Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Βλ. Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για την ελευθερία μας


Συγκλονιστική ομιλία του Πούτιν προς την εθνική αντιπροσωπεία της Δούμας, όπου ευθέως πλέον προειδοποίησε τους παγκοσμιοποιητές της Δύσης, ότι θα έχουν την τύχη του Χίτλερ, αν τολμήσουν να τα βάλουν με την Ρωσία. Έγκαιρα σας έχουμε ενημερώσει για την πλήρη ρήξη στην οποία οδηγούνται οι σχέσεις Δύσης και Ρωσίας, κάτι που αντικτοπτρίζεται στα πύρινα λόγια του Ρώσου Προέδρου που ακολουθούν. Η «Αρκούδα» δεν πρόκειται να υποχωρήσει, σας έχουμε πολλάκις αναφέρει.
Να υπενθυμίσουμε ότιΣτόχος των παγκοσμιοποιητών είναι η Ρωσία, καθώς αποτελεί το τελευταίο και μοναδικό εμπόδιο εμπρός στην επιβολή της απόλυτης οικονομικής, πολιτικής και πολιτισμικής παγκοσμιοποίησης με ένα κέντρο εξουσίας να ρυθμίζει τα πάντα.
«Όλοι θυμούνται πως κατέληξε ο Χίτλερ», ανέφερε ο Πούτιν στην πιο σκληρή ομιλία που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα απέναντι στις προκλήσεις των παγκοσμιοποιητών.
«Η Ουκρανία δεν ήταν παρά ένα πρόσχημα, προκειμένου να βλάψουν την Ρωσία. Έχουν προσπαθήσει και στο παρελθόν να διαλύσουν την Ρωσία (σ.σ εποχή Γιέλτσιν), όπως έγινε με την Γιουγκοσλαβία, αλλά δεν επιτρέψαμε να συμβεί αυτό», ανέφερε ο «Τσαρ Βλαντ» και προειδοποίησε, παρότι ξεκαθάρισε πως, αν και η Ρωσία δεν επιθυμεί την ευρύτερη σύγκρουση:
«Ο στρατός μας είναι σύγχρονος και ετοιμοπόλεμος. Ευγενικός, όπως λένε, αλλά τρομερός. Έχουμε αρκετή δύναμη, θέληση και θάρρος για να υπερασπιστούμε την ελευθερία μας».
Σε σχέση με την Κριμαία δήλωσε: «Η Κριμαία είναι για εμάς είναι όπως το «Όρος του Θεού» για τους Εβραίους. Είναι ιερή περιοχή».
Επικρίνοντας τα αμερικανικά σχέδια για την ανάπτυξη του προγράμματος αντιπυραυλικής άμυνας στην Ευρώπη, τόνισε ότι δεν υπάρχει χώρος να προσπαθήσει να απευθυνθεί κανείς στην Ρωσία από θέση ισχύος, εν ολίγοις ότι η «Αρκούδα» δεν σηκώνει τσαμπουκάδες. «Η αντί-πυραυλική ασπίδα», πρόσθεσε, «δεν απειλεί μόνο την ασφάλειας της Ρωσίας αλλά και και όλου του κόσμου καθώς απειλεί την ισορροπία των δυνάμεων».
Αναφερόμενος στις δυτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας για τον ρόλο της στην ουκρανική κρίση, ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι λειτούργησαν ως κίνητρα για τις ρωσικές επιχειρήσεις και ότι η Ρωσία παρέμεινε ανοικτή στις ξένες επενδύσεις.
«Οι κυρώσεις δεν ήταν παρά μία νευρική αντίδραση των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους», είπε ο πρόεδρος της Ρωσίας. «Αλλά χωρίς αυτά (την Ουκρανία, την Κριμαία) θα είχαν εφεύρει άλλο πράγμα για να φρενάρουν την αυξανόμενη δυναμική της Ρωσίας», εξήγησε.
Ο Πούτιν επέκρινε την Ουάσινγκτον ότι «επιδιώκει να επηρεάσει, παρασκηνιακά ή ευθέως, τις σχέσεις μας με τους γείτονές μας».
«Ορισμένες φορές, δεν ξέρει κανείς με ποιον είναι καλύτερο να μιλήσει, με τις κυβερνήσεις ή απευθείας με τους προστάτες τους και τους σπόνσορές τους», αναρωτήθηκε ειρωνικά ο Πούτιν, εννοώντας την υποδούλωση κυβερνήσεων, μεταξύ τους και η ελλαδική, στην παγκόσμια διαπλοκή. Εξάλλου μίλησε καθαρά για χώρες που έχουν παραδώσει την εθνική τους κυριαρχία.
Στα πλαίσια θωράκισης της ρωσικής οικονομία εμπρός στην παγκόσμια οικονομική ύφεση που πλησιάζει, υποσχέθηκε «πλήρη αμνηστία» για τα κεφάλαια που θα επαναπατρισθούν, λέγοντας ότι οι Ρώσοι που θα επιλέξουν να επιστρέψουν τα κεφάλαιά τους δεν θα αντιμετωπίσουν ερωτήσεις για την προέλευσή τους και δεν θα αντιμετωπίσουν επιβολή φορολογίας ή άλλες κυρώσεις.
Ο «Τσαρ Βλαντ» ζήτησε επίσης από την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας να λάβει μέτρα για να τεθεί τέλος στην κερδοσκοπία των παγκοσμιοποιητών κατά του ρουβλίου.
«Η αξία του ρουβλίου δεν μπορεί να γίνει ατιμώρητα αντικείμενο κερδοσκοπίας. Ζητώ από την Κεντρική Τράπεζα και την κυβέρνηση να λάβουν αυστηρά μέτρα για να κοπεί η όρεξη των κερδοσκόπων να παίζουν με τις διακυμάνσεις της ισοτιμίας του ρουβλίου», υπογράμμισε ο ρώσος πρόεδρος καθώς τις τελευταίες ημέρες το ρωσικό νόμισμα καταγράφει συνεχή ρεκόρ υποτίμησης ως προς το δολάριο.
«Οι Αρχές - δήλωσε συγκεκριμένα ο Πούτιν – γνωρίζουν ποιοι είναι οι κερδοσκόποι. Έχουμε τα μέσα να τους αντιμετωπίσουμε. Είναι καιρός να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα μέσα».
Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ