Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τα 12 αποκρυφικα αστερια της ΣΗΜΑΙΑΣ της ΕΥΡΩΠΗΣ εχουν σχεση με τις 12 φυλες των εβραιων, που σημαινει οτι η Ε.Ε. ειναι δημιουργημα των υιων...

"Ανατροπή του Δεσποτισμού της Ε.Ε.!!"

«Εγκαταλειψη του ενιαιου νομισματος ευρω και επαναφορα για ολες τις χωρες της Ε.Ε. των εθνικων νομισματων των κρατων μελων. Επιστροφη δηλαδη στην ευρωπη των πατριδων. Δεν μας χρειαζεται ο τρομερα γραφιοκρατικος και πανακριβος μηχανισμος των Βρυξελλων και του Στρασβουργου που εκπληρει αποκλειστικα τα ψευδομεσιανικα σχεδια για παγκοσμια κυριαρχια των υιων του Αβρααμ

του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η αληθεια δεν βλαπτει. Οποιος πιανει με τα χερια του ενα πυρωμενο σιδερο, πιανει ενα επικινδυνο πραγμα και μπορει να παθη μεγαλη ζημια και να θεση τον εαυτο του στα ματια πολλων διαβρωμενων και ασχετων με τα δρωμενα ανθρωπων σαν ενας πνευματικα και πολιτικα εγκληματιας, οπως ακριβως βλεπει του κριτας της Ε.Ε. ο περιφημος μασονος και αγωνιστης απο την πρωτη στιγμη για την μια πανευρωπη των υιων του Αβρααμ, κομητας Richard Nikolaus von Coudenhoven-Kalergi. Για τετοια επακολουθα ο συγγραφεας του παροντος πονηματος εχει κανει ηδη τις εμπειριες του και γι’ αυτο τα γραφει στα αγραφα χωρις να τα λαμβανη καν υπ’οψη. Η ιδεα ανατροπης του δεσποτισμου της Ε.Ε. ειναι ενα πυρωμενο σιδερο. Η ιδεα δημιουργιας τεταιων ανατροπικων δυναμεων που θα αναδειξουν και θα προωθησουν μετα την ευρωπη των πατριδων, ειναι επισης ενα πυρωμενο σιδερο.

Ο πρωταγωνιστης της ιδεας μιας ενωμενης ευρωπης και τα περισσοτερα μελη της ευρωπα’ι’κης επιτροπης, του ευρωπα’ι’κου συμβουλιου και του ευρωπα’ι’κου κοινοβουλιου αλλα και ολων των αλλων λειτουργιων της Ε.Ε. υπηρξαν και ειναι μασονοι, αφου και η ιδεολογια της Ε.Ε. περι ελευθεριας και αδερφοσυνης ειναι χαρακτηριστικα της μασονιας. Ο 33. βαθμου μασονος Graf Richard Niko-laus von Coudenhoven-Kalergi, ενας απο τους μεγαλους την πανευρωπα’ι’κης κινησης, απειλησεν ολους αυτους που ασκησαν και ασκουν κριτικη κατα της Ε.Ε. ως εξης (1):

«Τυφλος ειναι αυτος που δεν βλεπει τους κινδυνους, που απειλουν μια περαιτερω τεμαχισμενη ευρωπη. Εγκληματιας ειναι αυτος που δεν κανει τιποτε κατα των κινδυνων αυτων. Προδοτης ειναι αυτος ο οποιος εργαζεται κατα της ενοποιησης της ευρωπης και ως εκ τουτο αποδεικνυει, οτι δεν αγαπα το εθνος του, την οικογενεια του και οτι εγκατελειψε τον εαυτο του.»

Ετσι ολοι οσοι ασκουν κριτικη και ειναι αντιπαλοι της πανευρωπης και κατ’ επεκταση και της συμφωνιας του Μααστριχτ πρεπει να γνωριζουν, οτι στα ματια της εξουσιαστικης ταξης της ευρωπης ειναι: οχι μονο τυφλοι, αλλα και εγκληματιες και ακομη το χειροτερο και προδοτες!

Ο ανθρωπος αυτος θεωρουσε τον αντιπαλο αγωνα μεταξυ κομμουνισμου και καπιταλισμου ως εναν «εμφυλιο πολεμο μεταξυ των πνευματικα ευγενων» (2) και τον ιουδα’ι’σμο ως την «πνευματικη καθοδηγικη ρατσα της ευρωπης», ως την «καθοδηγιτικη γενεα του μελλοντος», δηλαδη με αλλες λεξεις, ως την «εξουσιαστικη ταξη της ευρωπης των υιων κατα κρεας του Αβρααμ».

Εκ των ως ανω, ο γραφων το παρων πονημα δεν μπορει να θεωρηση την Ε.Ε. του Μααστριχτ, ως «ευρωπη των ευρωπαιων» αλλα ως «ευρωπη των υιων του Αβρααμ», ως «μια ευρωπη, πολυεθνικη, πολυπολιτισμικη και ενιαιας  κατασκευης». Η συμφωνια για την ευρωπη αυτη «ιχυει για ακαθοριστο χρονο» δηλαδη για παντα και αιωνια! Η πορεια της ανθρωποτητας στο μελλον και των ευρωπαιων στην ευρωπη, εχει γραφει στις σελιδες της ψευδομεσιανικης παγκοσμιας κυριαρχιας και ειναι ενα «ταξειδι χωρις επιστροφη!».

Οποιος εργασθηκε πιστα για την ευρωπη αυτη, λαμβανει πρωτα τον μισθο του ιουδα, το «τιμητικο βραβεου του Καρολους Μαγνου της πολης του Ααχεν». Οποιος εχει ηδη λαβει το ως ανω βραβειο, το χρυσο μεταλλειο Β’ nai Β’ rith, και, και. και, οφειλει να λαβη και το βραβειο Coudenhoven-Kalergi. Εναντιον αυτων που ασκουν κριτικη κατα της Ε.Ε. σε διαλεξεις ημεριδων και σε ιστοσελιδες του διαδικτυου, οργανωθηκε μια «Task Force», δηλαδη ενα «Troll Pa-trol» δικτυομενο με ειδικους της προπαγανδας. Παραλληλα ιδρυθηκε στην Ε.Ε. και ενα ιδρυμα (EED = European Endowment for Democracy) για ενισχυση στην ανατολικη και νοτια ευρωπη εκεινων των ανατρεπτικων δυναμεων που καταπολεμουν τους αντιπαλους της Ε.Ε. Αληθως, γνησια δημοκρατικες και ευρωπα’ι’κες δραστηριοτηες!

Στο εδω σημειο παραμενει ακομη ανοιχτη η απαντιση στο ερωτημα της σημασιας του «βραβειου Καρολους Μαγνους της πολης του Ααχεν» που δινεται καθε χρονο απο το 1949. Το εχει παρει δυστυχως με συνεργεια και του γραφοντος και ο δικος μας ψευδοεθναρχης κ. Κ. Καραμανλης ο πρεσβυτερος. Ο τροπος της συνεργειας του γραφοντος εχει δημοσιευθει απο εναν πολυ γνωστο δημοσιογραφο της εφημεριδος Θες/νικης «Ελληνικος Βορρας» πριν πολλες δεκαετιες.

Απο πολλους αντιπαλους του Καρλς του Μεγαλου ισχυριζεται, οτι αυτος ηταν αναλφαβητος και ανηθικος. Μισουσε γερμανικα εθιμα και διατηρουσε πολλες γυναικες απο τις οποιες απεκτησε ενα μεγαλο αριθμο παιδιων. Εδειξε μεγαλη σκληροτητα στους Σαξωνες σκοτωνοντας σε μια ημερα 4.500 ατομα.

Το παλατι του ειχε ολα τα χαρακτηριστικα των αρχοντων της ανατολης. Ολες τις επιχειρηματικες δραστηριοτητες του εκτελουσε ο εβραιος «Εφρεμ» τον οποιο εκανε και υπουργο οικονομικων. Κατα την διαρκεια της βασιλειας του οι εβραιοι ειχαν ιδιαιτερα δικαιωματα που εως τοτε κατειχεν η εξουσιαζουσα ταξη των φραγκων. Σε ολη την τοτε επικρατεια του τα προνομοια των εβραιων ηταν δυσαναλογα μεγαλα και προστατευονταν υπο την αιγιδα του. Η κατασταση αυτη διατηρηθηκε και κατα την διαρκεια βασιλειας του γιου του Ludwig.

Περισσοτερο απο την εποχη του πατερα αυτου οι εβραιοι απεκτησαν το δικαιωμα εγκαταστασης και δημιουργιας χωριων και πολεων με εβραιους κατοικους. Περισσοτερο και απο τον πατερα του ο Ludwig μισουσε το καθε τι το γερμανικο και κατεστρεψε μια ανθολογια του πατερα του τραγουδιων για γερμανους ηρωες.

Απο την συντομη αυτη περιγραφη γινεται κατανοητο, γιατι εχει τοση μεγαλη σημασια για την Ε.Ε. των υων του Αβρααμ το βραβειο «Καρολους Μαγνους της πολης του Ααχεν» και το βραβειο «Coudenhoven-Kalergi».

Παραμενει ακομη αναπαντητο το θεμα της σημαιας της Ε.Ε.  Γιατι στο βασιλικο συνδετικο μπλε της σημαια της εχει ως συμβολο ενα στεφανι απο 12 χρυσα πενταγραμμα αστερια; Ναι μεν υφιστατο η ευρωπη του Μααστριχτ απο 12 κρατη, σημερα αυτα ειναι 27 και αυριο ισως πολυ περισσοτερα. Η ευρωπα’ι’κη ενωση αρχισε με 6 κρατη.

Ειναι τελειως απιθανο, οτι αρχικα η Ε.Ε. σχεδιαστηκε για 12 χωρες μελη.
Με την παρατηριση «ευρωπα’ι’κη σημαια» διατυπωνει το εγκυκλοπαιδεικο λεξικο Meyers:

     «Τα δωδεκα αστερια δεν ειναι συμβουλα των μεμονωμενων κρατων,
      αλλα ο αριθμος αυτων, κατα την αποφαση για το ειδος της σημαιας,
      καθωρισθηκε σταθερος απο τα 12 ζωδια του ζωδιακου κυκλου
».


Εδω γενναται το ερωτημα:

Τι σχεση εχει η πανευρωπη με τον αστρολογικο ζωδιακο κυκλο; Ποιο πιστευτη ειναι η εξηγηση, οτι τα 12 αποκρυφικα αστερια εχουν σχεση με
τις 12 φυλες των εβραιων, που σημαινει οτι η Ε.Ε. ειναι δημιουργημα των υιων κατα κρεας του Αβρααμ. Μονη της η σημαια της Ε.Ε. εξηγει, οτι η πραγματικη ισχυς της Ε.Ε. βρισκεται στα χερια των εβραιων και οτι ολα τα αλλα που προπαγανδιζονται απο τα μεχρι το κοκκαλο διαβρωμενα Μεσα Μασικης Αποβλακωσης των λαων, ειναι παιδικιστικα παραμυθια της γιαγιας!

Στην εγκυκλοπαιδεια Britannica γραφεται:

Οι εβραιοι αποτελλουν μια ξεχωριστη εξουσια στην πολιτικη, ηθικη και στον πολιτισμο των λαων. Οι εβραιοι κυριαρχουν στην οικονομια και στην πολιτικη των φιλοξονων λαων. Οι εβραιοι εξελισσονται με την φαντασια του πληρεξουσιου και επιλεγμενου για την παγκοσμια κυριαρχια λαου, ως συνομωτες κατα ολων των αλλων λαων.

Απο τα μεχρι τουδε διατυπωθεντα προκυπτει, οτι στην Ε.Ε. δεν μετρουν καθ’ολου τα προπαγανδιστικα παραμυθια περι «ενισχυσης της αλληλεγγυης» μεταξυ των λαων της ευρωπης, ουτε τα περι «οικονομικης και κοινωνικης προοδου» και σχεδον καθ’ ολου τα περι «ενισχυσης της ταυτοτητας και της ανεξαρησιας της ευρωπης». Αντ’ αυτων η Ε.Ε. ειναι μια δικτατορικη κατασκευη και ενας πανω στο ψεμα κατασκευσθεις θεσμος  ως ο τελευταιος σταθμος στον δομο προς την ψευδομεσιανικη παγκοσμια κυριαρχια.

Οι πολιτες των μελων κρατων της Ε.Ε. δεν ειναι τοσο ηλιθιοι, οσο θελουν να πιστευουν οι κατεχοντες την εξουσια. Νοιωθουν, οτι ως πολιτες κορο’ι’δευονται με συνεπεια και συνεχεια τοσο απο την επιτροπη οσο και απο το συμβουλιο και το κοινοβουλιο. Η αποτυχια της προσπαθειας επίβουλης ενος ευρω’ι’κου συνταγματος με τα «οχι» των δημοψηφισματων του γαλικου και ολλανδικου λαου το 2005 εφερε στην επιφανεια το πραγματικο προβλημα των ασκουντων αξουσια στην Ε.Ε., δηλαδη ο «δεσποτισμος» αυτων και η απομακρυνση τους απο τον απλο πολιτη. Εχασαν την εμπιστοσυνη των πολιτων.

Τον τελευταιο καιρο παρατηρειται και μια επανοτοποθετιση κατα τα πιστων του συστηματος επιχειρηματιων. Ακομη και παραδοσιακα πιστα προς την εξουσια μελη-καθηγητες των   γερμανικων ΑΕΙ ως π.χ. οι κ. Sinn και Schachtschneider αλλα και αλλοι σηκωνουν τους τονους της κριτικης τους στον τροπο λειτουργιας της Ε.Ε. στα κατα τα αλλα ευθυγραμμισμενα και διαβρωμενα ΜΜΕ.

Το επιχειρημα ευρωπη, με συμμετοχη των υιων του Αβρααμ, μετατραπηκε απο θαυματουργημα σε σε εκτρωμα που κρυβεται πισω απο ενα σκοτεινο πεπλο καπνου. Η ταχυτητα της επεκτασης της Ε.Ε. παρουμοιαζεται με μια ομαδα περιηγητων στην ζουγκλα που επειδη εχασε τον προσανατολισμο της, αυξανει την ταχυτητα της περιηγηση της. Ετσι δημιουργειται στους πολιτες η εντυπωση μιας συνεργειας που αποσκοπει στον αποπροσανατολισμο απο τα πολλα μειονεκτηματα της εξελιξης και απο τις δικτατορικες υποδομες της. Στους πολιτες δημιουργειται επιπλεον η εντυπωση, οτι οι ασκουντες στην Ε.Ε. εξουσιαν (επιτροπη, συμβουλιο και κοινοβουλιο) ενδιαφερονται αποκλειστικα για τα δικα τους, δηλαδη για την εξουσια, για τις καρεκλες τους και για το χρημα κατι που αποτελει την χειριστη μορφη προδοσιας. Δεν μπορει ενας μικρος αριθμος προσωπων της επιτροπης να αποφασιζει δικτατορικα για τις τυχες πανω απο 300 εκατομμυρια πολιτων χωρις να λαμβανη υπ’ οψη τις επιθυμιες και φοβιες αυτων.

Απο την αλλη πλευρα και το συμβουλιο δεν λογοδοτει για τις αποφασεις του στους λαους της ενωσης, ως οφειλεν. Απο την αρχη της η Ε.Ε. υπηρξε το προ’ι’ον δημιουργιας της μασονικης ελιτ. Η ελιτ αυτη προγραμματισε τον αρχικο ενθουσιασμο και εθαψε καθε δημιουργικη κριτικη για τα κακως εδρωμενα. Η ελιτ αυτη επανδρωνει σχεδον 100 % οχι μονο την πολιτικη ταξη, αλλα και αυτην της οικονομιας και επιστημης της Ε.Ε. Το ιδιο ισχυει και για τα ΜΜΕ τα οποια μαζι με τους υιους του Αβρααμ κηριευσε ολοκληρωτικα. Οι δημοσιογραφοι στις Βρυξελλες και στο Στρασβουργο εφαρμοζουν απολυτα την νεα λογικη του γερμανοεβραιου καθηγητου Christian Morgenstern εκτοπιζοντας την λογικη του Αριστοτελη.

Στην Ε.Ε. σημερα τιποτε δεν μπορει να ειναι που δεν επιτρεπεται να ειναι. Η νεα αυτη λογικη αντικατατροπιζει απολυτα την δικτατορια της πανευρωπης που σκλαβωσε ακομη και το πνευμα. Στο αρθρο 10 παρ. 1 ΕΜRK της ευρωπα’ι’κης επιτροπης ανθρωπινων δικαιωματων και στο νεο ποινικο κωδικα της Γερμανιας στο αρθρο 131 τοποθετουν το ρασιστικο μισος υπο τιμωρια. Αυτο ειναι σωστο και καλο. Η διεγερση καθε μορφης μισους πρεπει να θεωρειται κατακριτεα και να τιμωρειται. Οταν ομως η τοποθετιση αυτη γινεται επιλεκτικη και τοποθετει την διεγερση καθε μισους στον αντισημιτισμο, η κατασταση εκ μερους της νομοθεσιας γινεται εγκληματικη. Ολοι οι ανθρωποι ειναι απεναντι στον νομο ισοι. Δεν ειναι δυνατον ο προσημιτισμος να θεωρειται αρετη και ο αντισημιτισμος καταρα και αντιστροφα. Δεν ειναι αξιο να δημιουργειται ενα κεκλιμενο επιπεδο στο οποιο μεταφερεται η αφυσικη κλιση απο την μια στην αλλη πλευρα. Κατα την νεα λογικη του γερμανοεβραιου Morgenstern κινδυνευει μια μη κριτικη ταση, να μετατραπει χωρις κανεναν ενδιαμεσο σταθμο, σε μια μη κριτικη αποστροφη. Με την τακτικη αυτη επιδιωκεται να εμποδισθη η εξελιξη πολιτων που ειναι σε θεση να σκεφθονται και να κρινουν μονοι τους, χωρις καμια εγκληματικη πνευματικη επιβολη. 

Ενα κεντρικο κριτηριο για την ανυπαρκτη δημοκρατιας στην Ε.Ε. ειναι η μη ικανοποιητικα δημοκρατικη οργανωση των εκλογων στις χωρες μελη της ευρωπης και στο ευρωπα’ι’κο κοινοβουλιο. Οι βουλευτες του κοινοβουλιου εκλεγονται κατ’ αναλογια στις χωρες μελη της Ε.Ε. Δεν ειναι μυστικο οτι στις χωρες αυτες δεν τοποθετειται στις λιστες εκλογης οποιος δεν ειναι μελος μιας μασονικης στοας ‘η τουλαχιστον μιας οργανωσης οπως των Ροταρυ και Λα’ι’-ωνς που ελεγχονται απο την μασονια υπο την εποπτεια της λεσχης Μπιλντενμπεργκ που στεγαζεται στην Αθηνα στο Κολεγιο των Αθηνων. Η κατασταση αυτη αντιβαινει στο αρθρο 190 παρ. 1 EG και στην ετσι ονομασθεισα απ’ ευθειας εκλογη που διαμορφωθηκε στο αρθρο 1 παρ. 3 οτι «η εκλογη λαμβανει χωρα, γενικα, αμμεσα, ελευθερα και μυστικα». Η βασικη ομως αρχη που διαμορφωνει τον πυρηνα της δημοκρατιας, ειναι τελειως ανυπαρκτη σε ολες τις συμβασεις της Ε.Ε., δηλαδη η «Ισοτητα της Εκλογης». Απο την μια πλευρα η ισοτητα ειναι ανυπαρκτη λογω της ανισοτητας των εκλογικων νομων σε καθε απο τις 27 χωρες μελη αλλα και στην κραυγαλεα ανισοτητα στισ εκλογικες λιστες των κομματων καθε χωρας.

Ετσι το κοινοβουλιο της Ε.Ε. στο μεγαλυτερο ποσοστο αποτελειται απο πνευματικα «αδερφια» της μασονιας και οι αποφασεις αυτων ειναι αδυνατο να ειναι δημοκρατικες. Ετσι εξηγουνται πολλα πραγματα στα αντιφατικα δρωμενα της Ε.Ε. και ιδιως σημερα στην Ελλαδα. Αυτοι που χειριζονται τα ενδιαφεροντα της «Τρο’ι’κα» και της τριτοκομματικης κυβερνησης της Ελλαδος ειναι «πνευματικα αδερφια» και εκτελουν τα εγκληματικα κελεσματα των υιων του Αβρααμ κατα του ελληνικου λαου, που κρατουν πισω απο τα παραμυθια της δημοκρατιας τα ινια της εξουσιας της Ε.Ε. στα χερια τους.

Ποτε δεν υπηρξαν τετοια φαιμενα στην ιστορια του κοινοβουλευτισμου που παρατηρουνται σημερα στην Ε.Ε. Ολλες οι προσπαθειες να διορθωθουν τα κακως κειμενα, μπλοκαρισθηκαν απο την Δικτατορια, που τελειως σκοτεινα ρυθμιζει τα παντα στην ευρωπη των μη πατριδων.

Omne agens agit propter finem, θα ελεγεν στα λατινικα και ο νεοεκλεγης
Παπας της 13.03.2013, δηλαδη τιποτε δεν πραττει κανεις χωρις κινητρο.
Αυτοι που θελουν να εγκαθιδρυσουν την ψευδομεσιανικη παγκοσμια κυριαρχια, πραττουν μια σειρα απο πραγματα που φαινεται να αντιβαινουν στις επιδιωξεις τους. Ενω ειχαν στα γαμψωνυχα τους τις απο τον καπιταλισμο και κομμουνισμο ελεγχομενες χωρες και δεν θα τις αφηναν να ξεφυγουν μετα απο τοσο αγωνα για να τις ελεγχουν, αφησαν απο το 1989 τις χωρες του ανατολικου μπλοκ να ανα-προσανατολισθουν.

Ο κομμουνισμος ισοπεδοθηκε ξαφνικα απο τους ιδιους σχεδιαστες του «Ενος Κοσμου». Εδω προκειται πραγματι για ενα παραδοξο ‘η μηπως επαιξε ενα ρολο η επιδιωξη ισοπεδωσης των κοινωνικων ανισοτητων που αποτελει προ’υ’ποθεση για το συστημα της παγκοσμιας κυριαρχιας. Καμμια παραδοση δεν πρεπει να θεωρειται αξιολογη. Εαν εσφαλμενα γινει η υποθεση, οτι η ανθρωποτητα με τον ψευδομεσιανισμο πορευεται προς την ολοκληρωση της, τοτε το ατομο και η παραδοση χανουν συνεχως την δυναμη τους και υποτασσονται στην νεα μορφη κυριαρχιας.

Η νεα αυτη μορφη θεωρει την ηλικια των ανθρωπων ως δειγμα των ασθενειων. Το συνθημα οτι υπηρχε πρεπει να φυγη, δηλαδη η πολιτισμικη ανθρωποτητα πρεπει να αναδιοργανωθη λαμβανει νεες διαστασεις. Κανενα οπλο δεν ειναι τοσο ισχυρο ακομη και απο τα πυρηνικα, οσο η πεινα. Μολις επιτευχθει η ολικη επικυριαρχια στην τροφοδοτιση των μεσων διατροφης των ανθρωπων και το παγκοσμιο μονοπωλιο ρυθμιζει την ροη της τροφοδοσιας, τοτε μονο τιθενται τα τελικα θεμελια για την ψευ-δομεσιανικη παγκοσμια κυριαρχια.

Σχετικα με τον τελικο αυτο σκοπο ηταν λογικο, οτι απο την αρχη προγραμματισθηκε ο ελεγχος της τροφοδοσιας της ανθρωποτητας απο τους μεγιστανους του χρηματος. Εδω πανω βασιζεται και η ιδρυση της «παγκοσμιας τραπεζας» και του «διεθνους νομισματικου ταμειου», ως την «κεντρικη τραπεζα των κεντρικων τραπεζων», που την απαρτιζουν οι διευθυντες των κεντρικων τραπεζων, ως εντολοδοχοι των μεγιστανων του χρηματος. Μερικοι απο αυτους εγιναν και Πρωθυπουργοι.....

Το μεγαλυτερο και ποιο καλα κρυπτομενο μυστικο της εποχης μας ειναι η κατακτηση σχεδον ολων των κεντρικων τραπεζων και η παραγωγη του χρηματος απο το τιποτε. Μεσω της ετσι ονομασθεισης «μοντερνας νομισματικης οικονομιας» ο καθε ανθρωπος του πλανητη μας απαταται κατα συνεχεια και με συνεπεια και σκλαβωνεται χωρις να το καταλαβαινη.

Αυτο που διατυπωσε ο αμερικανος μεγαλοβιθομηχανος Henry Ford το 1920 ισχυει απολυτα και στις ημερες μας, ειδικα στην Ελλαδα. «Ειναι καλο πραγμα που οι ανθρωποι δεν γνωριζουν το πως λειτουργει το χρηματοπιστωτικο συστημα. Εαν το γνωριζαν θα ειχαμε ηδη απο το αυριο το πρωι αιματερες εξεγερσεις».

Ετσι και στην Ε.Ε. της σημερον οι πολιτες δεν γνωριζουν πως ακριβως λειτουργει η ΕΚΤ και ποιον πραγματικο σκοπο εκπληρει, δηλαδη την ολοκληρωτικη πρωτα λεηλασια των χωρων μελων της νοτιας ευρωπης χρησιμοποιωντας για τον στοχο αυτο τις χωρες υαινες της βορειας ευρωπης, για να τις αποτελειωση αυτες μετα.

Το συστημα λεηλασιας των λαων αρχησε με την DDR κατα την επανενωση της Γερμανιας. Για να καταλαβη ο εγκληματικα αποπροσανατολισμενος πολιτης το πως λειτουργει τι συστημα λεηλασιας των λαων, αναφερεται εδω το αρθρο 24 του καταστατικου της ΕΚΤ με τον παναγαθο τιτλο «υπολοιπες δραστηριοτητες». Με τον παναγαθο και αγιασμενο αυτο τιτλο εχει η ευρωπα’ι’κη κεντρικη τραπεζα το δικαιωμα περαν των επισημων δραστηριοτητων να εκτελη και η ιδια δια του διοικητικου συμβουλιου της κατ’ εντολην των μεγιστανων του χρηματος επιχειρηματικες δραστηριοτητες.

Για ποιο λογο συνεπως επιτρεπεται στην ΕΚΤ για λογαριασμο της, να εκτελη εντολες των μεγαλοαπαταιωνων που καθ’ ολοκληριαν ειναι υιοι του Αβρααμ, οπως και ο υμετερος της ελληνικης (;) κεντρικης τραπεζας, που ξεπουλησε την Αγροτικη Τραπεζα της Ελλαδος σε εναν κατα κρεας αδερφο του;
 
Τα καθαρματα αυτα μας θεωρουν ολους για ηλιθιους!!! Η Ε.Ε. της σημερον δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια δικτατορικα κυβερνωσα ευρωπη!!!

Ο δρομος για μια γνησια δημοκρατικη ευρωπη ειναι μονοδρομος και οδηγει στην εξης κατευθυνση:

«Εγκαταλειψη του ενιαιου νομισματος ευρω και επαναφορα για ολες τις χωρες της Ε.Ε. των εθνικων νομισματων των κρατων μελων. Επιστροφη δηλαδη στην ευρωπη των πατριδων. Δεν μας χρειαζεται ο τρομερα γραφιοκρατικος και πανακριβος μηχανισμος των Βρυξελλων και του Στρασβουργου που εκπληρει αποκλειστικα τα ψευδομεσιανικα σχεδια για παγκοσμια κυριαρχια των υιων του Αβρααμ.

Καμμια χωρα της Ε.Ε. δεν χρειαζεται να ειναι σε κανεναν χρεωμενη, διοτι με την εθνικοποιηση των κεντρικων τραπεζων θα κοβει μονη της και θα διαχειριζεται η ιδια την νομισματικη πολιτικη της.

Η ευρωπη των πατριδων χρειαζεται και μια σημαια συμβουλο, με τοσα αστερια, οσα μελη εχει και οχι μονο 12.

Η ευρωπη συνεπως ανηκει στους ευρωπαιους και σε καμμια περιπτωση δεν ανηκει στους υιους του Αβρααμ».

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Βιβλιογραφια

1.  Posselt M. «Ο αγωνας για την ευρωπη» Μοναχο 1990

2.    Richard Coudenhoven-Lalergi «Πρακτικος Ιδεαλισμος»             Εκδοτικος οικος «Πανευρωπη» 1925

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114
D-40885 Ratingen
E-Mail: chaziteo@t-online.de 
14.03.2013

Rubrik: Geopolitik/Γεωπολιτικη
15.03.13
 von Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
 http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[backPid]=215&tx_ttnews[tt_news]=3151&cHash=3fa1135a8637fcc429b3934fe93079fd



03/01/2012 - 13:02
 Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Σαμπάχ, 400.000 Εβραίοι από 47 χώρες ψήφισαν μέσω διαδικτύου και εξέλεξαν 120 εκπροσώπους τους που θα μετέχουν στο Εβραϊκό Κοινοβούλιο της Ευρώπης.

Επικεφαλής του κοινοβουλίου που έχει σκοπό να καταπολεμήσει την εχθρότητα εναντίον των Εβραίων εξελέγησαν ο Joel Rubinfeld πρώην πρόεδρος των εβραϊκών οργανώσεων του Βελγίου και ο Vadim Rabinovic πρόεδρος της Εβραϊκής Ένωσης Ευρώπης. Το κοινοβούλιο θα έχει την έδρα του στις Βρυξέλλες και θα είναι το μάτι των Εβραίων στην Ευρώπη.

Οι Εβραίοι της Τουρκίας θα εκπροσωπούνται από τους Cemi Kamhi και Vital Denis Ojalvo Oner που ψηφίστηκαν από 3.379 ομοθρήσκους τους.
Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην ψηφοφορία την είχαν οι Εβραίοι της Ρωσίας με 90.382 ψήφους και ακολουθούν οι Εβραίοι της Γερμανίας με 76.764 ψήφους. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ