Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Αίγυπτος: Ένταλμα σύλληψης του Τζ. Στιούαρτ; (Βίντεο)-Κάποιος να μαζέψει τους Ισλαμιστές Ταλιμπάν!.....


Εάν αποδειχθεί ότι η είδηση που μεταδίδουν κάποια μέσα ενημέρωσης τα τελευταία λεπτά, φαίνεται ότι ο Αιγύπτιος πρόεδρος, Μοχάμεντ Μόρσι, έχει χάσει εντελώς το μέτρο και νομίζει ότι είναι… ο θεματοφύλακας του προφήτη Μωάμεθ επί της γης!

Αυτό που μεταδίδεται είναι ότι εισαγγελέας του Καΐρου εξέδωσε… ένταλμα σύλληψης για τον αμερικανό κωμικό Τζον Στούαρτ, ο οποίος στην υψηλής θεαματικότητας τηλεοπτική του εκπομπή, είχε το θράσος – ο αθεόφοβος – να σατιρίσει τον Μόρσι, κριτικάροντάς τον σφοδρά, για τη σύλληψη του Μπασέμ Γιούσεφ, που κάνει την ίδια δουλειά με τον Αμερικανό συνάδελφό του στη «δημοκρατική» Αίγυπτο…




Τα «εγκλήματα» που καταλογίζονται στον Αμερικανό κωμικό, είναι πιο κωμικά και από τον ίδιο. Από το ότι… ενέπνευσε τον Γιούσεφ να επιδιώκει την ανατροπή (!!!) του αιγυπτιακού καθεστώτος, ότι προσέβαλε το Ισλάμ και την Αίγυπτο! Επειδή παρακολουθήσαμε το συγκεκριμένο βίντεο (το παραθέτουμε πιο κάτω για όσους μιλάνε αγγλικά) αυτό που είπε ο Στούαρτ στην εκπομπή του, είναι ότι αυτά δεν επιτρέπονται σε μια χώρα με τόσο λαμπρή Ιστορία και συμβολή στον ανθρώπινο πολιτισμό όπως η Αίγυπτος… Και αστειευόμενος ανέφερε ότι ο ίδιος θα ήταν ήδη στη φυλακή τόσες φορές που έχει περιλάβει Αμερικανό πρόεδρο!

Οι αιγυπτιακές αρχές έθεσαν διορία 30 ημερών στον Στούαρτ να παρουσιαστεί στις αιγυπτιακές αρχές. Σκέφτηκαν άραγε ποτέ τα φαιδρά πρόσωπα που κυβερνούν σήμερα την Αίγυπτο, το ενδεχόμενο να αποφασίσει ο κωμικός να εμφανιστεί; Αντιλαμβάνονται τι «καυτή πατάτα» θα πάρουν στα χέρια τους τη στιγμή μάλιστα που διαπραγματεύονται τη διάσωσή τους από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, κι ενώ τα βλέμματα όλου του κόσμου θα είναι στραμμένα στο σκοταδιστικό τους καθεστώς;
http://www.defence-point.gr/news/?p=72823

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ