Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!...Κίνηση αποσταθεροποίησης της Ελλάδος από μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ

Σχόλιο: Η κίνηση αυτή είναι καθοδηγούμενη από τα γνωστά κέντρα!.... Σας φαίνεται παράξενο ότι τώρα αναβιώνουμε την επάνοδο της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Ελλάδα; Είναι παράξενο ότι έδιναν άδεια σε αρχιτρομοκράτη, Τυχαία; Όλα είναι κουρδισμένα από την Α. Πρεσβεία όπως τα περασμένα χρόνια!... Ποιούς δολοφονούσε η 17η Νοέμβρη, και οι άλλες ομάδες; Είτε πολιτικούς, είτε Βιομήχανους που αρνούνταν να φύγουν από το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας, και έτσι τους εκτελούσαν με τις τρομοκρατικές ομάδες σχεδιασμένες από τις ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, που είναι υπό τον έλεγχο των Π. Κέντρων!... Οι Γερμανοί είναι υποχείρια των ΗΠΑ..!. Είναι τυχαίο επίσης ότι το ΣΤΡΑΤΦΟΡ έγραψε για την αναβίωση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα; Γνωρίζουν εκ των έσω....!. Ο Νοών!.....


ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ ζητούν 42 μέλη του κογκρέσου

Επιστολή προς τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι απέστειλαν 42 μέλη του αμερικανικού κογκρέσου, ζητώντας του, κατά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ τον Σεπτέμβριο, να αποτελέσει προτεραιότητα η ένταξη της ΠΓΔΜ και του Μαυροβουνίου στη Συμμαχία.

«Σας καλούμε να υποστηρίξετε την ένταξη στο ΝΑΤΟ του Μαυροβουνίου και της "Μακεδονίας" κατά τη Σύνοδο Κορυφής του τρέχοντος έτους» αναφέρεται στην επιστολή, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.

Οι υπογράφοντες εκφράζουν την πεποίθηση πως για τις υποψήφιες χώρες η ένταξη στο ΝΑΤΟ θα αποφέρει οφέλη όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών, τη σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής.

Επίσης, προειδοποιούν ότι η αποτυχία των ευρω-ατλαντικών θεσμών να αναγνωρίσουν και να ανταμείψουν τις ουσιώδεις προσπάθειες των υποψήφιων μελών τους δύναται να λειτουργήσει αποθαρρυντικά όσον αφορά τη διαδικασία των δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων στις χώρες αυτές και να αποδυναμώσει τη δέσμευσή τους για συνεργασία με την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.

Τα μέλη του κογκρέσου υπογραμμίζουν πως η εμπειρία με την Ουκρανία και η άρνησή της να υπογράψει τη συμφωνία Σύνδεσης και Σταθεροποίησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και η απομάκρυνσή της από το ΝΑΤΟ, αποτελεί υπενθύμιση για τους κινδύνους που απορρέουν από την αναβολή διεύρυνσης της Συμμαχίας.

Υπενθυμίζεται ότι επιστολή υποστήριξης της ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ είχαν αποστείλει στον πρόεδρο των ΗΠΑ 54 μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων τον Απρίλιο 2012, ενόψει της συνόδου της Συμμαχίας στο Σικάγο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού τότε επαναβεβαιώθηκε ρητά η απόφαση του Βουκουρεστίου το 2008, ότι για να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ η ΠΓΔΜ θα πρέπει πρώτα να επιλυθεί το θέμα της ονομασίας.

Τα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ μεταδίδουν ότι ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι θα συναντηθεί αύριο στις Βρυξέλλες με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν.


Πηγή: ΑΜΠΕ
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/02/blog-post_7894.html#.UwEaLUfe5Ft

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ