Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Κατάπιαν τη γλώσσα τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ-Ακαταδίωκτο για Σημίτη...


Η σιωπή τους τι άλλο από ομολογία σημαίνει ότι έπαιρναν 2%... προμήθεια από τις δουλειές που έπαιρνε η Ζήμενς;


Άχνα δεν έβγαλαν οι ηγεσίες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για τη συγκλονιστική αποκάλυψη του «ΠΑΡΟΝ» την περασμένη Κυριακή ότι από κάθε δουλειά που έπαιρνε η Ζήμενς –τουλάχιστον από τον ΟΤΕ– το 2% όδευε προς τα ταμεία των δύο κυβερνητικών κομμάτων. Και η αποκάλυψη δεν ήταν λόγια του αέρα. Καταγράφεται με τον πιο επίσημο τρόπο στο πόρισμα της Γερμανικής Δικαιοσύνης για τις αρπαχτές της κορυφαίας βιομηχανίας τους στην Ελλάδα επί Χριστοφοράκου, Σίκατσεκ, Καραβέλα κ.λπ.

Δεν τόλμησαν τα δύο κόμματα να προβούν σε κάποια διάψευση, να πουν ότι αυτά είναι παραμύθια, ότι είναι παρθένες...

Γιατί ξέρουν ότι υπάρχουν στοιχεία... Και τα στοιχεία πάνε πολύ πίσω... Μέχρι εκείνα τα ψηφιακά τηλέφωνα της αμαρτωλής συμμαχίας Μητσοτάκη, Ανδρέα, Φλωράκη – δουλειά αξίας πάνω από 50 δισ. δολ. Και ο δυστυχής τότε πρωθυπουργός Ξενοφών Ζολώτας δεν είχε ιδέα...

Αν δεν ήταν έτσι, και τι δεν θα μας είχαν ψάλει...

Και μπορεί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να φροντίζουν για το μαγαζάκι τους, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και οι Οικονομικοί Εισαγγελείς, όμως, δεν πήραν τίποτε χαμπάρι;

Εφημερίδες δεν διαβάζουν; Δελτία ειδήσεων δεν παρακολουθούν; Κάνει εντύπωση η απραξία τους. Δεν θέλουμε να σκεφτούμε τίποτε... Αλλά δεν μπορούμε και να μην το επισημάνουμε. Να βλέπει ο κόσμος ότι κάποιες φορές η Δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή, όπως πρέπει να είναι.... Ότι κάποιες στιγμές η ζυγαριά της γέρνει.

Ακαταδίωκτο για Σημίτη...

Και η απόδειξη δεν είναι μόνο η... αβλεψία στην υπόθεση του χρηματισμού των δύο κομμάτων από τη Ζήμενς, που άλλωστε δεν είναι καινούργια ιστορία. Είναι και εκείνη η υπόθεση επί των ημερών Σημίτη, όταν ο Χριστοφοράκος έδωσε 1.000.000 ευρώ στον Τσουκάτο, την παραπομπή του οποίου ζητάει ο Εισαγγελέας με την πρότασή του στο Δικαστικό Συμβούλιο. 

Δεν προτείνει, όμως, και την παραπομπή του Σημίτη, που ήταν τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Και, όπως έχει δηλωθεί από την ταμία του κόμματος και τον υπεύθυνο Οικονομικών, ο Τσουκάτος τούς παρέδωσε το πακέτο από τη Ζήμενς και αποκλείεται ο Σημίτης να μη γνώριζε τίποτε, όταν μάλιστα είναι γνωστός ως «συρταράκιας» (σημειώνει τα πάντα στο μπλοκάκι του).

Αυτά βλέπει ο κόσμος και αποστρέφει το πρόσωπο από παντού... Μόνος του τραβάει τον Γολγοθά του... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ