Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Εξευτελίστηκαν στην Φιλαδέλφεια HΠA από το... ''τιμώμενο πρόσωπο'' σε εκδήλωση γιά 25η Μαρτίου

Παραμονή της παρέλασης, οι της ημιανύπαρκτης Ομοσπονδίας που διοργάνωσε την αποτυχημένη παρέλαση Κυριακή 22 Μαρτίου, ''τίμησαν'' έναν ''λεφτά'' τον Δρ. Σπύρο Σπυρέα, που είναι και πρόεδρος του ''σκοτεινού'' λομπίστικου δήθεν AHI (επίσης και άρχοντας των ''λιλιτζίδων'' του Βαρθoλομαίου), με το βραβείο ''Ελευθερία'' στο επίσημο δείπνο που παράθεσε η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων, στο Μπέντφορντ της Νέας Ιερσέης (21 Μαρτίου '15). Ο τιμηθείς Σπ. Σπυρέας (του έκαναν ''πλάκα'', δηλ. του απένειμαν τιμητική πλάκα), στην ομιλία του είπε πως «δεν μου αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ... ως καπιταλιστής δεν βλέπω πώς μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους... ο Χριστός δεν θα επιτρέψει να εξαφανιστεί η Ελλάδα». Μίλησε ακόμα και γιά την... Κούβα του Κάστρο. 'Ολα αυτά σε εκδήλωση γιά την... 25η Μαρτίου, με την παρουσία και του 'Ελληνα υποναύαρχου Κων/νου Καλκανδή. Το εντυπωσιακό είναι ότι κανείς από τους παριστάμενους, με ''αρχηγούς'', τον ''φευγάτο'' μητροπολίτη Ευάγγελο ''φαταούλα'' και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δ. Ροζανίτη, δεν είχε την αξιοπρέπεια να σηκωθεί να του πει ''τι λες ρε... εδώ είμαστε γιά την εθνική μας εορτή, όχι γιά να λες βλακείες γιά κόμματα και κυβερνήσεις''. Αυτά παθαίνουμε όταν σε χαζο-ομογενειακές εκδηλώσεις γελωτοποιοί τιμούν άλλους γελωτοποιούς και διασύρεται η Ομογένεια...
Toνίζουμε ότι τους ψευτολομπίστες του ΑΗΙ, με πρόεδρο τον Σπυρέα, τους δέχονται στην Αθήνα με ''τεμενάδες'' ΣΥΡΙΖΑίοι και λοιποί, ενώ ο Αλ. Τσίπρας το ''τίμησε'' με την παρουσία του στην Ουάσιγκτον πριν δύο χρόνια. Καλά να πάθουν...Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;;;... Σημ.: Θυμίζουμε στους ανεγκέφαλους, εντυπωσιακά αστοιχείωτους της Ομοσπονδίας Φιλαδέλφειας και ειδικά στον άσχετο πρόεδρό της Δ. Ροζανίτη, ότι ο ομοσπονδιακός νόμος ΗΠΑ απαγορεύει ρητά ενασχόληση μη κερδοσκοπικών πολιτιστικών εταιριών με 501c3 (Ομοσπονδίες, σύλλογοι κλπ) με πολιτικά, νομοθετικά ζητήματα.

....................................

Νέα Υόρκη: Τέτοια παρέλαση-''καρνάβαλος'' γιά 25η Μαρτίου, έχει να γίνει από την εποχή της...χούντας
Γιά πρώτη φορά ''επίσημοι προσκεκλημένοι'' από την Ελλάδα (από την διοργανώτρια ελληνική Ομοσπονδία ''γκέττο Αστόριας'') θα είναι παρόντες μόνο στρατιωτικοί, εν ενεργεία και απόστρατοι. Μαζί και ο υπουργός 'Αμυνας. Στην παρέλαση 29 Μαρτίου, δεν θα υπάρχει διακομματική αποστολή του Κοινοβούλιου. Φαίνεται ότι, οι χουντοδεξιοί της Ομοσπονδίας, απατεώνες και μη (με επικεφαλή τον πρόεδρο), νοστάλγησαν το ''λαμπρό παρελθόν'' και με την σύμπραξη του ''εθνικόφρονα'' υπουργού, θέλουν να μας το θυμίσουν. Ας τους αφήσουμε να νομίζουν ότι η Ομογένεια τρώει ακόμα ''κουτόχορτο''.

-- Οκτώ (8) ημέρες στη Νέα Υόρκη ο υπουργός 'Αμυνας Π. Καμμένος (και η συνοδεία του), γιά να παραστεί σε μικροεκδηλώσεις 3 ημερών. Τον ''τουρισμό'' των υπόλοιπων 5 ημερών, πληρώνουν τα μόνιμα κορόϊδα, θύματα του μνημόνιου. (Αν έφερνε μαζί του, ως ''υπερκομματικός'', τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον 'Αδωνι Γεωργιάδη, ε, τότε όλοι θα λέγαμε ''χαλάλι τα έξοδα'' με τέτοιο ''Tρίο'')... Σημ.: Οκτώ (8) ημέρες ΗΠΑ και ο έτερος των ΑΝ.ΕΛΛ., ο υφυπουργός Τέρενς ο Quick, σε Σικάγο (παρέλαση) και Νέα Υόρκη.

.......................................

Η χειρότερη από όλες θα είναι εφέτος η παρέλαση-''καρνάβαλος'' στη Νέα Υόρκη γιά 25η Μαρτίου. Η Ομογένεια οριστικά ''γύρισε την πλάτη'' στους διοργανωτές της Ομοσπονδίας ''γκέττο'' Αστόριας και ΔEN στηρίζει οικονομικά (κατάλαβε τις απάτες με τα χρήματα γιά παρέλαση). ΔΕΝ αναμένεται συμμετοχή κόσμου, αμφίβολο αν παρελαύνοντες και θεατές μαζί, πλησιάσουν τις 8.000.

........................................


www.kalami.net | www.kalami.us | www.kalami.co

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ