Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Θα παρέμβει κανένας εισαγγελέας να κλείσει το Indymedia;

Eψαχνα σήμερα στο διαδίκτυο για καμμένες Ελληνικές σημαίες,
γιατί διεπίστωσα ότι η προπαγάνδα της κυβέρνησης ετοιμάζεται να μεταθέσει την προσοχή των πολιτών σε άλλα θέματα. Οι χούντες έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Ψάχνοντας, έπεσα στις δύο φωτογραφίες που βρήκα σε αυτή τη διασύνδεση εδώ στο Indymedia (έχω κρατήσει αντίγραφο της σελίδας για πάν ενδεχόμενο). Προφανώς πρόκειται για προσβολή δημοσιίου συμβόλου και μάλιστα κατ’εξακολούθηση. Η σελίδα υπάρχει εκεί απο το 2006!
Διερωτάται κανείς άν έχει περέμβει για το θέμα η Ελληνική Αστυνομία και αν αυτό είναι εν γνώσει του υπ. Δκαιοσύνης Ρουπακιώτη όστις δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τη “παραποίηση” Ελληνικών συμβόλων.

Με τίνος τις πλάτες παραμένει εν λειτουργία ακόμη το Indymedia; Ο server του αληθεύει ότι φιλοξενείται απο το ΕΜΠ, που είναι κρατικό; Γιατί το κράτος μας δεν σέβεται τα Εθνικά μας σύμβολα;

Σαν Ελληνας πολίτης προσβάλλομαι να βλέπω κάποιοι ανώνυμοι να κάνουν την Ελληνική σημαία κωλόχαρτο ή να την καίνε ή οτιδήποτε άλλο. Eμένα οι παπούδες μου και ο πατέρας μου πολέμησαν για την Ελληνική σημαία, όπως και πολλών άλλων, του Σαμαρά την ίδια ώρα μπορεί να έτρωγαν πουρέ…
Αλλο είναι η χρήση της Ελληνικής σημαίας σαν σύμβολο ή σαν μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης ή σαν μέσο διαμαρτυρίας και άλλο να τη κάνει κάποιος κωλόχαρτο ή να την υπερβάλλει με ανούσιο τρόπο.

Αν όμως η επίσημη Δικαιοσύνη επιθυμεί να ασκήσει το χρέος της, πρέπει να το κάνει πρός όλες τις κατευθύνσεις και πρός όλους με τον ίδιο τρόπο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάποιος πρέπει να κινηθεί και πρός το indymedia. Aρκετά “κράτη” μέσα στο κράτος αυτό έχουμε. Είναι καιρός η Ελλάδα να αρχίσει να κλείνει μερικά μαγαζιά με βάση την αρχή της ισονομίας και την αρχή της ισότητας.

Υπνεθυμίζω ότι σύμφωνα με το άρθρο 181 του ΠΚ περί προσβολής των συμβόλων του Ελληνικού κράτους, «όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 2 ετών».

Στην περίπτωση του Indymedia, υπάρχει σαφώς περιφρόνηση προς το Εθνικό μας σύμβολο. Ο Εισαγγελέας πού είναι; Μόνο με τηλέφωνα δημοσιογράφων μαθαίνουν;
 
Σύμφωνα με το άρθρο 26 του Συντάγματος «Οι δικαστικές αρχές ασκούν το έργο τους με ανεξαρτησία και είναι αποκλειστικά αρμόδιες για την εκτίμηση των πληροφοριών και στοιχείων που περιέρχονται σε γνώση τους και την τυχόν αξιοποίησή τους για την έναρξη και εξέλιξη μιας ποινικής υπόθεσης».
Τί γίνεται όμως όταν επι 7 χρόνια η δικαιοσύνη κλείνει τα μάτια στην παρουσία αυτής της σελίδας στο Indymedia;
Οι φωτογραφίες όλες είναι απο το Indymedia.
 H Ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να αποδέχεται θύλακες ανωμαλίας επι τόσα χρόνια επειδή πίσω τους είναι πλάτες ΜΚΟ, Ιδρυμάτων ή οποιονδήποτε άλλων αγνώστων φορέων για τους οποίους το κράτος θα έπρεπε να ξέρει.
Με την συντήρηση τέτοιων καρκινωμάτων στην Ελληνική Δημοκρατία δεν μπορεί να αμφιβάλλει κανείς για το κάψιμο της Αθήνας με κάθε ευκαιρία αλλά και δεν μπορεί να απορρίψει τη συμμετοχή κρατικών φορέων στην ανάπτυξή τους.

Η ανοχή αυτή ενδυνάμωσε το κίνημα της απαξίωσης της Ελληνικής Δημοκρατίας που στην αρχή σαν μόδα και μετά σαν must έκατσε στον τρόπο σκέψης των νέων.  Επί Σημίτη ετέθηκαν οι βάσεις της χρεοκοπίας της χώρας. Η ανοχή αυτή και τώρα συνεχίζεται.
http://zcode-gr.blogspot.gr/2013/06/indymedia.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ