Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο ανιστόρητος ''παπατζής'', υπουργός Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλος, αποδέχτηκε κι ''επικύρωσε'' την ''διαπίστωση'' Νετανιάχου ότι, μαζί, ''Ισραήλ και Ελλάδα είναι τα θεμέλια του δυτικού πολιτισμού'', ξαναγράφοντας την ιστορία!!!

Yπουργός της Ελλάδας ή ''λομπίστας'' του Ισραήλ;
Eνοχλημένη η Ομογένεια, τον ''στολίζει'' πολύ άσχημα: ''Ντροπή, αξιοπρέπεια δεν έχει; Η Ελλάδα και η ιστορία δεν είναι πόρνες, γιά να παίζει μαζί τους, ο κάθε τυχοδιώκτης υπουργός''

Διέσυρε-υποτίμησε την Ελλάδα και την ιστορία, με την ομιλία του στο American Jewish Committee
Ο ανιστόρητος ''παπατζής'', υπουργός Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλος, αποδέχτηκε κι ''επικύρωσε'' την ''διαπίστωση'' Νετανιάχου ότι, μαζί, ''Ισραήλ και Ελλάδα είναι τα θεμέλια του δυτικού πολιτισμού'', ξαναγράφοντας την ιστορία!!!
Από πότε και πως, το ηλικίας 65 χρόνων κράτος του Ισραήλ ή ο θεοκρατικός-εθνικοθρησκευτικός Εβραϊσμός, ''συμμετείχαν'' -μαζί με την Ελλάδα-  στην ''δημιουργία'' του δυτικού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ; Τι πολιτισμό παρήγαγαν-δημιούργησαν; Η απάντηση: ΤΙΠΟΤΑ... (H ομιλία του υπουργού)
Nα ο ανθελληνισμός που ''παρήγαγαν'', που διδάσκουν στα παιδιά τους στα σχολεία: "Τhe liberation of Chanukah that was effected by the Hasmonean Court represented a complete victory over the darkness of Greece" (''Chanukah in a New Light''. By Isaac Hutner, R' Pinchas Stolper, 2005).
H ''νίκη'' κατά του... ''σκοταδισμού της Ελλάδας'' έγινε περίπου τρεις αιώνες μετά την αθηναϊκή Δημοκρατία και το χτίσιμο του Παρθενώνα (δύο από τα πολλά κορυφαία δημιουργήματα του... ''σκοταδισμού'' της Ελλάδας).

Σημ.: Το Αmerican Jewish Committee (ΑJC) αναγνωρίζει τα Σκόπια ως... ''Δημοκρατία της Μακεδονίας'', αλλά ο υπουργός μας των Εξωτερικών, ούτε αναφορά έκανε στην ομιλία του στο Συνέδριο του ΑJC, Ουάσιγκτον, 3 Ιουνίου, έστω γιά ''την τιμή των όπλων''. 'Αρα, συμφωνεί μαζί τους.
H ελληνο-ισραηλινή φιλία, απαραίτητη, αλλά να μην παραποιούμε και την ιστορία, γιά να φαινόμαστε ''αρεστοί''
Αβραμόπουλος, ομιλια AJC, ουάσιγκτον, 3 ιουνιου 2013
O ΑμερικανοEβραίος ιστορικός Τόνι Τζουντ: «Οι ηγέτες του "επίσημου" εβραϊσμού στις ΗΠΑ είναι αντιφιλελεύθεροι ψεύτες, φανατικοί-φασίστες, όπως συνηθίζεται να λέμε. Αντιπροσωπεύουν μιά μόλυνση που επιπλέει στα απόβλητα κάθε Δημοκρατίας».
Το ''φαινόμενο'' του 'Ασιερ Ματαθίας (Asher Matathias).
''Θαυμάστε'' τους ''Εβραίους λομπίστες'', υβριστές Ομογενών και ΜΜΕ
'Οσοι δεν συμφωνούν μαζί τους είναι ''ναζιστές, αντισημίτες, αντιαμερικανοί, μισάνθρωποι'' κ.ά.
ΚΑΛΑΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ