Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ελληνίδες, Έλληνες και όχι ρωμηοί!....


Η 13η Μαρτίου 2014 είναι η μέρα που το Κ.Ι.Σ. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα γιορτάσει τη σφαγή του Έλληνα αξιωματικού Νικάνορου και της φρουράς του.
Να δούμε ποιοι θα αποδεχθούν την πρόσκληση του Κ.Ι.Σ. (Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο) για να συνεορτάσουν. 

Ο ραβίνος Marcus Eliravage σε άρθρο του με τίτλο «Μια αληθινή υπόθεση εναντίον των Εβραίων» που δημοσίευσε στο «The Century Magazine» των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 1928 έγραψε: 
«...Δεκαεννέα αιώνες πριν, ήσασταν μια αθώα, ανέμελη, παλαινιστική φυλή. Λατρεύατε θεούς και θεές. Νιώθατε αδιάντροπη υπερηφάνεια στην ομορφιά των γυμνών σας κορμιών. Χαράζατε μορφές των θεών σας και του προκλητικού ανθρώπινου σώματος. Ασχοληθήκατε με τη θεώρηση του θαύματος και του μυστηρίου της ζωής και θέσατε τα θεμέλια της φυσικής επιστήμης και φιλοσοφίας. Είχατε μια ευγενική, αισθησιακή κουλτούρα, ανεπηρέαστη από τις όποιες ενοχλήσεις μιας κοινωνικής συνειδήσεως, ή από οποιεσδήποτε αμφισβητήσεις περί ισότητας. Ποιος ξέρει ποιο μεγάλο και δοξασμένο πέτρωμα θα ήταν δικό σας αν σας αφήναμε ήσυχους».
Ο διεθνής πολιτικός σιωνισμός με οργανώσεις: 
Bilderberg-Μασινικές στοές-Ρόταρυ-Λάιονς και άλλες διάσπαρτες όπου ζουν Έλληνες, αποτελεί επί αιώνες αμείλικτο διώκτη της Ελληνικότητας.
Οι μεμυημένοι θεωρούν τους εαυτούς τους «υπερανθρώπους» και τους μη, απλά όντα. Η σύγκρουσή τους με τον Ελληνισμό συγκεκριμενοποιείται προς τα τέλη του 1.700 π.χ. κατά την πολιτιστική ανάπτυξη των Φιλισταίων (Αχαιών Κρήτης). 

Στην Εβραϊκή Βίβλο, «Προφήτης Σοφονία» (6ος π.χ. αιώνας) μεταξύ άλλων αναφέρεται: 
«Αλίμονο εις τους κατοικούντας εις την παραλία της θαλάσσης, εις το έθνος των Κρητών, ιδού ο λόγος του Κυρίου εναντίον σας: «Θα σε ταπεινώσω, χώρα των Φιλισταίων, θα σε ερημώσω, ώστε ουδείς κάτοικος να υπάρχει. Και θα γίνει λιβάδιον, βασκότοπος διά τους ποιμένας και μάνδρα διά τα πρόβατα. Αυτή θα μοιρασθεί διά κλήρου εις το υπόλοιπον του οίκου του Ιούδα...».
Οι σημητικοί καταγωγής Φοίνικες συνεργάστηκαν στενά με τους Πέρσες εναντίον των Ελλήνων και γι’ αυτό οι Ίωνες κατέστρεψαν το στόλο τους το 498 π.χ. πλησίον της Σαλαμίνας της Κύπρου. Στην εκστρατεία του Ξέρξη κατά της Ελλάδος το 480 π.χ. σε συνεργασία με τον εβραϊκής καταγωγής πρωθυπουργό Μαρδοχαίο, ο φοινικικός στόλος μετέφερε τα Περσικά στρατεύματα στα Ελληνικά εδάφη. 

Οι εκ των αρχαιοτάτων χρόνων κατοικούντες στην Ελλάδα, οι γνωστοί «Γεφυραίοι», σημιτικής καταγωγής άνθρωποι, συνετέλεσαν στη συνθηκολόγηση με τους Αθηναίους της Μιλήτου και Αλικαρνασσού και στην υπονόμευση της άμυνας της Εφέσου. Η πόλη των Θηβών είχε κοινότητα Γεφυραίων.

Οι ραδιουργίες αυτών κατά του Μεγάλου Αλεξάνδρου αποκορυφώθηκαν και κατά τα χρόνια του Αντιόχου Δ’ του Επιφανή. Τα σημεία Όσχερ Χάμμπς πατ. 34, 23 Χικχοτ Ανυμ 10-2 και Ιορα Δέα 122 του ιερού εβραϊκού βιβλίου «Ταλμούδ» αντανακλούν μια ανθελληνική ιστορία, είναι προϊόντα της εισβολής του Ανιτόχου Δ’ στα Ιεροσόλυμα νικώντας τους υπερασπιστές της και της προσπάθειας αυτού εξελληνισμού των Ιουδαίων που βαθμηδόν αποποιήθηκαν τα έθιμα και τις παραδόσεις τους και συχνά της γλώσσας τους και ακόμη και της θρησκείας τους.

Γύρω στο 170 π.χ. οι μισοί Ιουδαίοι είχαν εξελληνισθεί, πράγμα που ενόχλησε το Μωσαϊκό Ιερατείο των Μακκαβαίων με αρχηγό τον ιερέα «Ματταθία» που πρόβαλε αντίσταση κατά των Ελλήνων.

Στη μεγαλύτερη επέτειο των Ιουδαίων, την «Ανουχάτ» εορτάζεται παγκόσμια μετά το 160 π.χ., την 13η Μαρτίου κάθε έτους η Σφαγή μιας Ελληνικής φρουράς στα Ιεροσόλυμα, υπό τη διοίκηση του Έλληνα αξιωματικού «Νικάνορος», ως «Ημέρα του Νικαναρούς» και που δείχνει το σύνδρομο «Μισελληνισμού» των Ιουδαίων, που αργότερα οδήγησε και στην ίδρυση της Χριστιανοσύνης για συστηματική καταστροφή μας αλλά δεν τους πέρασε.

Πρέπει λοιπόν στις 13 Μαρτίου 2014 να δούμε ποια μέλη της κυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και της αντιπολίτευσης, αλλά και της Ορθοδοξίας, θα αποδεχθούν την πρόσκληση του Κ.Ι.Σ. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να συνεορτάσουν τη σφαγή του Έλληνα αξιωματικού Νικάνορος και της φρουράς του. Πρόκειται για Γεφυραίους με ελληνοποιημένα ονόματα!

Η εγκληματική δραστηριότητα των Γεφυραίων κατά της Ελλάδος συνεχίζεται απρόσκοπτα. Ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος Β’ από την Κακάουνα της Ισπανίας σφαγίασε 15.000 Έλληνες στη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα βρέθηκε ο ομαδικός τάφος τους. Ήταν Γεφυραίος. Το Ελληνικό έθνος στο 1821 δανείσθηκε από τράπεζες σιωνιστικές υπό ληστρικές συνθήκες και καταληστεύθηκε.

Το ίδιο και σήμερα από Γεφυραίους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα σημερινά παράνομα δάνεια, επικρέμονται όπως το σπαθί του Δομοκλέους. Πρόκειται για βδέλλες και φόρους υποτέλειας που δημιουργούν αίσθημα αγανάκτησης και απέχθειας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ανάμειξη των Γεφυραίων στα κόμματα της νυν προδοτικής κυβέρνησης και αντιπολίτευσης είναι αδιαμφισβήτητη. Στις ευρωεκλογές της 15η Μαΐου 2014 οι παραπληροφορημένοι Ρωμιοί θα εκλέξουν πάλι τους «μεμυημένους».

Γνωρίζοντας την προέλευση των «ιθυνόντων νοών» που συγκρότησαν την τραγωδία της Μεταπολίτευσης 1974-2014, κατανοούνται πολλά γεγονότα που σημάδεψαν αρνητικά την ιστορία μας. Κραυγάζουν αυτά για κοσμογονική αντίδραση και κάθαρση μια για πάντα. Μόνο τότε θα αναδυθεί από τη στάχτη της, μια νέα Ελλάδα του κάλλους και της αρμονίας, της φιλοσοφίας, των τεχνών και επιστημών. Η αρχαία μας ελληνική γλώσσα, η πολιτιστική μητέρα γλώσσα όλων των γλωσσών, με την από κωδικοποίηση του αλφαβήτου της, θα εισέλθει εκ νέου στη σκηνή του κόσμου. Η πορεία του Ελληνισμού πρέπει να γίνει το έργο ελάχιστων σοφών των εμπνεόμενων από τον πανάρχαιο ελληνικό λόγο.

Η διοίκηση του ελληνικού λαού είναι υπόθεση αυτού και αυτού είναι η ευθύνη σχηματισμού νέας διοικητικής πυραμίδας. Αν τα σημερινά ελληνικά (;) κόμματα δεν επανατοποθετηθούν, θα αυτοκαταστραφούν. Ο αγώνας της ελληνικής φυλής προσδιορίζεται πάντα από το πάθος της ελευθερίας των Ελλήνων. 

Άλλος δρόμος δεν υπάρχει! Ουδείς μπορεί να στρεβλώσει αυτήν την πραγματικότητα.

PD Dr.—Ing G. Chaziteodorou-Bleibergweg 114, D-40885 Patingen-Fax: 02102 32513.


http://www.xirafi.gr/xirafi/detail.php?ID=48606

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ