Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ο Ελευθεροτεκτονισμός - Freemasonry-Παρ’ ολίγον στα δίχτυα της Μασονίας!...

Ο Ελευθεροτεκτονισμός

Ο Ελευθεροτεκτονισμός έχει μια μακρά ιστορία ασχολούμενος με πολλά ανατρεπτικά κινήματα και πραξικοπήματα. Πολλές μυστικές εταιρίες είναι συχνά αποφύσεις του Τεκτονισμού ή υψηλότερα τάγματα που λειτουργούν εντός Τεκτονισμού. Τάγματα όπως οι βαυαροί Illuminati, οι Ιππότες της Μάλτας, το Τάγμα του Garter και οι Ιππότες του Χρυσού Κύκλου όλα πιστεύεται ότι είναι στενά συνδεδεμένα με τον Ελευθεροτεκτονισμό.

Ο Ελευθεροτεκτονισμός λειτουργεί όπως πολλοί ιεραρχικοί οργανισμοί σε όλο τον κόσμο. Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών στη βάση του Τεκτονισμού δεν ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Αλλά καθώς πορεύεστε μέσω του Ελευθεροτεκτονισμού ορισμένες τελετές θα γίνουν και ορισμένες μυήσεις και τελετές θα λάβουν χώρα. Μόλις φτάσετε στα ανώτερα επίπεδα θα αρχίσετε να βλέπετε τι υπάρχει περισσότερο στον Ελευθεροτεκτονισμό απ' ό, τι συναντά το μάτι.

Ο Τεκτονισμός είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιείται από πολλές ελίτ ομάδες να προσλαμβάνουν άτομα για να γίνουν μελλοντικές μαριονέτες και όργανα.


Freemasonry

Freemasonry has a long history of being involved with many subversive movements and coups. Many secret societies are often outgrowths of Freemasonry or higher orders operating within Freemasonry. Orders such as the Bavarian Illuminati, Knights of Malta, Order of the Garter and the Knights of the Golden Circle are all believed to be closely linked to Freemasonry.
Freemasonry operates like many hierarchical organizations throughout the world. The vast majority of members at the bottom of Freemasonry don't really know what is really going on. But as you work your way up through Freemasonry certain rites will become introduced and certain initiations and rituals may take place. It is once you reach the upper levels that you will start to see where there is more to Freemasonry than meets the eye.
Freemasonry is a system used by many elite groups to recruit people 

Πηγή
Ήμουν τότε 38 ετών, προϊστάμενος ΟΤΕ Ν. Σμύρνης και καθηγητής σχολών ΟΤΕ Καλλιθέας. 

Με πλησίασαν δύο γνωστοί και με κάλεσαν σε ένα «πάρτι» που έκαναν κάθε τόσο, στην Λέσχη «ΛΑΪΟΝΣ» και «ΛΑΪΟΝΕΣ» Ν. Σμύρνης. Είχαν φαγητά ποτά και οι συνδετημόνες ήταν όλοι προσωπικότητες του Εμπορίου Βιομηχανίας και όλοι καλοντυμένοι και εμφανίσιμοι.

Φαινόταν μη κερδοσκοπική οργάνωση. Κάναμε επισκέψεις σε ορφανοτροφεία και μοίραζαν τρόφιμα στους αναξιοπαθούντες της Ν. Σμύρνης.

Στο χρόνο επάνω μου είπαν πως είμαι καλεσμένος σε κάτι βαφτίσια. Δεν είχα χρόνο, μου ανέφεραν, είναι οι τάδε (πάνω από 30 ετών). Είπαν πως θα είναι επίσημοι από πρεσβείες και πολιτικοί.

Το συζήτησα με έναν καθηγητή της σχολής τότε στο διάλειμμα. Αυτά τα «βαφτίσια» ήταν προαγωγή από λέσχη «Λάϊονς» στον κατώτερο βαθμό Μασονίας. Βεβαίως δεν πήγα. Έχοντας ισχυρή θέληση.

Συνέχισα για άλλα δύο χρόνια να είμαι μαζί τους για να μάθω τον σκοπό που προσηλύτιζαν –Μικροφιλόδοξους-Φιλοχρήματους και κατά κανόνα, μειωμένης ΗΘΙΚΗΣ και όχι και τόσο ΈΛΛΗΝΕΣ, πρόθυμους να κάνουν οτιδήποτε χάριν της εντελούς ματαιοδοξίας. ΠΛΗΡΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

Όσοι είχαν οικονομική επιφάνεια υποστηρίζοντας περισσότερο επαγγελματικά, κοινωνική προβολή. Έφταναν στο στάδιο μύησης, ΑΠΑΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗ, ΗΘΙΚΗ συνείδηση, έχοντας πάντα την φράση…. «ΧΑΡΙΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ» ακούγοντας αυτή την φράση τελείωναν τα λόγια και άρχιζε το έργο, ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ –ΦΟΝΟΣ (πιστός δούλος).

Είδα αρκετούς να ανέρχονται πολιτικά. Με πίεζαν ευγενικά να αλλάξω γνώμη. Επέμεινα πως με ενδιαφέρει η φιλανθρωπία. Επειδή ήμουν Ψάλτης με πλησίασαν ένας ΠΑΠΑΣ και έναςΔΕΣΠΟΤΗΣ γνωστοί που προσπάθησαν να με πείσουν –μυήσουν να προχωρήσω και θα φρόντιζαν να γίνω Διευθυντής ΟΤΕ ή σε ένα μήνα ΔΕΣΠΟΤΗΣ.

Δελεαστικές προτάσεις από Μασόνους 30-33 βαθμού.

Ένας μαθητής που είχε προσληφθεί στον ΟΤΕ με (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ) ήθελε να γίνει ηθοποιός, με παρακάλεσε να τον βοηθήσω να παίξει σε ταινία. Τον έστειλα σε κάποιο αρκετά μυημένο πρόσωπο. Αποτέλεσμα ήρθε στο μάθημα με χαρά γιατί του έδωσαν ένα δοκιμαστικό ρόλο στο θέατρο, και μετά στον κινηματογράφο. Ποτέ δεν μου είπε με τι αντάλλαγμα το πέτυχε.

Μου είπε πως το όνομα μου άνοιξε τις πόρτες. Καιρός ήταν να απομακρυνθώ γιατί οι ευγενικές ΠΙΕΣΕΙΣ ήταν μελετημένες σαν ΑΠΕΙΛΕΣ!....

Έτσι πήρα μετάθεση για την Σ….. επ’ ευκαιρία που οι σχολές ΟΤΕ μετακόμισαν!.... νόμισα πως γλύτωσα. Με ενόχλησαν λίγο καιρό ακόμη καθώς και με ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ αλλά ο χώρος διαμονής μου δεν προσφέρεται για παρακολουθήσεις.

Μου ανακάτεψαν δυό φορές την οικεία μου στα χειρόγραφα και στις βιβλιοθήκες…..

ΛΑΪΟΝΣ, Χιλιαστές, Πεντηκοστιανοί. Είναι παρακλάδια μασονίας το σκαλοπάτι για λέσχες σαν την Μπίλντε-σκερ και τους Ιλλουμινάτι. Όλη αυτή η στρατιά μυημένων –ΧΑΡΙΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ- εκτελούν εντολές από την θέση του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ : Καραμανλής (33 βαθμού), Παπανδρέου, Σημίτης, Σαμαράς και πάει λέγοντας.

Όλοι αυτοί εξουσιαζόμενοι εξουσιαστές κατ’ εντολή φροντίζουν για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και συγκέντρωση όλου του πλούτου σε τοκογλύφους που είναι κι αυτοί δούλοι του συστήματος υπέρ των τραπεζών που ελέγχουν οι Ιλλουμινάτοι (πεφωτισμένοι).

Άλλοι για να μειώσουν την ΠΑΙΔΕΙΑ, την Θρησκεία, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, τα ΗΘΗ, τα ΕΘΙΜΑ, την ΑΝΑΜΙΞΗ ΛΑΩΝ, την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΘΝΩΝ με απώτερο σκοπό την παγκοσμιοποίηση…

Διά, την αντιγραφή…..Διαγγελέας!....

Γνωρίζετε ποιός είναι ο εκ δεξιών στην φωτογραφία; 


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ