Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον Klaus Shramayer-Οι ανθέλληνες πάσχουν από σύμπλεγμα κατωτερότητος!....

Οι ανθέλληνες νοιώθουν βαθύτατες ενοχές για το μίσος κατά των Ελλήνων που ελλοχεύει στην ψυχή τους. 


Υποφέρουν από ένα πληγωμένο εγώ που καταδυναστεύει κάθε σκέψη και συμπεριφορά τους. Για να βρουν μία διέξοδο στην δραματική εσωτερική σύγκρουση, καταφεύγουν στους γνωστούς ψυχολογικούς μηχανισμούς της προβολής και της εκλογικεύσεως.

Προβάλλουν τις δικές τους σκέψεις πάνω στους Έλληνες. Ισχυρίζονται ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές, για να συγκαλύψουν τον δικό τους μισελληνικό ρατσισμό. Εκλογικεύουν τις ανθελληνικές πράξεις τους με το να ισχυρίζωνται ότι οι Έλληνες πρέπει να έχουν ανοχή έναντι των μη-Ελλήνων, για να κρύψουν ότι οι μη-Έλληνες πάσχουν από δυσανεξία έναντι των Ελλήνων.

Ως συνήθως ο μισελληνισμός των ανθελλήνων μασκαρεύεται ως αντιρατσισμός για να μπορεί να παροχετευτεί έξω από την άρρωστη ψυχή τους. Δεν τολμούν να παραδεχθούν δημοσίως ότι είναι ανθέλληνες και ότι μισούν τον Ελληνισμό. Κάτι τέτοιο θα ήταν αυτοκτονία. Άρα το μόνο που τους μένει είναι το ψεύδος και η υποκρισία, προσπαθούν να πουν ότι είναι ανθρωπιστές, ότι κτυπούν τον Ελληνισμό για «ανθρωπιστικούς λόγους».

Έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι οι κατ’ επάγγελμα «αντιρατσιστές» μισούν τους Έλληνες. Κερδίζουν το ψωμί τους από την κατ’ επάγγελμα συκοφαντία των Ελλήνων. Αλλά ο κύριος όγκος των «αντιρατσιστών» αποτελείται από ερασιτέχνες που παπαγαλίζουν τα συνθήματα των επαγγελματιών.

  1. Ποιό συναίσθημα κινεί αυτούς τους κατά περίσταση «αντιρατσιστές»; 
  2. Τί ψυχολογικά προβλήματα έχουν και καταφεύγουν στην συκοφαντία του Ελληνισμού; 
 Όπως διδάσκει η ψυχοπαθολογία, με τις άναρθρες κραυγές τους συγκαλύπτουν μία κρίση ατομικής-πολιτιστικής ταυτότητος. 
 Είναι άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση που πάσχουν από σύμπλεγμα κατωτερότητος και μισούν αφάνταστα τον εαυτό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ