Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Απονομή Βραβείων E.E.A : Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα

Σχόλιο: Μία από τα ίδια και Ε.Ε.Α.; Πως να εμπιστευθείς το Ε.Ε.Α., όταν δίνει βήμα σε πολιτικούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες; Πως εγώ, έστω και σαν επιχειρηματίας θα συναγελαστώ με τους ανεπάγγελτους πολιτικούς; Που δεν έχουν εργαστεί πουθενά εκτός από τα γραφεία του Κράτους; Δεν σχολιάζω άλλο!.....
Μία ξεχωριστή βραδιά θα είναι η Δευτέρα 29η Σεπτεμβρίου 2014. Σε μια λαμπρή εκδήλωση σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής, θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των Βραβείων Ε.Ε.Α «Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα», στο πλαίσιο του νέου, μεγάλου και πολυσήμαντου θεσμού που καθιερώνει από φέτος το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Σ΄ αυτή τη γιορτή της επιχειρηματικότητας στρέφουμε τους προβολείς σ αυτούς που το δικαιούνται! : Ελληνικές εταιρίες που διαφημίζουν το όνομα της Ελλάδας σε κάθε γωνιά της γης, έλληνες επιχειρηματίες που διαπρέπουν σε τεχνολογίες αιχμής δημιουργώντας ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, συνεργατικά επιχειρηματικά σχήματα που βρίσκουν νέες αγορές στο εξωτερικό και επιχειρήσεις που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και διακρίνονται από κοινωνική ευαισθησία.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών επιβραβεύει την Καινοτομία και τη Δημιουργική Επιχειρηματικότητα, καλώντας και την Πολιτεία να την στηρίξει έμπρακτα και άμεσα.

Επιπλέον το Ε.Ε.Α, σε συνέχεια και της περσινής ιδιαίτερα πετυχημένης απονομής μαθητικών βραβείων, δεν ξεχνά την πολλά υποσχόμενη νέα γενιά, γι αυτό και περιλαμβάνει τιμητικά στους φετινούς βραβευόμενους μία μαθήτρια που αρίστευσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Την εκδήλωση θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ κα Εύα Αντωνοπούλου.

Η εκδήλωση θα αρχίσει με χαιρετισμό του Προέδρου του Ε.Ε.Α. κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου , του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ιωάννη Μανιάτη, του προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε. και Ε.Β.Ε.Α κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου και κατόπιν η κεντρική ομιλία του κ. Μιχάλη Σάλλα, Προέδρου του Δ.Σ. του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παρουσίαση και προβολή των εταιριών που θα βραβευθούν.

Μεταξύ αυτών που θα βραβεύσουν τις εταιρίες που επιλέχθηκαν, είναι η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτωνκ.Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει cocktail.


Μάθετε περισσότερα για τις εταιρίες που βραβεύονται πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ