Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ!....


Δεν μένει κανείς έξω από το μοίρασμα της πίτας του εθνικού κορβανά…
*ο κ. Χρήστος Ζακολίκος, ΓΙΟΣ του πρώην ΥΦΕΘΑ κ. Παυσανία Ζακολίκου (που υπέγραψε τη σύμβαση για την κατασκευή του περιβόητου Α/Α με την ΕΛΒΟ, πιστοποιώντας ότι το σύστημα είχε δοκιμασθεί, ήδη, επιτυχώς από τον Στρατό), αποτυχών υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, είχε διορισθεί, αξιοκρατικά, ως πρόεδρος του ΕΛΟΤ επί Γιωργάκη του ΕΒΡΑΙΟΥ.

*Σήμερα τοποθετήθηκε αντιπρόεδρος της θυγατρικής εταιρίας της ΔΕΗ Διαχείριση Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Εταιρίας, πάλι ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ.

*Δεν καταλαβαίνω……Πρέπει οι γόνοι να ψωμίζονται, οπωσδήποτε, από το Ελληνικό Δημόσιο; 


ΕΦ. ΠΑΡΟΝ

Χρήστος Ζακολίκος


ΖΑΚΟΛΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α' ΑΘΗΝΑΣ

  • Γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

  • Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού ΜΒΑ από το Imperial College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

  • Από το 1998 ασχολήθηκε επαγγελματικά στους τομείς των Οικονομοτεχνικών Μελετών Σκοπιμότητας- Βιωσιμότητας Επενδύσεων, του Project Management, των προγραμμάτων Τοπικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης και των Μελετών Στρατηγικού Σχεδιασμού Επιχειρήσεων.

  • Το 2006 ανέλαβε υπεύθυνος ελέγχου Λειτουργικού Κινδύνου στον Όμιλο Τράπεζας Πειραιώς.

  • Από τον Απρίλιο του 2010 έως το Μάρτιο του 2012 υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος στον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης (ΕΛΟΤ), όπου μεταξύ άλλων, αξιοποίησε εγκαταλελειμμένο Δημόσιο κτήριο του ΕΛΟΤ, ωφελώντας το κράτος από ενοίκια 400.000€ το έτος.

  • Μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1985. Εκλέχθηκε στα ανώτατα όργανα φοιτητικής Διοίκησης του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και διετέλεσε μέλος Συγκλήτου, ενώ είναι ιδρυτικό μέλος του ΙΣΤΑΜΕ Λονδίνου.
 http://archive.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/27685b33-04bd-477c-83a1-82a785802493

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ