Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

EΔΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΕΣΠΑ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ EURO!!!!!!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ.....ΕΝΑ ΠΟΣΟ Π.Χ 50% ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η, Η ΕΟΚ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...

ΤΟ ΑΛΛΟ 50% ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .....ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΑΚΙΑ (ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ) ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.....

ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ...ΚΤΛ...ΚΤΛ....

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΚΟΝΙΚΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ @@@@@ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 250 ΔΙΣ EURO (ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΩΣ ΤΩΡΑ)ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ.....

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΩΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ...

Ο ΝΙΚΑΣ ΙΣΩΣ, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ  ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ Ο ΛΑΝΑΡΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ....

-Ευχαριστούμε την κ. Αφροδίτη Κ. !....

Ο Υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης δέχτηκε την Παρασκευή εκπρόσωπο της ελληνικών συμφερόντων ολλανδικής εταιρείας Impala, η οποία σε σύμπραξη με τον κ. Σ. Θεοδωρόπουλο της Chipita, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τις τράπεζες για την εξαγορά της εισηγμένης αλλαντοβιομηχανίας Π.Γ. ΝΙΚΑΣ, αντί του ποσού των 80 εκατ. Ευρώ.

Η Impala έχει συμφωνήσει να αποκτήσει την εισηγμένη μετά από μια διευθέτηση των δανείων της προς τις τράπεζες. Οι διαδικασίες αναμένεται να διαρκέσουν 4 – 6 μήνες.

Πρόκειται για:

Μεγάλη επένδυση 80 εκατ. Στην Ελλάδα και μάλιστα στον πολύπαθο κλάδο των τροφίμων.

Μια μεγάλη επένδυση που σφραγίζει με εμπιστοσύνη τη νέα πολιτική περίοδο στη χώρα. O εκπρόσωπος και ιδιοκτήτης της εταιρείας εξέφρασε την εμπιστοσύνη τους στην αναπτυξιακή βούληση της κυβέρνησης και την εμπιστοσύνη που καλλιεργεί στη αγορά

Η επιτυχία αυτής της επένδυσης συνεπάγεται πιθανόν και επόμενες από τον ίδιο όμιλο στον ευρύτερο κλάδο των τροφίμων
Ο Υπουργός κ. Γ. Σταθάκης εξέφρασε την επιθυμία να μην θιγούν οι 500 θέσεις εργασίας και αν είναι δυνατόν να αυξηθούν. Οι επενδυτές διαβεβαίωσαν ότι οι θέσεις εργασίας είναι δασφαλισμένες.

Αποτελεί το πρώτο εγχείρημα για επένδυση σε υπερχρεωμένη εισηγμένη. Η επιτυχία του θα αποτελέσει πιλότο για τη συνέχεια και σε άλλους κλάδους.

Η επιτυχία του εγχειρήματος σηματοδοτεί την έναρξη μιας πορείας αποφόρτισης των συστημικών τραπεζών από τα βαρίδια των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων.

Η συγκεκριμένη περίπτωση της επένδυσης Impala στο ΝΙΚΑ, έχει το επίσης σημαντικό χαρακτηριστικό, ότι οι υπερχρεωμένες ελληνικές επιχειρήσεις δεν θα καταλήξουν σε άγνωστης ταυτότητας κερδοσκοπικά funds του εξωτερικού, αλλά σε ελληνικά χέρια..

Η κίνηση αυτή από πλευράς Γ. Σταθάκη, σηματοδοτεί τη βούληση του Υπ. Ανάπτυξης για γρήγορη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων και επιτάχυνση των επενδύσεων στη χώρα, με στόχο την αύξηση των θέσεων εργασίας και την αναθέρμανση του επενδυτικού κλίματος.

Από πλευράς των επενδυτών τονίζεται ότι σώζεται μια ιστορική βιομηχανία της χώρας και διασφαλίζεται η λειτουργία και ανάπτυξή της, με ό,τι αυτό σημαίνει για τους εργαζόμενους και την εθνική οικονομία.

Η εξέλιξη έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για τη διαχείριση του ενεργητικού των συστημικών τραπεζών

http://analitis.gr/sozete-oristika-o-nikas-zitise-o-stathakis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ