, ήταν η χρήση του κοινωνικού δικτύου Facebook και η υποστήριξη προς τους νέους.

Η συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του κόμματος της αντιπολίτευσης, Λουλζίμ Μπάσα, διήρκεσε 60 λεπτά και πληροφορήθηκε τις ανησυχίες του Δημοκρατικού Κόμματος για το κράτος δικαίου.

ΠΗΓΗ

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ