Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Η “φιλοαμερικανή δικηγόρος του Πακιστανικού κτήνους...και η άριστες σχέσεις με την Αμερικανική πρεσβεία.

η μάνα της Μυρτώς, η υπόθεση της κόκας της Μυκόνου και η έκκληση:“Δείξτε λίγο επιείκεια, έτσι κάνουν στο Πακιστάν”. Α, ρε Τσίπρα με τις παρέες σου…

Τα όσα καταγγέλλουν ακροδεξιά site και εφημερίδες της εθνικιστικής παράταξης από την πλευρά τους(πιθανόν για προφανείς ιδιοτελείς κομματικούς λόγους) είχα καταγγείλει εδώ και πολλές μέρες από το “Αποκαλυπτικό Δελτίο” του Extra. 

Με αποτέλεσμα την ίδια στιγμή να βγει στον αέρα η μητέρα της πολύπαθης Μυρτούς και να με επιβεβαιώσει εις το ακέραιο. 

Δεν με ενδιαφέρει εάν οι καταγγελίες προέρχονται από site της Χ.Α .Και αριστερός ή δεξιός πολίτης να υπέφερε, πάλι τα ίδια θα έλεγα. 

Την δικηγόρο του Πακιστανού την γνωρίζω εδώ και χρόνια. 

Από την εποχή της νομικής της εμπλοκής στην υπόθεση Λαζόπουλου-Λυμπέρη με την ‘κόκα της Μυκόνου” που πετάχτηκε στη θάλασσα. Και τον περίεργο ρόλο της τοπικής αστυνομίας στην υπόθεση. Πριν προβάλλω την καταγγελία όπως διατυπώνεται από τα ακροδεξιά μπλοκ, οφείλω να ρωτήσω την κυρία Δήμου (αξιαγάπητη κατά τα άλλα):

-Είχε ανάγκη και ποια να αναλάβει την υπεράσπιση του Πακιστανικού κτήνους;

Και δεύτερον: Εξακολουθεί να καλύπτει νομικά υποθέσεις λαθρομεταναστών-λαθροδιακινητών στην περιοχή του Αιγαίου αλλά και υποθέσεις της “Αμερικανικής πρεσβείας”;

Η καταγγελία

“Την αήθη συμπεριφορά της Μυκονιάτισσας συνηγόρου του Πακιστανού δολοφόνου Αχμέτ Βακάς κατά την διάρκεια της δίκης στην Σύρο κατήγγειλε η μαμά της Μυρτούς, κυρία Μαίρη Κοτρώτσου, στο Δελτίο του «Extra».

Αν και διορισμένη από το Ελληνικό Κράτος, η 60χρονη δικηγόρος Αλεξάνδρα Δήμου διέπραξε τα εξής, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μαμά της Μυρτούς: 
1) Ζήτησε την εξαίρεση δύο γυναικών από τους κληρωθέντες ενόρκους, ώστε οι ένορκοι να είναι όλοι άνδρες και να μη κρίνουν με αυστηρότητα τον πελάτη της. 
2) Κάλεσε το Δικαστήριο να δείξει επιείκεια προς τον Αχμέτ Βακάς, διότι όταν διέπραξε το έγκλημα (καλοκαίρι 2012) στην Πάρο, διανύαμε την μεγάλη Νηστεία του Ραμαζανιού, η οποία απαγορεύει στους μουσουλμάνους όχι μόνο να τρώνε, αλλά και να συνουσιάζονται και να αυνανίζονται, οπότε ο Αχμέτ ήταν στερημένος! Γι’ αυτό και «του άναψαν τα λαμπάκια» όταν είδε την Μυρτώ μπροστά του και έκανε τα όσα έκανε!.. 
3) Επίσης, η κ. Δήμου ζήτησε επιείκεια από το Δικαστήριο, διότι ο Βακάς μεγάλωσε στα βουνά του Πακιστάν όπου οι άνθρωποι είναι σκληροί και δεν έχουν σε μεγάλη υπόληψη τις γυναίκες, τις οποίες θεωρούν αναλώσιμες!..
Θυμίζω ότι η κ. Αλεξάνδρα Δήμου, αν και δεν θα πάρει ευρώ για την νομική της υποστήριξη στον Πακιστανό δολοφόνο της Πάρου (την αποποιήθηκε εξ αρχής για να μη πούν οι συνάδελφοί της στη Σύρο – που απαξάπαντες αρνήθηκαν να υποστηρίξουν το Πακιστανικό τέρας – ότι το κάνει για το κέρδος) θεωρείται ως μεγαλοδικηγόρος της Μυκόνου, έχει αναλάβει μεγάλες υποθέσεις για λογαριασμό μεγαλοεπιχειρηματιών και δή Αμερικάνων και έχει άριστες σχέσεις με την Αμερικανική πρεσβεία.

Αυτή ήταν που έπεισε την Ελληνική Δικαιοσύνη ότι ο Βακάς ήταν ανήλικος όταν κακοποίησε την Μυρτώ, με αποτέλεσμα ο Πακιστανός να περάσει θαυμάσια στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνος. 

Τελικά, στην δίκη, το Δικαστήριο της Σύρου δέχθηκε πως δεν ήταν ανήλικος, διότι γεννήθηκε το 1991, όπως από την πρώτη στιγμή είχε υποστηρίξει η Ελληνική Αστυνομία και όχι το1993 που ισχυριζόταν η κ. Δήμου… ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Η κυρία Αλεξάνδρα Δήμου είναι η μοναδική δικηγόρος στην Ελλάδα που έχει ένα μεγάλο χρωματιστό λουλουδάτο τατουάζ πάνω από το αριστερό της στήθος, το οποίο φαίνεται πεντακάθαρα το καλοκαίρι που φοράει τα ντεκολτέ της!..

“Κοινός Νούς” – Εφημερίδα “Στόχος”

/www.xryshaygh.com/

Υ.Γ Κανένα φιλοπροοδευτικό site θα φιλοξενήσει τις απόψεις της κυρίας Κοτρώτσου; Α, ρε Τσίπρα με τις παρέες σου…
http://www.makeleio.gr/?p=57201&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter


Σ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ