Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Μέρκελ: “Ανεπαρκείς οι μεταρρυθμίσεις Γαλλίας – Ιταλίας “ "ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ"


Σχόλιο: Η Ιταλία έχει το ίδιο πρόβλημα με την Ελλάδα!.... ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ και η ΑΝΕΡΓΙΑ καλπάζει!... Αν η Ελλάδα χάνει 28 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος της Ιταλίας;  Μετά τον θάνατο του Τζιοβανι Ανιέλι, οι νέοι της οικογένειας που ανέλαβαν τα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ και την τεράστια περιουσία του Ανιέλι, φεύγουν από την Ιταλία!... Φανταστείτε που θα φτάσει η ΑΝΕΡΓΙΑ!... Είναι κι αυτοί "πατριώτες" σαν τους δικούς μας εδώ βιομηχάνους!... Και φεύγουν διότι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ - ΗΠΑ, για τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ!.....

Η Γερμανίδα καγκελάριος αναφέρθηκε και στην τρίμηνη παράταση που έδωσε η Κομισιόν σε Γαλλία και Ιταλία, προκειμένου να βελτιώσουν τα δημοσιονομικά τους μεγέθη, τονίζοντας πως “ Οι χώρες είναι σε περίοδο εφαρμογής μεταρρυθμίσεων, όμως τα αποτελέσματα τους δεν είναι επαρκή”.

Copyright © 2014 euronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ