Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ρατσιστικό παραλήρημα του ΓΓ. του Ο.Η.Ε Μπαν κι Μουν..εναντίων των Ελλήνων της Κύπρου!...!..

Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΓΓ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΔΕΞΙΑ
Σχόλιο: ο Τίτλος είναι δικός μας διότι αντικατοπτρίζει τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ σε πολλά διεθνή φόρα εναντίων των ΕΛΛΗΝΩΝ!.... 

Απαράδεκτος ο Μπαν κι Μουν, υποβίβασε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη

Με μία απαράδεκτη δήλωση στο Μόναχο, ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν κι Μουν υποβάθμισε την κυβέρνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας σε κυβέρνηση της ελληνοκυπριακής κοινότητας της Κύπρου.


Ο κ. Μπαν κι Μουν έβγαλε λάδι την Τουρκία και το κατοχικό καθεστώς για την αποτυχία εξεύρεσης λύσης λέγοντας ότι οι διαπραγματεύσεις ατυχώς ανεστάλησαν λόγω της αλλαγής κυβέρνησης στην ελληνοκυπριακή κοινότητα και λόγω της οικονομικής κρίσης. Επιρρίπτει δηλαδή τις ευθύνες στον κ. Αναστασιάδη.

Ο γενικός γραμματέας διαπίστωσε ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στις περισσότερες περιοχές του κοινού ανακοινωθέντος και βρίσκονται πολύ κοντά, και τόνισε ότι «συνεχίζω να εργάζομαι κι ελπίζω σε σύντομη έναρξη των διαπραγματεύσεων του κυπριακού. Ο ειδικός μου σύμβουλος Αλεξάντερ Ντάουνερ συναντάται με τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων για να τους βοηθήσει να συμφωνήσουν σε κοινό ανακοινωθέν, το οποίο μπορεί να παράσχει τη βάση και τις παραμέτρους για τις διαπραγματεύσεις», τόνισε ο Μπαν γκι-Μουν.

Ισχυρίστηκε, όπως είπα και παραπάνω, ότι «ατυχώς οι διαπραγματεύσεις ανεστάλησαν εξ αιτίας της αλλαγής κυβέρνησης στην ελληνοκυπριακή κοινότητα της Κύπρου. Μετά ακολούθησε η οικονομική κρίση. Όλου αυτού του είδους η πολιτική και οικονομική κατάσταση δεν είναι υποβοηθητική για την έναρξη των διαπραγματεύσεων», είπε ο γενικός γραμματέας.

Συνέχιζε λέγοντας ότι έχει συνομιλήσει αρκετές φορές και με τους δύο ηγέτες και «είναι αμφότεροι πολύ δεσμευμένοι να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις τους και συμφώνησαν να έχουν κοινό ανακοινωθέν πριν αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις τους».

Είπε ότι τα Ηνωμένα Εθνη μέσω του Αλεξάντερ Ντάουνερ πράγματι συντονίζει και τους βοηθά. Πιστεύω είναι πολύ κοντά. Συμφώνησαν στις περισσότερες περιοχές. Είναι πολύ κοντά. Αλλά θα πρέπει αυτή η γέφυρα να γεμίσει».

Καταλήγοντας ο γενικός γραμματέας είπε πως τα Ηνωμένα Εθνη θα επιχειρήσουν να πράξουν το καλύτερο για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις το συντομότερο δυνατό, λέγοντας ότι βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με τους ηγέτες, συναντήθηκε με την τουρκική ηγεσία και συνομιλεί με τις εγγυήτριες δυνάμεις Ελλάδα και Τουρκία.

Read more: http://mignatiou.com/?p=20358#ixzz2s66e7Uyu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ