Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ 10.000 Κομματικό ΣΤΡΑΤΟ!... Ξανά τα ίδια!....

Δολοφονούν έναν ολόκληρο λαό για να σώσουν τα κομματικά τους παιδιά που βγαίνουν σε πρόωρη σύνταξη στα 55 τους!

Η χυδαία πολιτική των κομματικών στρατών και της προάσπισης "των δικών μας παιδιών" σε όλο της το μεγαλείο. Αυτή τη φορά με την συμμετοχή της Τρόικας στο ρουσφετολογικό έγκλημα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ σοκ της Μαρίνας Μάνη στο "Κεφάλαιο" που κυκλοφορεί, οδηγούν σε πρόωρη συνταξιοδότηση υπαλλήλους του δημοσίου που αποτελούν τον κομματικό τους στρατό -για να δείξουν ότι κάνουν απολύσεις- και ετοιμάζονται να ξαναπροσλάβουν 10.000 εντός του 2014 που είναι εκλογική χρονιά!

Έτσι πασόκοι και νεοδημοκράτες κομματικοί δημόσιοι υπάλληλοι-στελέχη του διεφθαρμένου βαθέως κράτους-απολαμβάνουν αντί για απόλυση πρόωρη σύνταξη σε ηλικία 55 ετών, όταν στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να περιμένουν οι εργαζόμενοι ως τα 67 τους χρόνια για να πάρουν σύνταξη.

Όταν ο Συλακάκης της Δράσης κατέθεσε ερώτηση στην Κομισιόν απάντηση δεν πήρε ποτέ. Παλαιότερα ο Τόμσεν είχε υποστηρίξει ότι η Τρόικα επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο για να μην αντιδράσουν οι συνδικαλιστές(!).

Αντιλαμβάνεστε ότι ζούμε σε ένα ξεφτιλισμένο κράτος που αγωνιά μόνο για τα δικά του παιδιά, την ώρα που οδηγεί τους υπόλοιπους στην καρμανιόλα της φτωχοποίησης με τα σπίτια να πουλιούνται 5.000 ευρώ για να πάρουμε τα εύσημα από τους διεθνείς οίκους.

Και παρόλα αυτά πιστεύουν κάποιοι ότι θα την βγάλουν καθαρή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ