Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ταλμούδ και αναρχοκομμουνιστές! - (με ειδικά τρυπήματα με σύριγγα στο σώμα του θύματος)! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ...

ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ!

Οι παπανδρεϊκοί φασίστες (που λυμαίνονται τα Εξάρχεια μετά τον διωγμό των Ελευθεριακών κλπ), τον τρύπησαν μάλιστα παραδειγματικά και με σύριγγα !!!
Πρακτικές που θα ζήλευε κι ο Χίτλερ από παπανδρεϊκά τάγματα εφόδου που αυτοαποκαλούνται “αντεξουσιαστές” σαν τον ιδρυτή τους!

(διαβάστε σχετικά: Ο διαχρονικός έρωτας ΠΑΣΟΚ – παρακράτους (τι δουλειά έχουν οι αντεξουσιαστές στην εξουσία);
και Γιώργος Παπανδρέου, Μπενίτο Μουσολίνι: Κατακτώντας την απόλυτη Ηγεμονία.
Ιδιοκτήτης Pet shop της οδού Ασκληπιού ξυλοκοπήθηκε βάναυσα χθές.. το σούρουπο στα Εξάρχεια από ομάδα “αντεξουσιαστών” (χαχαχα), που.. όπως λένε οι πληροφορίες «τον πέρασαν για μέλος της Χρυσής Αυγής» και για να τον τιμωρήσουν τον τρύπησαν μάλιστα παραδειγματικά και με σύριγγα.
 

Ο 40χρονος που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό δέχτηκε επίθεση στην οδό Μεθώνης 54 και ενώ μετέφερε με το μηχανάκι του τροφές για γάτες, ύστερα από σχετική τηλεφωνική παραγγελία που έλαβε με προορισμό διαμέρισμα πολυκατοικίας στην ίδια οδό. Το περιστατικό αρχικά χειρίστηκε το Α.Τ Εξαρχείων αλλά στη συνέχεια ο φάκελος διαβιβάστηκε στην Κρατική Ασφάλεια της ΓΑΔΑ.
 

Στον Ερυθρό Σταυρό έχει κληθεί Ιατροδικαστής για να βεβαιώσει τα τραύματα και ειδικά τα τρυπήματα με την σύριγγα. Αστυνομική πηγή ανέφερε πάντως πως ο 40χρονος δεν έχει δείξει στοιχεία ανάμειξής του με την Χρυσή Αυγή (να θυμίσουμε πως η ΧΑ ακόμα ΔΕΝ έχει τεθεί εκτός νόμου, αλλά και να τεθεί, τα βασανιστήρια από τάγματα εφόδου (ακόμα) θεωρούνται κακούργημα)

http://taxalia.blogspot.gr

 http://olympia.gr/

Τελετουργικές θυσίες-από το Ταλμούδ στην πολιτική! Χρυσής Αυγής-Ανταρσύα-ΚΚΕ-Σύριζα-Δημ.Αρ..ΠΑΣΟΚ και Ν. Δ.!.....

 

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ