Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Σκοτώνουν τον ελληνικό λαό!

Έχουμε μπροστά μας απειλή, όπως είχαμε το 1941. Ή όπως παλιότερα, στην επανάσταση του 1821 όταν εισέβαλλε ο Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για επαναφορά της εθνικής μας κυριαρχίας, τότε είναι φανερό πως χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση που θα πρέπει να είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί. Ώστε να πετύχουμε επαναφορά στο κυρίαρχο κράτος. 

Θα πω ότι οι Έλληνες δεν έχουμε πρόβλημα εξωτερικής πολιτικής. Το πρόβλημά μας τώρα έχει να κάνει με την ίδια την επιβίωση του Ελληνισμού, γιατί είμαστε ενώπιον μιας κρίσης που οδηγεί σε εξαφάνιση του νεότερου Ελληνισμού  Θα χρειαζόμασταν τουλάχιστον 20 χρόνια θυελλώδους ανάπτυξης, για να απορροφηθούν τα δύο εκατομμύρια ανέργων που έχουμε. 
Διαλυόμαστε, διαλύεται η κοινωνική μας συνοχή, στα πλαίσια μιας οικονομικής επίθεσης που οδηγεί στην κατεδάφιση του ευρωπαικού κοινωνικού κράτους, όπως το είχαμε γνωρίσει.
Είναι λοιπόν κατά πρώτον οικονομική η επίθεση που δεχόμαστε.

Κατά δεύτερον, είναι γεωπολιτική. Αυτό φαίνεται με την επιχειρούμενη διάλυση του κυπριακού κράτους. Οδηγούμαστε σε ένα διχοτομημένο πράγμα, όπου δεν θα υπάρχει η πλειοψηφία και η αρχή της δημοκρατίας. Όλα θα τελούν υπό την έγκριση των ξένων δικαστών.

Είναι και ιδεολογική η επίθεση, κατά τρίτον. Οι Έλληνες είμαστε φορείς πολιτισμού, εδώ γεννήθηκαν ελευθερία και δημοκρατία, βγάλαμε έναν Πλάτωνα, έναν Αριστοτέλη. Και σ’ αυτό, στον πολιτισμό μας δεχόμαστε επίθεση. Και τι κάνουμε για αυτό;

Η πρόταση είναι να πάμε σε αναθεώρηση, οργανωμένη αναθεώρηση των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων. Για αυτό όμως, απαιτείται μια κοινωνία κινητοποιημένη, απαιτείται η ύπαρξη μιας ηγεσίας που δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Τρία τινά είναι μπροστά μας: Είτε καταρρέουμε, είτε πάμε σε μια συγκροτημένη αντιμνημονιακή επανάσταση, είτε οδηγούμαστε σε έναν εμφύλιο, όπου όλοι θα πολεμούν εναντίον όλων.

Έχουμε το ζήτημα της ονομασίας της FYROM: Η Μακεδονία σήμερα, ως γεωγραφικός χώρος, κατοικείται από πολλούς. Ανήκει σε μας ένα μεγάλο μέρος, άλλο (το βόρειο) ανήκει σε άλλους. Το «Βόρεια» ή το «Άνω» να είναι αυστηρά επιθετικοί προσδιορισμοί, και erga omnes. Και να υπάρχουν διασφαλίσεις και για το όνομα, και για τη γλώσσα και για όλα. Να δεχθούμε υπό αυστηρές προϋποθέσεις μια σύνθετη ονομασία, και μέχρι τότε καμμία ένταξη της FYROM σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, αν πρώτα δεν λυθεί το θέμα.

Κυπριακό: Θα φορέσουμε ζουρλομανδύα, εκχωρώντας όλες τις σημαντικές αποφάσεις στους ξένους; Εδώ κάνουνε πειράματα. Γιατί δεν κάνουν τότε και τη Ουκρανία διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, όπως το πάνε στην Κύπρο; Μάλλον την Κύπρο θέλουν να μετατρέψουν σε Ουκρανία, να μην πω καλύτερα σε Βοσνία. Οι ασάφειες που υπάρχουν στο ζήτημα της κυριαρχίας, θα οδηγήσουν και στην Κύπρο σε συγκρούσεις. Και σε εκδίωξη των Ελλήνων από το νησί. Θα έχουμε μια εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης στην Κύπρο. Απαιτείται λοιπόν ένα πανεθνικό μέτωπο για τη σωτηρία της Κύπρου. Και πρέπει να συνδεθεί η Κύπρος με τον αντιμνημονιακό αγώνα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι νέες συμμαχίες, εντός και εκτός Ευρώπης.

Στο θέμα της ενέργειας, είμαι εξ αυτών που έχουν εκφραστεί με σκεπτικισμό για όλο αυτό το πακέτο σύνδεσης της ΑΟΖ με την εξωτερική πολιτική. Στην ουσία, τα προβλήματα στην ελληνική εξωτερική πολιτική τα δημιουργούν οι ΗΠΑ, και τα προβλήματα στην οικονομία μας τα δημιουργούν οι Ευρωπαίοι και η ΕΕ.

Έτσι, σπεύσαμε στην ουκρανική κρίση να υποστηρίξουμε τους Αμερικανούς και την πολιτική τους. Με τι ανταλλάγματα το κάναμε;

Βλέπουμε τον gangster της Κύπρου, τον Αναστασιάδη, να λέει πως είναι Έλληνας! Τι μας είπε κατ’ ουσίαν; Πως θα δώσει την Κύπρο στην Τουρκία, για να μην περάσει υπό την επιρροή της Ρωσίας!

Από τις συζητήσεις, να περάσουμε στη δράση. Έχουμε μπροστά μας απειλή, όπως είχαμε το 1941. Ή όπως παλιότερα, στην επανάσταση του 1821 όταν εισέβαλλε ο Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο.

Σκοτώνουν τον ελληνικό λαό! Και το κάνουν όπως με τη ραδιενέργεια, η ραδιενέργεια μας σκοτώνει δίχως να το αισθανόμαστε! Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε τόσο ισχυροί, όσο ισχυρές είναι και οι προκλήσεις που δεχόμαστε...

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. - ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ