Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Περιοδεία-''τουρισμός'' του υπουργού Εξωτερικών στις ΗΠΑ

Ο Μητσάρας και ο υφυπουργός του Τσιάρας, θα... προβάλουν την Ελλάδα στις... ελληνικές παροικίες
Η ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται: Ταξίδι στις ΗΠΑ (20-29 Σεπτεμβρίου) γιά την Συνέλευση του ΟΗΕ και... ''ενημέρωση'' της... Ομογένειας.

Ο υπουργός, με αφορμή την γενική Συνέλευση του ΟΗΕ (Νέα Υόρκη), λέγεται (σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Κων/νου Τσιάρα στο κρατικό Πρακτορείο Ειδήσεων), ότι θα επισκεφτεί επίσης, Καλιφόρνια, Βοστώνη, Σικάγο (δεν έχει ακόμα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση).
Μαζί του και ο ''αρμόδιος'' γιά τους Απόδημους υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Τσιάρας, γιά να... ''γνωριστεί με την Ομογένεια''. Στην ''παρέα'', στην περιοδεία ανά τις ΗΠΑ και ο νέος πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον (ένθερμος υποστηρικτής του σχέδιου Ανάν) Χρ. Παναγόπουλος.
Κωμικοτραγικά στην Βοστώνη: Η εκεί Mητρόπολη καλεί κόσμο σε δεξίωση (21 Σεπτεμβρίου) προς τιμήν του υπουργού Δ. Αβραμόπουλου και δύο ημέρες αργότερα καλεί Ομογενείς και το... γενικό Προξενείο, ως ''συνδιοργανωτής'' της δεξίωσης της Μητρόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ