Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Venizelos, OHE -New York-Ο Εβ. Βενιζέλος θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο (γνωστό και ως ''νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας'') !...

ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!
Ο ΟΗΕ αναμένει με αγωνία-προσμονή τον εξοχ. αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών Ελλάδας, Ευ. Βενιζέλο
Ο πρόεδρος ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ζήτησε από το επιτελείο του να φροντίσει ώστε να έχει αναμνηστική φωτογραφία με τον 'Ελληνα υπουργό, στο περιθώριο της γεν. Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη ή στην δεξίωση που θα παραθέσει προς τιμήν των αντιπροσωπειών χωρών-μελών.
Ο κ. αντιπρόεδρος και υπ.Εξ., θα συναντηθεί την Κυριακή (6:00 μ.μ.) στο γεν. Προξενείο της Ελλάδας, με ''φορείς της οργανωμένης Ομογένειας'', δηλ. με ολίγους προεπιλεγμένους, άσχετους, ''ισόβιους'' προεδρο-παράγοντές της, που ουσιαστικά εκπροσωπούν τον εαυτόν τους, αλλά αποφεύγει (τι φοβάται;) να κάνει δημόσια ομιλία σε Ομογενείς και διάλογο μαζί τους, γιά τα προβλήματά τους.
Την Δευτέρα 22 Σεπτ. 10:45 πρωί, ο κ. Βενιζέλος θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο (γνωστό και ως ''νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας'') στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής, όπου ο κ. αντιπρόεδρος και υπ.Εξ. θα πάει ''γιά να υποβάλει τα σέβη του''.

.........................

Διακήρυξη δημιουργίας πανΑμερικάνικης Οργάνωσης με το όνομα HELLENES-USA


 
www.kalami.net     |    www.kalami.us      |    www.kalami.co

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ