Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Η ΠΑΓΙΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail:chaziteo@t-online.de
08.03.2015


Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Τι συνεβει τα τελευταια χρονια προ της συμμετοχης της Ελλαδος στην ευρωζωνη:

Ακομη και το δημοσιονομικο της ελλειμα το 2007 δεν ηταν μεγαλυτερο, ως ποσοστο του ΑΕΠ, απο τα ελλειματα των ΗΠΑ στα μεσα της δεκαετιας του 1980.

Η χωρα μας προσελκυε τεραστια εισροη ξενων κεφαλαιων κυριως διοτι στις ετσι ονομασθεισες αγορες κυριαρχουσε η πεποιθηση οτι η συμμετοχη αυτης στην ζωνη του ευρω θα καθιστουσε τα ελληνικα ομολογα χρυσοφορες και σχεδον αιωνιες αποδοτικες επενδυσεις.

Με την εισοδο της Ελλαδος στην ευρωζωνη το ευκολο χρημα οδηγησεν αυτην στο να κλιση σχεδον και κατ’ εγκληματικο τροπο ολες τις τραπεζες της στο εξωτερικο, δειχνοντας ετσι και την περιφρονηση της στο χρημα των αποδημων Ελληνων που προγουμενως με καθε δυνατο μεσο (κοκκινες αποδειξεις για απαλλαγη απο τον φορο μεταβιβασεως!) προσελκυε.

Ο αποδημος Ελληνισμος επενδυε ετσι τις οικονομιες του οχι εκει που ζουσε αλλα στην πατριδα του.
Το ευκολο χρημα εγινε για τις τραπεζες αυτοσκοπος τις οποιες σωζει σημερα με το αιμα του ο Ελληνικος λαος.

Τις επενδυσεις του στην πατριδα, τον ιδρωτα εργασιας δεκαετιων στην εσπερια, χανει σημερα και ο αποδημος Ελληνισμος με τον κεφαλικο φορο της Γερμανιας, με τον ΕΝΦΙΑ, στους δηθεν Γερμανους επενδυτες, που θεωρουν την Ελλαδα προτεκτορατο τους.

Μονο οι Γερμανοι απο την αρχη της κρισης το 2007 εχουν εισπραξει απο την Ελλαδα για τις εγγυησης τους πανω απο μισο τρισεκατομμυριο ευρω!!!

Το σχεδιο μειωσης του ελληνικου δημοσιου χρεους της ΕΚΤ που υιοθετηθηκε τον Μαρτιο του 2012 και προεβλεπε την μειωση των οφειλων της Ελλαδος στις ιδιωτικες τραπεζες των κερδοσκοπων κατα 50%, υπηρξε απατη μεγαλες ολκης αφου οι απαιτησεις αυτες ειχαν χασει ηδη το 65 με 75% της αξιας τους στην δευτερογενη αγορα ωστε η μειωση αυτης να αντισταθμισθη με την αυξηση του δημοσιου χρεους στα χερια της Τρο’ι’κα, που οδηγησε σε νεα μετρα πρωτοφανους βαρβαροτητας και αδικιας σε βαρος του ελληνικου λαου.

Το ως ανω παραδειγμα δειχνει την μεθοδο αυξησης του ειδεχθους δημοσιου χρεους απο 115% του ΑΕΠ το 2007 σε 180% του ΑΕΠ το 2015.

Το ευκολο χρημα απο την ευρωζωνη οδηγησε και στο φαινομενο, οι μισθοι και οι τιμες των προ’ι’οντων στην Ελλαδα να αυξανονται πολυ πιο γρηγορα απ’ οτι στην υπολοιπη ευρωπη, ετσι ωστε χωρις να μπορη να ελεγχη τις δαπανες της να αναγκασθη στο να επικεντρωση την προσοχη της στο δημοσιο δανεισμο με εκδωση ομολογων, ο οποιος ξεχρεωνε το χρεος της με νεα δανεικα, δηλαδη με εκδοση νεων ομολογων.

Δεν χρειαζεται να ειναι καποιος οικονομολογος για να προβλεψη που θα οδηγουσε αναποφευκτα η κατασταση αυτη.

Εκτος ευρωζωνης η Ελλαδα με την δραχμη της θα οριοθετουσε τις δαπανες της με συναλλαγματικες προσαρμογες.

Θα μπορουσε να μειωση τους μισθους με μια απλη και ανωδυμη για τον λαο της υποτιμηση της δραχμης εναντι του ευρω.

Εξω απο την σημερινη παγιδα της στην ευρωζωνη για να μειωση τις δαπανες της δεν θα χρειαζονταν τα καταστροφικα, εγκληματικα και ληστρικα προγραμματα της Τρο’ι’κα που οδηγησαν πρωτα στην υφεση και μετα στην καταθλιψη, στον αποπληθωρισμο και καταρρευση της πραγματικης οικονομιας.

Ουδεις ειχε στην Ε.Ε. ενδιαφερον για να σωθη η Ελλας οικονομικα με τα Μνημονια.
Γι’ αυτο αλλωστε απο την αρχη της οικονομικης κρισης μας εσωσαν καμια δεκαρια φορες.
Οι παντες επεδιωκαν για πολλους και διαφορους λογους την καταστρωφη της Ελλαδος.
Μετα την οικονομικη της καταρρευση και απωλεια της εθνικης της ανεξαρτησιας, θα ακολουθησει σιγουρα η εδαφικη της συρρυκνωση οπως μας την προβλεψε η περιφημη τεως προεδρους της Βουλης κ. Μπενακη.

Η ελληνικη οικονομια εντος της ευρωζωνης δεν εχει καμια θετικη προοπτικη εξελιξης και μαλιστα για παντα.

Μονο ενας δρομος παραμενει ακομη ανοιχτος για ενα θυμα του Εφιαλτη…..

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΜΟΡΑΝΤΟΥΜ ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

Τερμα συνεπως στην κορο’ι’δια και απληστια των χωρων υαινων της Ε.Ε.

Τερμα στην εκστρατεια δυσφημισης, εκβιασμου και τρομοκρατιας απο καθαρματα που ουτε για φτυσιμο αξιζουν.

Σε μια Ε.Ε. που βουλιαζει στα χρεη, τα παντα αποδιδονται στην Ελλαδα.

Τα ως ανω καθαρματα εχουν μετατρεψει το θυμα τους σε θυτη.

Τερμα στην τοκογλυφια και απληστια.

Απο το ευρω θα φυγει η Ελλας μονο οταν ο Ελληνικος λαος το αποφασησει με δημοψηφιασμα.

Δεν θα φυγει, επειδη το θελει ο καθε ρουφιανος της Γερμανιας ‘η αλλης χωρας υαινας της Ε.Ε.

Μενοντας ομως εντος της ευρωζωνης πρεπει να καταγγειλουμε επισημα και μετα απο λογιστικο ελεγχο διεθνους φημης λογιστικου γραφειου το «ειδεχθες», δηλαδη το «απεχθες» δημοσιο χρεους στο διεθνες δικαστηριο της Χαγης και τους επικινδυνους για την ανθρωποτητα τοκογλυφους και κερδοσκοπους.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ!!!

Οι ξενοι κατοχοι, οποιοι και εαν ειναι αυτοι, ειναι επενδυτες και οχι δανειστες.

Επενδυσαν διοτι ηλπιζουν αιωνια να εισπραττουν τοκους….Αυτα που «ομολογησε» εως σημερα η Ελλας, δεν γνωριζει οτι θα ισχυουν και αυριο…. 
 
Οι ρουφιανοι τοκογλυφοι επενδυτες σε ομολογα, με τα εγκληματικα Μνημονια που ψηφισαν χαφιεδες και γαλαταδες Βουλευτες μετατραπηκαν παρανομα σε δανειστες για να μην πληρωσουν το ρισκο της επενδυσης τους.

Τα καθαρματα αυτα λαδωσαν ολους τους ηλιθιους του «Αχωριου της Δημοκρατιας της Ρωμιοσυνης» για να φορτωσουν τα ρισκα τους στις πλατες του Ελληνικου λαου.

Η ερμηνεια που ταιριαζει σημερα στον Δελφικο Χρησμο «παραχαραττειν το νομισμα» ειναι «ανεστραμμενη» υπο την μορφη της νομιμοφανους αφαιρεσως ‘η καλλυτερα υπεξαιρεσως εισοδηματος, δηλαδη χρηματος υπο μορφη παραγωγων, πιστοποιητικων, ομολογων κ.α. εφευραισεων κλοπης, σε βαρος του λαου (μεσα ολικης καταστροφης της οικονομιας), απο την μερια του νομου και της εξουσιας.

Με αλλα λογια ο Νομος-Κρατος (Επιτροπη, Κομισιον, Ευρωβουλη, ΕΚΤ κ.α. της Ε.Ε.) παρανομει και ο Απολλων δια του Δελφικου Χρησμου «Παραχαραττειν το Νομισμα» αποκαλυπτει στους λαους της Ε.Ε. την «εκτροπη».

Αυτο που θα κανει απο την Δευτερα της 09.03.2015 ο νυν προεδρος της ανεξαρτητης δηθεν ΕΚΤ με τα ομολογα των μελλων κρατων της Ε.Ε., αποτελει κατα τον ως ανω χρησμον εγκληματικη εκτροπη. Τι αλλο θα μπορουσε να αναμαινη καποιος απο μια δηθεν ανεξαρτητη ΕΚΤ και απο ενα προεδρο που προερχεται απο την ταξη της επενδυτικης δηθεν τραπεζας Goldman Sachs.

Δευτερον, ο δελφικος χρησμος συνακολουθα υπαινισεται, πως αντιδρουν στις περιπτωσεις αυτες, οι ελευθεροι πολιτες, για να διεκδικησουν το δικιο τους και την αποκατασταση της φυσικης ταξης των πραγματων.

Ο γραφων συνιστα στους νυν βουλευτας του ελληνικου κοινοβουλιου και σε ολα τα μελη της νυν νεοφιλελευθερης αριστερας κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να διαβασουν το αρθρο του κ. Σπυρου Νομικα στον Δαυλο/115, Ιουλιος 1991, σ. 6669-6673, με τιτλο «Παρα-χαραττειν το νομισμα».
Ο Δελφικος αυτος Χρυσμος ηλικιας χιλιαδων ετων βρισκει πληρη εφαρμογη ετεροχρονικα στα καθ’ ημας και οικουμενικα, και ερμηνευεται σαν πραξη ελευθεριας και αντιστασης κατα της αχαλινωτης, ληστρικης, κερδοσκοπικης, και τοκογλυφικης εξουσιας της Ε.Ε.

Η αποκατασταση της ελληνικης οικονομιας περναει μεσα απο την παρα-οικονομια, οσο και εαν φαινεται απιστευτα παραλογο.

Μια πατριωτικη ελληνικη κυβερνηση εχει το δικαιωμα να παραχαραξη τον παραχαρακτη, δηλαδη την Ε.Ε. και το νομισμα αυτης.

Αυτο ειναι το μυστικο μηνυμα του Δελφικου Χρησμου και το μηνυμα αυτο ακολουθησε επιτυχως και ο Αδολφο Χιτλερ.

Κατωρθωσε προ του Δευτερου Παγκοσμιου Πολεμου (Γι’ αυτο στην πραγματικοτητα ελαβεν χωρα αυτος!) να αποσυνδεση την οικονομικη ισχυ της Γερμανιας απο το παγκοσμιο συστημα εμποριου και να δημιουργηση ενα δικο του ανταλλακτικο μεσο, κατα το οποιο το παγκοσμιο χρηματοπιστωτικο συστημα δεν μπορουσε πλεον να εφαρμοση τις ληστρικες του επιδρομες οπως γινεται στις ημερες μας!

Γεωργιος Θ. Χατζηθεοδωρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ