Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ;

Μυστικό δείπνο Μπαλτάκου με συνδικαλιστές της ΕΥΠ


http://simone-le-baron.blogspot.gr/2014/01/blog-post_12.html

Μυστικό δείπνο Μπαλτάκου με συνδικαλιστές της ΕΥΠ


Δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα, στις 27 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού σωματείου της ΕΥΠ κ. Σπατιώτης διοργάνωσε στο σπίτι της υπαλλήλου της υπηρεσίας Μ.Χ. στο Χαλάνδρι, δείπνο στο οποίο επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Καρφί», το δείπνο απέβλεπε στο να εκφραστούν ευχαριστίες των συνδικαλιστών της ΕΥΠ προς τον κ. Μπαλτάκο τόσο για την παρουσία του τον περασμένο Οκτώβριο στο διήμερο συνέδριο της Υπηρεσίας, όσο και για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει για ζητήματα των υπαλλήλων της ΕΥΠ.

Στο δείπνο παρεκάθησαν, εκτός από τον κ. Μπαλτάκο, υπάλληλος της ΕΥΠ με έντονη συνδικαλιστική δράση, η Σ.Α., η οποία μάλιστα έχει διατηρήσει στην υπηρεσία τρεις ιδιότητες (!), ένα άλλο στέλεχος της ΕΥΠ που συνεργάζεται με την εν λόγω κυρία, ο Λ.Χ., η Μ.Τ., ο σύζυγος της οποίας είναι σύμβουλος της Λούκας Κατσέλη, ένα άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΠ, ο Σ.Ν. της Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του είναι Σαμαρικός και πρώην ΠΟΛΑΝ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι κακές γλώσσες της ΕΥΠ λένε ότι οι Βρετανοί τον είχαν βαθμολογήσει τόσο χαμηλά, που κάποιοι εκ των συναδέλφων του να διερετώνονται ανοιχτά εντός της υπηρεσίας για το πώς κατάφερε να ανελιχθεί εντός της ΕΥΠ. Την παρέα του δείπνου συμπλήρωσαν δύο ακόμη νέοι συνδικαλιστές, που θεωρούνται δεξιοί, οι Χ.Σ. και Γ.Α., χωρίς να έχουν προσκληθεί παλαιότεροι δεξιοί συνδικαλιστές της ΕΥΠ, οι οποίοι μάλιστα τυγχάνει να γνωρίζουν προσωπικώς τον κ. Μπαλτάκο.

Πάντως, ενδιαφέρον προκαλεί, ο ισχυρισμός του συντάκτη του ρεπορτάζ πως σκοπίμως διέρρευσε σε κύκλους της υπηρεσίας ότι έχουν καταγραφεί όσα είπε κατά τη συζήτηση στο δείπνο ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, όπως και ότι έχει φωτογραφηθεί εισερχόμενος και εξερχόμενος από το σπίτι στο Χαλάνδρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ