Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

5 ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ δήμαρχοι υπέρ των λαθρομεταναστών και κατά των Ελλήνων

Πέντε δήμαρχοι με κοινή δήλωση που εξέδωσαν, παίρνουν θέση απέναντι στα φαινόμενα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, δηλαδή έμμεσα κατά των Ελλήνων και υπέρ της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας.
Ο φιλοϊσλαμιστής δήμαρχος Αθηναίων, Γ.Καμίνης, Θεσσαλονίκης, Γ.Μπουτάρης, Πατρέων, Γ.Δημαράς, Ιωαννιτών, Φ.Φίλιος και Βόλου, Π.Σκοτινιώτης στο κείμενο με τίτλο «1.000 λέξεις για την αυτοδιοίκηση-2,5 χρόνια μετά» δηλώνουν υπέρ των ανοικτών και εξωστρεφών πόλεων.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Στηρίζουμε όχι μόνο την αποδοχή της διαφορετικότητας αλλά και την ανάδειξή της ως πολιτισμικής έκφρασης και ως συγκριτικού πλεονεκτήματος μιας δεκτικής και ανοιχτής κοινωνίας πολιτών και είμαστε σθεναρά αντίθετοι σε κάθε μορφή διακρίσεων.

Το εγχείρημα για ανοιχτές, ανεκτικές και εξωστρεφείς πόλεις βασίστηκε κατά κύριο λόγο στη φυσιογνωμία των παρατάξεών μας για αποδοχή της πολύχρωμης πολιτισμικής κληρονομιάς, της πολυπολιτισμικότητας και της διαφορετικότητας.

Οι δράσεις αυτές ικανοποιούν τις προγραμματικές διακηρύξεις μας και επιβεβαιώνουν στην πράξη την ιδεολογική και πολιτική μας αντίθεση στον ρατσισμό, στη βία, στην ξενοφοβία και στον εθνικισμό».

Σε άλλο σημείο του κειμένου τονίζουν:

«Η θεμελιώδης θέση υπέρ ενός πολυεπίπεδου και ανοιχτού διαλόγου, απαλλαγμένου από ιδεοληψίες, στενότητες, τοπικισμούς, ξενοφοβία και εθνολαϊκιστικούς μύθους, συνηγορεί υπέρ μιας φιλοσοφίας που επιδιώκει τη συνεννόηση σε τοπικό, εθνικό, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ