Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Επενδύσεις: όταν η κοροϊδία πάει σύννεφο!...

Σχόλιο: Όταν βγάζουν ανακοινώσεις διάφοροι επενδυτές ανά τον κόσμο διά την Ελλάδα,
μας δουλεύουν και μας φτύνουν κατάμουτρα!... Για ποιές επενδύσεις μιλάνε; Δηλαδή λέγεται επένδυση, το να αγοράζεις μετοχές από τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!....ή ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΕΣ!...

Επειδή ελέγχουν τα χρηματιστήρια και ανεβάζουν ή κατεβάζουν μετοχές μέσα από το κλειστό παγκόσμιο ΚΑΡΤΕΛ και κερδίζουν τεράστια ποσά, αυτό λέγεται επένδυση;

Και επί του προκειμένου αναφερόμαστε στον "πολύ" Τζον Πόλσον!....

Αγαπητέ εκατομμυριούχε αυτές δεν είναι επενδύσεις, είναι ΛΗΣΤΕΙΑ!... Επένδυση είναι να χτίσεις εσύ και άλλοι επενδυτές μία, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ, μία, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, μία, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ που θα προσλάβεις εργαζόμενους και θα έχεις κύκλο εργασιών!.... Έτσι, με αυτές τις επενδύσεις υπάρχει και πολιτική σταθερότητα.....ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ έτοιμων κρατικών εταιριών, που τις λεηλατείτε με τους πολιτικούς "Έλληνες" Εβραίους που εσείς διορίζεται!...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Παγώνει τις επενδύσεις στην Ελλάδα ο δισεκατομμυριούχος Πόλσον λόγω πολιτικής αβεβαιότητας

Tο «πάγωμα» των επενδυτικών του σχεδίων στην Ελλάδα λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας που συνδέεται με τον προεδρική εκλογή ανακοίνωσε ο μεγαλοεπενδυτής Τζον Πόλσον,από το βήμα του 16ου Annual Capital Link Invest in Greece Forum στη Νέα Υόρκη.

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής ιδρυτής της Paulson & Co. Inc., που συμμετέχει με σημαντικά ποσοστά άνω του 5% στο μετοχικό κεφάλαιο της Eurobank και της EYΔΑΠ,σημείωσε πως η χώρα μας βρίσκεται «στην απαρχή μιας αξιοσημείωτης αντιστροφής της πορείας της», όμως «θα πρέπει να αρθεί άμεσα η πολιτική αβεβαιότητα».

«Τα επενδυτικά μας πλάνα είναι προσωρινά σε κατάσταση αναμονής, μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Μόλις επιτευχθεί η σταθερότητα θα επιταχύνουμε τις επενδύσεις», είπε ο επικεφαλής του επενδυτικού ταμείου Paulson & Co.
«Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι πολιτική σταθερότητα», προσέθεσε ο κ. Πόλσον, εκτιμώντας πως το καλύτερο θα ήταν να γίνουν εκλογές τον Ιούνιο του 2016.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ