Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Απίστευτο! Τρεις ημέρες πανεθνικής προσευχής πρότεινε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας για συγκράτηση του κύματος αυτοκτονιών!

Με κατώτερη σύνταξη 75 ευρώ και με μισθό 150 ευρώ, τι να κάνει και ο Θεός; Τρεις ημέρες πανεθνικής προσευχής πρότεινε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρόζεν Πλεβνέλιεφ, σε μια προσπάθεια συγκράτησης του κύματος αυτοκτονιών στη γειτονική χώρα.

Ο βούλγαρος πρόεδρος είχε την Πέμπτη συνάντηση με εκπροσώπους βασικών θρησκευτικών κοινοτήτων της χώρας του, ορθοδόξων χριστιανών, μουσουλμάνων, εβραίων, καθολικών, ευαγγελιστών, καθώς και με μέλη της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας.

«Εμείς οι Βούλγαροι χρειαζόμαστε περισσότερη ελπίδα και πίστη στην ευημερία και την επιτυχία μας. Ξεπερνώντας τα εμπόδια, πρέπει να εξάγουμε διδάγματα και να προχωρούμε», σημείωσε ο κ. Πλεβνέλιεφ μετά τη συνάντηση, σύμφωνα με το βουλγαρικό κρατικό ραδιόφωνο.

Όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες επιδοκίμασαν την πρωτοβουλία του προέδρου για την τριήμερη πανεθνική προσευχή.

Στη Βουλγαρία βρίσκεται σε εξέλιξη καμπάνια πρόληψης των αυτοκτονιών από τα τέλη Μαρτίου, λόγω της ανησυχητικής αύξησής τους το τελευταίο διάστημα, με κύριο αίτιο την οικονομική δυσπραγία.

 http://www.bankwars.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ