Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ αποτυχημένε ''αρχιεπίσκοπε Αμερικής Δημήτριε'';;; Ειδικοί της Φορολογικής Υπηρεσίας ΗΠΑ (IRS) μεταβαίνουν επειγόντως στην Αθήνα

Με αφορμή την τελετή, 7 Μαρτίου 2015 (Σέλμα), με την παρουσία του πρόεδρου Ομπάμα, γιά τα 50 χρόνια από την ημέρα που η Πολιτοφυλακή Αλαμπάμα χτύπησε τους διαδηλωτές, σε μία εμμετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, ''εγκώμιο'' στον σημερινό αποτυχημένο αρχιεπίσκοπο-''χαβαλέ'' με τον παραπλανητικό τίτλο ''ARCHBISHOP DEMETRIOS OF AMERICA CROSSES EDMUND PETTUS BRIDGE WITH PRESIDENT BARACK OBAMA'' (που υποδηλώνει έντονη επιθυμία γιά...''φιγούρα''), αναφέρεται και το ακόλουθο ανιστόρητο και ντροπιαστικό: 'Οτι η εμπορική επιχείρηση ''Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ'', υποτίθεται... ''αγωνίζεται γιά τα ανθρώπινα δικαιώματα και αγωνίζεται κατά του ρατσισμού''(!!!). Κι επειδή στα κοντά 20 χρόνια ''ποιμαντορίας'' του Δημήτριου, ΔΕΝ είδαμε τίποτα σχετικό, απλά του λέμε: ΝΤΡΟΠΗ σου ασοβάρευτε, αποτυχημένε ''νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας''.

Στην ανακοίνωση, που συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες γιά τις ''φιγούρες'' του αποτυχημένου θρησκευτικού ψευτοηγέτη, αφήνεται ψευδέστατα να εννοηθεί ότι ο αρχιεπίσκοπος πέρασε την γέφυρα-σύμβολο, με τον...πρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ όπως φαίνεται στην φωτογραφία, την πέρασε μόνος, με τον διάκο του και δύο Ελληνοαμερικανούς πολιτικάντηδες. Σε ένα άλλο σημείο της ανακοίνωσης, αναφέρεται ότι ο Δημήτριος (γνωστός και ως ''γιαγιά''), είναι ο... διάδοχος του Ιάκωβου, αποσιωπώντας -άτιμα- ότι τον Ιάκωβο διαδέχτηκε ο αρχιεπίσκοπος Σπυρίδων.

.......................................

Καταδέχτηκαν -πάλι- να πληρώσει το ελληνικό Δημόσιο τα αεροπορικά εισιτήρια των ευζώνων που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση

Διασύρουν την Ομογένεια ΗΠΑ οι υπόδικοι τυχοδιώκτες της Ομοσπονδίας του ''γκέττο'' Αστόριας Νέας Υόρκης

Γιά μία ακόμα χρονιά, το ελληνικό Δημόσιο θα πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια των ευζώνων που θα συμμετάσχουν στην φθίνουσα εμπορική παρέλαση-καρνάβαλο, 29 Μαρτίου στο Μανχάτταν, με ''αρχηγό'' τον αποτυχημένο αρχιεπίσκοπο. 

Οι εξευτελίζοντες την Ομογένεια τυχοδιώκτες, έχουν καθαρό κέρδος πάνω από 200.000 δολ. από την παρέλαση 2014. Ούτε τα αεροπορικά εισιτήρια των ευζώνων πληρώνουν (κόστος 19.000 δολ.) δεχόμενοι να τα πληρώσει το ελληνικό Δημόσιο, την ώρα που παιδιά ΠΕΙΝΑΝΕ στην Ελλάδα. Και μετά ''αναρωτιούνται'' γιατί τους βρίζει η Ομογένεια.

Σημ.: Οι διοργανωτές της παρέλασης (Ομοσπονδία) χρησιμοποιούν τους εύζωνες της προεδρικής φρουράς ως ''κράχτες'' γιά την προσέλκυση κόσμου στην εμπορική παρέλαση-καρνάβαλο, που χρόνο με τον χρόνο μικραίνει. Εφέτος, θα είναι θαύμα αν παρελαύνοντες και θεατές ξεπεράσουν τις 8.000.

........................................

'Εκτακτη είδηση: Ειδικοί της Φορολογικής Υπηρεσίας ΗΠΑ (IRS) μεταβαίνουν επειγόντως στην Αθήνα

Θέλουν να αντιγράψουν το σχέδιο καταπολέμησης φοροδιαφυγής με ''μυστικούς πράκτορες'' (τουρίστες, νοικοκυρές, ξέκωλλα στα μπαρ, στις τηλε-οθόνες, στην Βουλή κ.ά.). Παράλληλα θα ζητήσουν να μάθουν λεπτομέρειες του μεγάλου σχέδιου καταπολέμησης της διαφθοράς και της διαπλοκής, που τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ''δημιουργικής ασάφειας''. 

Οι ειδικοί του ΙRS θέλουν να λύσουν και ένα μεγάλο μυστήριο που παρατηρείται μόνο στο κράτος-''μπορντέλο'': Γιατί οι ''νταβατζήδες'' κάθε φορά που οι -κάθε- κυβερνώντες λένε ''θα πατάξουμε διαπλοκή-διαφθορά'', γελάνε.
 
...........................................
 
 
www.kalami.net     |    www.kalami.us      |    www.kalami.co
 

Από 1995: Το ΚΑΛΑΜΙ (''γιά να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους'') είναι το πρώτο, παλαιότερο και μεγαλύτερο e-ΜΜΕ εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ