Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η μεγαλύτερη "αλητεία" του Α. Γεωργιάδη στην τηλεόραση του Αντ1.

 Στο πρωινό του Αντ1 καλεσμένοι ο Κ. Παπαδάκης και ο κ. Λαμπράκης για την End National Dept”, και ο Α. Γεωργιάδης.
Τον κ. Γεωργιάδη, δεν τον ενδιαφέρει αν είναι αλήθεια ότι, τα χρήματα αυτά υπάρχουν για λογαριασμό της Ελλάδας. Τον είδαμε να παίρνει βαθιές αναπνοές όταν, μίλησαν για τους όρους που υπάρχουν για να αποδεσμευτούν αυτά τα χρήματα και να κοκκινίζει μόλις ανέφεραν για έλεγχο των πολιτικών από 1974 και μετά.
Αντιθέτως έκανε επίθεση στον κ. Λαμπράκη για τις όποιες διαφορές έχει ο κ. Λαμπράκης με την αμερικανική δικαιοσύνη.
Λασπολόγος και αλήτικη συμπεριφορά από τον Γεωργιάδη. Ο οποίος δεν άφηνε στιγμή που να απειλή τον κ. Παπαδάκη και κ. Λαμπράκη και καλά ότι θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη..... Το θέμα είναι ποιοί θα είναι οι Δικαστές ή Εισαγγελείς του συστήματος που ελέγχονται από τους πολιτικούς... για να είναι τόσο σίγουρος ο Γεωργιάδης. Στο Δικαστήριο για εσχάτη προδοσία, νομίζει ότι δεν θα είναι μαζί με τους υπόλοιπους; Υ.Γ.-1 Δεν τον είδαμε σε συζητήσεις με άλλους πολιτικούς σε πάνελ τηλεοπτικά, να απευθύνεται έτσι, για προσωπικά θέματα σε ομόσταυλούς του της βουλής.Υ.Γ.-2 Και κατηγορούσαμε τη Ρένα Δούρου με τον Κασιδιάρη; Για τέτοια συμπεριφορά;

3 σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ