Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Το 1987 στο πάρκο «Έστες» , στο Κολοράντο , έγινε το {Τέταρτο Συνέδριο Άγονων Περιοχών}.

Ένας από τους συνδιοργανωτές του συνεδρίου ήταν ο GEORG HUNT, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κολοράντο.

Στο συνέδριο αυτό, συμμετείχε ο Ντέιβιντ Ροκφελερ, ένας από τους πιο ισχυρούς τραπεζίτες του κόσμου, γνωστός για τις προσπάθειες του μέσα από διάφορους οργανισμούς να προωθήσει την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

Συμμετείχαν επίσης:

Ο Υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ, Τζεημς Μπένκερ , ο Πρωθυπουργός της Νορβηγίας, ο Ουίλιαμ Ρακλσλάους, διευθυντής της Υπηρεσίας προστασίας του περιβάλλοντος, ο Έντμοντ Ρότσιλντ, ο άνθρωπος που καθορίζει την παγκόσμια
Ισοτιμία χρυσού, εκπρόσωποι του ΟΗΕ , αλλά και πολλοί διεθνείς τραπεζίτες …
Πενήντα δύο κράτη εκπροσωπήθηκαν σ’ αυτό το συνέδριο, ΟΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ {WORLD CONSERVATION BANK} .

Το σχέδιο που συνέλαβαν οι συμμετέχοντες στο συνέδριο προέβλεπε την {παραγραφή χρεών} που όφειλαν πολλές χώρες του Τρίτου Κόσμου.
Βραζιλία, Μεξικό, και πολλές άλλες…,με την προϋπόθεση ότι οι χώρες αυτές θα υπογράψουν συμβόλαια υποθήκευσης εκατομμυρίων στρεμμάτων {άγονων} εκτάσεων στους διεθνείς τραπεζίτες.

Αυτοί έκριναν απαραίτητο να ιδρυθεί η Παγκόσμια Τράπεζα ως ένας οργανισμός που θα διαφύλαττε τους τίτλους των εκτάσεων αυτών, προφασιζόμενοι μάλιστα ότι ως σκοπό είχαν την {Προστασία των φυσικών πόρων}.

Στην πραγματικότητα, γνωρίζοντας ότι οι χώρες αυτές δεν θα μπορούσαν ποτέ να εξοφλήσουν τα χρέη τους , κατάφεραν να υποθηκεύσουν για πάντα ένα μεγάλο μέρος της επιφάνειας της γης του κάθε Κράτους..

Και αυτό ήταν η αρχή ……για την εξέλιξη του σήμερα…

ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

Όποιο Κράτος δεν χρωστάει σε κανέναν , και είναι ανεξάρτητο , εισβάλλουν {Λιβύη}, Σερβία, και έπονται κι άλλα…..Και όταν τα ισοπεδώσουν , μετά τα ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ