Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Η χούντα των Εβραίων, στο Κίεβο θέλει μια «τελική λύση»

Η Εβραία Μέρκελ δίνει εντολές στον Εβραίο Ποροσένκο!
Μια χούντα στο Κίεβο προωθεί με κάθε μέσο τα σχέδια εθνοκάθαρσης στην ανατολική Ουκρανία.

Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες της ανατολικής Ουκρανίας έχουν αφήσει τα σπίτια τους για να σώσουν τις ζωές τους. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν διαφύγει στην ρωσική επικράτεια. Διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις καταγγέλουν τα ουκρανικά στρατεύματα για εγκλήματα πολέμου, όπως ο παρατεταμένος βομβαρδισμός με όπλα μεγάλου διαμετρήματος έχει μόνο έναν στόχο -την σφαγή άμαχων ρωσόφωνων πολιτών στην ανατολική Ουκρανία.

Και τώρα αυτό: Τρόφιμα, νερό και εφόδια έκτακτης ανάγκης που έχουν αποσταλεί από την Μόσχα ως ανθρωπιστική βοήθεια για τον αποκλεισμένο πληθυσμό στο Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ, δεν επιτρέπεται να διασχίσουν τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα.

Περί τα 280 φορτηγά με προμήθειες ανακούφισης ξεκίνησαν κοντά στη ρωσική πρωτεύουσα Μόσχα, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Itar-Tass. Η οχηματομπομπή φέρεται να έχει φθάσει στα σύνορα με την Ουκρανία.

Στην ανατολική Ουκρανία σπανίζουν όλο και περισσότερο τρόφιμα και νερό, ειδικά στις πόλεις Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ. Η διεθνής κοινότητα, μετά από αφόρητες πιέσεις της Ρωσίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, είχε αποφασίσει για την παροχή βοήθειας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του φιλοκυβερνητικού Russia Today, τα φορτηγά από τη Μόσχα μεταφέρουν 2.000 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης - συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, φαρμάκων και πόσιμου νερού. Επιπλέον, περίπου 12.000 υπνόσακους και 69 γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας θα πρέπει να παραδοθούν στην περιοχή, γράφει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Η δράση συντονίστηκε με την Ουκρανία, δήλωσε νωρίτερα ένας εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο ραδιοφωνικό σταθμό Business FM. Τώρα η κυβέρνηση στο Κέβο λέει ότι η ανθωπιστική βοήθεια πρέπει να συνοδεύεται από τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού και από μια αποστολή της Ευρωπαϊκή Ένωσης. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως τις αρχές της επόμενης βδομάδας.

Μετά το μήνυμα σχετικά με την αναχώρηση των φορτηγών στη Μόσχα, ο Εβραίος υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Λαουρέν Φαμπιους δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι φοβάται μια στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας. «Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί,» δήλωσε ο Γάλλος κυβερνητικός αξιωματούχος. Η φάλαγγα θα μπορούσε να είναι ένα πρόσχημα για μια επέμβαση από το ρωσικό στρατό στην ανατολική Ουκρανία. 

Αυτό ανέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών μιας χώρας, η οποία την ίδια στιγμή δεν διατίθεται να σταματήσει την προμήθεα ελικοπτεροφόρων στη Ρωσία, αξίας 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ