Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Μίζες 25 και πλέον εκατ. ευρώ σε Ιωάννη Μπέλτσιο και Σωτήρη Εμμανουήλ για τα υποβρύχια

ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ

-Έδωσα στον Μπέλτσιο 2,5 εκατ. ευρώ. Τα χρήματα αυτά τα ζήτησε ο ίδιος ο Μπέλτσιος, ενώ τα στελέχη της γερμανικής Μύλενμπεκ έδωσαν άλλο 1 εκατ. ευρώ απευθείας στον Μπέλτσιο.

Απόσπασμα από την κατάθεση σοκ του επιχειρηματία Αλέξανδρου Αβατάγγελου που παρουσιάζει η Γιάννα Παπαδάκου στο ΒΗΜΑ. Ο επιχειρηματίας εκτός από τον Μπέλτσιο (εξάδελφος του Τσοχατζόπουλου) ερωτώμενος σε ποιον ανήκει η εταιρεία Inveco απάντησε:



-Γνωρίζω από ότι μου είπε ο Xάουν ότι η εταιρεία ανήκε στον Σωτήρη Εμμανουήλ (πρώην γενικός διευθυντής των ναυπηγείων στη φωτό με τον Άκη) και πρόσθεσε ότι για τις καταβολές (μίζες 23 εκατ. ευρώ) "Δεν γνωρίζω να παρείχε κάποια υπηρεσία ή πραγματικό έργο η εταιρεία αυτή που να δικαιολογεί την αμοιβή αυτή"...

(Δείτε αδέλφια τι λαμόγια μας κυβερνούσαν και από τον Άκη δεν έχουν πάρει ακόμη τα εκατομμύρια που έχει παντελονιάσει...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ