Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Οι πολιτικοί !....

Ο Χένρυ Κίσσιγκερ και ο Νίξον υπέγραψαν το 1973 την
ληξιαρχική πράξη θανάτου του βιετναμέζικου Λαού. Τα διεθνή καρτέλ σημείωσαν αύξηση ρεκόρ στα κέρδη τους. 


ΑΙΣΧΡΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ….. 

Στην Ελλάδα: Ειδοποιήθηκε ο Σοφοκλής Βενιζέλος από τον Λύντον Τζόνσον να κάνει επαφές και ο Καραμανλής επιστρέφει με τις ίδιες περίπου εντολές, μια και οι Αμερικανοί είχαν συμφωνήσει με τους Σοβιετικούς. Η ευκαιρία για να πειστεί το παλάτι είναι μοναδική. Ο Παύλος και η Φρειδερίκη θέλουν να μάθουν αν στην Ένωση Κέντρου κάνει κουμάντο ο γέρο-Παπανδρέου ή ο γιός του Ανδρέας, και ποια ΚΑΡΤΕΛ βρίσκονται πίσω από τον Α. Παπανδρέου για να διασταυρώσουν αν οι πληροφορίες που πήραν από την NSA είναι αληθινές.

Ο Σοφοκλής Βενιζέλος πίστευε τον Τζόνσον κι εμφανιζόταν σαν ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ της Ενώσεως Κέντρου και του στελεχικού καρτέλ.

Ο γέρο-Παπανδρέου, θέλει πάσει θυσία, να βγάλει μια για πάντα από το πολιτικό παιχνίδι τον γιό του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, επειδή τον φοβάται, και να μείνει κυρίαρχος.

Ο Καραμανλής ευνοεί αυτή την κίνηση γιατί τον συμφέρει. Από την πλευρά του παλατιού συμμετέχει ο Πιπινέλης. Ο γέρο-Παπανδρέου συνηθισμένος στα σάλτα, πήδηξε πάλι πίσω στα παλιά αφεντικά, τους Άγγλους. Τέτοια, ποιότητα πολιτικής κρίσης διέθετε. Δεν μπορούσε να δει ούτε μέχρι την Πάρνηθα..!

Οι Άγγλοι παίζουν το παιχνίδι των Αμερικανών και των Σοβιετικών. Ο Καραμανλής απαιτεί αναθεώρηση του Συντάγματος για να ψαλιδίσει τα βασιλικά δικαιώματα, για να φανεί αρεστός στον Πρόεδρο Κέννετυ και εντελώς ξαφνικά σταματάει κάθε συζήτηση με τους «συνωμότες».

Τι είχε συμβεί…..

Οι Άγγλοι μέσω του γέρου-Παπανδρέου και του Πιπινέλη ζητάνε άμεσα εκλογές, με σκοπό να χάσει ο Καραμανλής, να τις κερδίσει ο γέρο- Παπανδρέου και να μην κάνει καμμιά αναθεώρηση στο Σύνταγμα.

Έτσι το δίδυμο Σ. Βενιζέλος-Γ. Παπανδρέου θα στήριζαν το παλάτι, όπως ΟΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!

Η βασίλισσα Φρειδερίκη όμως είναι ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ.

Παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, έρχεται σ’ επαφή με τον στρατηγό Μάρσαλ, που ήταν και ερωτευμένος μαζί της και την πληροφορεί πως το ΑΦΕΝΤΙΚΟ της Ενώσεως Κέντρου δεν είναι ούτε ο Σ. Βενιζέλος, ούτε ο Γ. Παπανδρέου, αλλά ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, εκλεκτός της NSA. Κοκάλωσε η Φρειδερίκη. Γρήγορα, πριν προφθάσει η NSA να πληροφορήσει τον Α. Παπανδρέου, προλαβαίνει και μέσω του διαδόχου Κωνσταντίνου καρφώνει το γέρο-Παπανδρέου και τους υπόλοιπους.!.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου θορυβείται και αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ…



Ειδοποιεί την NSA και τον ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ. Η NSA αμέσως στέλνει τον Φράνκ Καρλούτσι στην Αθήνα, ο οποίος συνοδευόμενος από το ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ στην Αθήνα Τζων Μώρυ, πηγαίνουν νύχτα στο Καστρί.

Ο δυστυχής γέρο Παπανδρέου, ακούει τους μύδρους και τις απειλές και τις ταπεινωτικές φράσεις του Αμερικανού και παραμένει ΣΚΥΦΤΟΣ κι ΑΜΙΛΗΤΟΣ. Ρίχνει μια δυο κλεφτές ματιές στο γιό του Ανδρέα, αλλά εκείνος τον κοιτάζει υποτιμητικά. Με αηδία.

Ο Αμερικανός τελείωσε τον αηδή μονόλογό του, με την επισήμανση πως ο Ανδρέας Παπανδρέου θα ήταν ουσιαστικά ο ΑΡΧΗΓΟΣ της Ε.Κ..

Ο ίδιος θα έμενε αρχηγός υπό προθεσμία και κάτω από την επιτήρηση του γυιού του.

Τα χαράματα της επόμενης ημέρας επισκέφθηκαν τον Πρωθυπουργό Καραμανλή, στον οποίο είπαν τα ίδια με μικρές παραλλαγές…

Ο Καραμανλής είχε κρατήσει και πισινή. Τα τίναξε πρώτος στον αέρα. Τον Βενιζέλο δεν τον καταδέχθηκε ούτε να τον συναντήσει.

Τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ, όταν η Ε.Κ. είχε γίνει κυβέρνηση κι έτσι οι βουλευτές που ανήκαν στον Βενιζέλο πέρασαν στον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ . στον άλλο ΠΡΟΣΤΑΤΗ τους.
Επίσης αρκετά χρόνια αργότερα ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ τον Αλ. Παναγούλη, με τα στοιχεία που είχε δεν θα έβγαινε πρωθυπουργός ο απατεώνας Α. Παπανδρέου ποτέ. Για την συνεργασία του με τη Δικτατορία, και τις δολοφονίες….πολλών δημοκρατών Ελλήνων με σύμφωνη γνώμη και ανοχή του Α. Παπανδρέου…




Έχετε ακόμα απορίες γιατί θα πρέπει να εξαφανίσουμε όλους τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που κυβέρνησαν τα τελευταία 38 χρόνια; Να δημευθούν οι ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ακόμα και από τα παιδιά τους, διότι είναι κλεμμένα από την Ελλάδα…!!

Οι πολιτικοί «ηγέτες» στην Ελλάδα είναι διευθυντικά στελέχη ξένων καρτέλ

Ο ελληνικός λαός έχει πολλές –ιδιαιτερότητες-, θετικές και αρνητικές. Στις θετικές του ιδιαιτερότητες ανήκει η μεγάλη υπομονή, το σχεδόν αλάθητο ένστικτό του και η μεγάλη ψυχική του δύναμη. Όμως μέσα στην μεγαλωσύνη του διακατέχεται από αυτοκαταστροφικά συναισθήματα όπως: Είναι ευκολόπιστος, γι’ αυτό και τον προδίδουν τόσο εύκολα.

Ξεχνάει σύντομα τα άσχημα. Δείγμα ανωτερότητας, αλλά και ελπίδας πως…. «θα φτιάξουν τα πράγματα». Και όταν τα πράγματα χειροτερεύουν ο ελληνικός λαός αρνείται να δεχθεί πως έκανε λάθος επιλογές, γιατί τον έχουν μάθει να ΦΟΒΑΤΑΙ να κρίνει τις λαθεμένες επιλογές του.

Στο «μεσοδιάστημα» αυτό η ψυχή φορτίζεται, καταπιέζεται, συνθλίβεται, αλλά πρέπει να βγάλει όλα τούτα προς τα έξω και τα βγάζει. Διακατέχεται από μία παροιμιώδη ΑΡΝΗΣΗ. Αρνείται πως έκανε λάθος επιλογές και υποστηρίζει ανυποχώρητα τις θέσεις εκείνες που τον έκαναν να αρνείται με παιδικό πείσμα.

Η «συγγνωστή» αυτή άρνηση, είναι το αποτέλεσμα της πίκρας και του φόβου.

Όλα τα παραπάνω τα εκμεταλλεύονται με μαστοριά οι πολιτικοί «ηγέτες» του, οι σταλμένοι αντιπρόσωποι του τάδε ή του δείνα ΚΑΡΤΕΛ. Οι πολιτικοί «ηγέτες» στην Ελλάδα είναι διευθυντικά στελέχη ξένων καρτέλ.

Φοράνε τον πολιτικό μανδύα, όπως η χήρα το μαύρο πέπλο, φόρεμα και πουλάνε την ξένη πραμάτεια.
Γι’ αυτό άλλωστε διορίστηκαν….
 
Έτσι κάποια στιγμή θα πρέπει, είναι απαραίτητο να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ σκληρά, πάρα πολύ ΣΚΛΗΡΑ και απάνθρωπα… αυτό τους πρέπει και αυτό θα ΛΑΒΟΥΝ λίαν συντώμως ….

Απόσπασματα από το βιβλίο –Παγκόσμιοι Εντολοδότες.

Αθ. Στριγάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ