Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Η Ελλάδα και τα μυστικά κανάλια που, βρέθηκαν στο στόχαστρο της Τριμερούς και Μπίλντεμπεργκ, και η επίσπευση διαμελισμού της Ελλάδας με το σχέδιο Φαιδώρα!...


Οι δύο τελευταίοι αμερικανοί πρεσβευτές στην Αθήνα πριν από τον Μ. Σωτήρχο, ο Μ Στερνς και ο Ρ. Κήλυ, έφυγαν πεπεισμένοι ότι οι Έλληνες θα κατορθώσουν, κάποια στιγμή, να εγκαθιδρύσουν ένα σύστημα διακυβέρνησης τέτοιο, που η Ελλάδα θα παίζει σημαντικό ρόλο στα Βαλκάνια όσο και στην Ευρώπη.

Το γεγονός της μερικής, “δυναμικά” επιβεβλημένης ανεξαρτητοποίησης “γαλλικού τύπου”, μετά την αποχώρηση φυσικά του υπάρχοντος πολιτικού κατεστημένου, το στηρίζουν στο ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, σύμφωνα μα την άποψή τους, ΤΡΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ που φέρνουν στην Ελλάδα και αποταμιεύουν τεράστια ποσά σε δολλάρια και γερμανικά μάρκα, με σκοπό να στηρίξουν το νέο καθεστώς “γαλλικού τύπου” που προαναφέραμε!...

Όταν οι δύο πρεσβευτές γράφουν και μιλάνε για πολιτική κατάσταση “γαλλικού τύπου” εννοούν ότι εσωτερικά, αλλά κυρίως στην εξωτερική πολιτική θα υπάρχει γαλλική απόχρωση. Δεδομένου λοιπόν του πακτωλού των χρημάτων που εισρέουν στην Ελλάδα από τα τρία ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ- τα οποία δεν γνωρίζουν ακόμα οι πρεσβευτές και συνεπώς και το αμερικανικό κράτος- υποθέτουν ότι: 
1-Η Ελλάς θα αποχωρίσει από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ. Θα δημιουργήσουν εργοστάσια κατασκευής πολεμικού υλικού, τα οποία αρχικά θα καλύπτουν τις εσωτερικές ανάγκες της Ελλάδος. Ειδικοί τεχνικοί θα προσληφθούν από όλα τα μέρη του κόσμου, αλλά την εποπτεία θα την έχουν Έλληνες επιστήμονες, που υπάρχουν στο εξωτερικό και κυρίως στηνΑμερική.
2-Αναφορικά με την εξόρυξη του πετρελαίου στην Ελλάδα, έχουν ήδη αγοραστεί τα ειδικά γεωτρύπανα, καθώς και οι ΕΞΕΔΡΕΣ που απαιτούνται για τον σκοπό αυτό. Πάλι Έλληνες επιστήμονες θα αναλάβουν το έργο αυτό. Η παραγωγή πετρελάιου, αρχικά, θα καλύπτει την ελληνική αγορά και στην συνέχεια θα πωληθούν μετοχές στο εξωτερικό, αλλά την πλειοψηφία θα την έχει πάντα το Ελληνικό κράτος, που πίσω του θα κρύβονται τα τρία αυτά κανάλια.
3-Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, ως εκ τούτου, θα αναμορφωθεί, θα γίνει πιο ανεξάρτητη, αναλαμβάνοντας τον ρόλο που της ανήκει, δηλαδή του κράτους που θα υπάρχει ανάμεσα στην Ευρώπη και την ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, αλλά με απαιτήσεις ενός πραγματικού κράτους-ηγέτη στα Βαλκάνια, με απαίτηση σεβασμού από Ευρώπη και Αμερική. Με δύο λόγια: Ο τερματισμός της αμερικανικής ηγεμονίας θα είναι τότε γεγονός.
4-Τα τρία μυστικά κανάλια, έχουν ρυθμίσει και την “επόμενη μέρα”, δηλαδή τη δυναμική αντίδραση των ΗΠΑ και της ΕΥΡΩΠΗΣ. Γι' αυτό έχουν προμηθευτεί μέχρι και ατομικές βόμβες!..... ( Ο αριθμός παραμένει άγνωστος).Εκτός αυτού όμως, θα καταλάβουν αμέσως – με ειδικά εκπαιδευμένους άντρες, τους οποίους έχουν εκπαιδεύσει τα τρία μυστικά κανάλια- τα πυρηνικά που έχει η Αμερική και το ΝΑΤΟ στην Ελλάδα. Κατά την άποψη των πρεσβευτών δεν θα διστάσουν να τα χρησιμοποιήσουν!.... Βλέποντας η παγκόσμια κοινότητα, δηλαδή η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και η Τριμερής, ότι τα κανάλια αυτά είναι αποφασισμένα να χτυπήσουν, θα διατάξει τις ΗΠΑ και τηνν ΕΥΡΩΠΗ να αναδιπλωθούν, ακολουθώντας την τακτική “βλέποντας και κάνοντας” ....
Ωστόσο, σύμφωνα με τους δύο πρεσβευτές-αλλά και την Μπίλντεμπεργκ, όπως διετύπωσε την ανησυχία της στην τελευταία συνεδρίαση στον “Αστέρα Βουλιαγμένης” - αν αυτό το εγχείρημα των τριών καναλιών αφεθεί, εκτός του ότι μπορεί να γίνει παράδειγμα προς μίμηση από άλλαες μικρές χώρες, δεν είναι καθόλου βέβαιο να διεθσδύσουν (και την κατάλληλη στιγμή να επέμβουν) στην νέα κατάσταση, που τα μυστικά κανάλια θέλουν να επιβάλουν στην Ελλάδα.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ από την Μπίλντεμπεργκ, (με την σύμφωνη γνώμη και της Τριμερούς Επιτροπής) να ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ η Ελλάδα το συντομώτερο, και σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση, υποσκελίζοντας το Παλαιό Σχέδιο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ μας, δίδοντας το κωδικό όνομα: “Επιχείρηση OVERKILL”.

Οι δύο πρεσβευτές, αλλά και μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που δρούν ανενόχλητα στην ΕΛΛΑΔΑ, συνεργάστηκαν και κατόρθωσαν να πείσουν το αμερικανικό και ευρωπαϊκό κατεστημένο, τα οποία με τη σειρά τους έπεισαν χωρίς ιδιαίτερο κόπο τους παγκόσμιους κυβερνήτες, την Μπίλντεμπεργκ και την Τριμερή. 

Την στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές ήδη το σχέδιο για την “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ overkill” επεξεργάζεται από την αρμόδια επιτροπή του ΝΑΤΟ, την Επιτροπή 40, την Ανώτατη Ομάδα Επισκόπισης και την Ομάδα Ειδικών Ενεργειών της Ουάσιγκτων. 

Όλες αυτές οι ομάδες τελούν υπό την υψηλή ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ NSA!.....

Και κάπου εδώ, εφ' όσον δεν έβρισκαν τα τρία κανάλια, ή κάποιο από αυτά υπέθεσαν πως ένα από αυτά θα ήταν η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΩΝΑΣΗ....... Και γι' αυτό οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΕΝΤΟΛΗ.........και πήγαν στην Αργεντινή και την ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ!..... 

Αθανάσιος Στριγάς
Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Σχόλιο: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, θα έπρεπε να λέγεται!......

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ