Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Πρόταση / Εισήγηση

Πρόταση / Εισήγηση για βελτίωση της εταιρικής διάρθρωσης και για αποφυγή κινδύνων εμπιστευτικότητας και οικονομικής κρίσης του Ευρωπαϊκού Τραπεζικού Συστήματος.

Εισηγούμαστε την προσθήκη μιας εταιρείας συμμετοχών στα Η.Α.Ε. (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα)

(Η ενημέρωση αυτή αφορά κυρίως πελάτες που δραστηριοποιούνται μέσω Μαλτέζικων Εταιρειών… αλλά αφορά επίσης, Κυπριακές και άλλες Ευρωπαϊκές Εταιρείες ή Μη Ευρωπαϊκές Εταιρείες...

4 σχόλια:

  1. ΔΙΑΓΓΕΛΕΑ, ΑΥΤΗ ΣΟΥ, Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ΚΟΥΡΗΤΗ, δεν είναι καθόλου περίεργη!..... Αυτά τα μηνύματα είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες διακίνησης χρημάτων στον Κόσμο, και, μήπως μας λένε ότι πλησιάζει η κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Και φυσικά του Ευρώ; (αποφυγή κινδύνων εμπιστευτικότητας και οικονομικής κρίσης του Ευρωπαϊκού Τραπεζικού Συστήματος.).....

      Διαγραφή
    2. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-ΕΕ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2014. ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (+/- ΕΞΑΜΗΝΟ) ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016/2017. ΕΚΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ (ΙΣΩΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ) ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ).

      ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΛΗΘΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝ-ΣΩΜΑΤΩΣΗ Ε.Ε ΗΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ", ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ (ΝΟΜΙΖΩ, ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ) ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΗΜΕΙΑ ΤΡΙΒΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΠΤΟΝΤΑΙ, ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ-ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ, ΔΛΔ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ.

      ΑΝΕΦΕΡΑ ΩΣ ..."ΠΕΡΙΕΡΓΗ" ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΥΠΕΚΡΥΠΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ. ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    3. ΤΑ ΗΑΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ...ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΥΡΩ. ΝΟΜΙΖΩ 40/30/10/10/10 (ΕΥΡΩ, ΔΟΛΑΡΙΟ, ΓΟΥΑΝ, ΡΟΥΒΛΙ, ΔΙΑΦΟΡΑ)

      Διαγραφή

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ