Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ο Εμπροσθοφύλακας κλείνει, ο αγώνας συνεχίζεται!


Κατόπιν ενδελεχούς και ώριμης σκέψης, αποφασίσαμε ότι αυτή η μεγάλη προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε το 2009, τόσο για προώθηση των εθνικών συμφερόντων του Κυπριακού Ελληνισμού, όσο και για την προάσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των Κυπρίων πολιτών, θα πρέπει να ανασταλεί.

Όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι αναγνώστες μας, ο «Εμπροσθοφύλακας» πρωτοτύπησε με θεωρητικές αναλύσεις, πολιτικές τοποθετήσεις και ακτιβιστικές δράσεις. Το εγχείρημα στηριζόταν αποκλειστικά στον χρόνο, τον κόπο και τους πόρους που αφειδώλευτα και ανιδιοτελώς πρόσφεραν τα μέλη της Συντακτικής Ομάδας, καθώς η προσφορά στην πατρίδα πρέπει να γίνεται ανυστερόβουλα.

Ωστόσο, οι αυξημένες ακαδημαϊκές/επαγγελματικές υποχρεώσεις των μελών της Συντακτικής Ομάδας, αλλά και οι ραγδαίες εξελίξεις, επιτάσσουν τη μετεξέλιξη και αναβάθμιση της προσπάθειας αυτής. Δυστυχώς, οι ενέργειές μας προς την κατεύθυνση αυτή δεν βρήκαν ανταπόκριση. Ως εκ τούτου, με μεγάλη μας λύπη αναγκαζόμαστε να σταματήσουμε αυτή τη μορφή αγώνα και να συνεχίσουμε από άλλους προμαχώνες.

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας σε Ελλάδα, Κύπρο και Διασπορά που ακολουθούσαν τη διαδικτυακή αυτή πορεία και στήριζαν παντοιοτρόπως το εγχείρημα αυτό.

Καλήν Ελευθερία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ