Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ - ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - "STAR SYSTEM"


Η νέα τάξη έχει πολλά πρόσωπα. Ανάλογα με τις περιστάσεις μας αποκαλύπτει κάποιο από αυτά για να επιτύχει το πάντα σκοτεινό και δόλιο σκοπό της. Άλλοτε, μέσω της βουλής, άλλοτε από τις ειδήσεις, άλλοτε μέσα από τα γήπεδα και άλλοτε μέσα από το STAR SYSTEM.


Το τέρας λοιπόν, έχει πολλά κεφάλια, όμως έχει διαλέξει το πιο βρώμικο με το οποίο πάντα διαφθείρει μεγάλο μέρος του αποχαυνωμένου λαού και κυρίως της νεολαίας. Το λεγόμενο λοιπόν «star system» που παράγει , προωθεί και επιβάλει πρότυπα εδώ και καιρό ,εκτελώντας και αυτό άνωθεν εντολές, προσπαθεί με κάθε μέσο να ποινικοποιήσει ακόμα και το άκουσμα του ονόματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μολύνουν τον αέρα και μόνο που μιλούν με τα λεγόμενά τους, ανοίγοντας τον οχετό τους και λέγοντας ακατάληπτα ψέματα αλλά και την κασέτα, που οι μεγαλοεργολάβοι καναλάρχες και οι εταιρίες . . . προώθησης τους, τους έχουν μάθει να λένε. Όπου σταθούν και όπου βρεθούν μιλούν για τον φασισμό και την μισαλλοδοξία που προάγει η Χρυσή Αυγή και το πόσο κακό κάνει στην κοινωνία μας. Ποιοί το λένε αυτό; Οι πρωταγωνιστές της σαπίλας και της αποδόμησης των ηθών.

Ναι, πολλές φορές η ιστορία παίζει παράξενα παιχνίδια και βάζει στην θέση των διδασκάλων και εκείνων που κουνούν το δάχτυλο, τους φαύλους. Αυτό, βέβαια, συμβαίνει μέχρι να έρθει η ώρα της αποδόσεως δικαιοσύνης και τότε το δαχτυλάκι θα πάψει να κουνιέται. Εμφανίζονται, λοιπόν, από εκπομπές επιπέδου υπόνομου, παρουσιαστές και καλεσμένοι του ίδιου κυκλώματος, που η κοινωνία τους έχει σαν πρότυπα και ομιλούν για εμας . Οι χθεσινές καλοπληρωμένες συνοδοί κυρίων που πληρώνονταν αδρά για τις υπηρεσίες τους, προσφέροντας κάθε είδους παρέα σε όσους πλήρωναν. Άλλοι πάλι κύριοι που μπορεί σε κρεβάτια διαφόρων μάνατζερ να έβγαλαν το ψωμί τους μας κρίνουν. Έχοντας «πουλήσει» ακριβά το τομάρι τους, λοιπόν, κέρδισαν την πολυπόθητη θεσούλα μπροστά από την κάμερα και το δικαίωμα, κανείς δε ξέρει από πού, να έχουν άποψη επί παντός επιστητού και να πουλούν κυρίως το αριστερό προφίλ τους και την αγάπη τους για την δημοκρατία.

Μέσ’ από τις εκπομπές τους καθημερινά λένε ,στον ζαλισμένο από τα χτυπήματα της κρίσης ελληνικό λαό, «ΜΙΛΑ», αλλά πάντα εκείνοι θέλουν να καθοδηγούν δημοκρατικά τους συνομιλητές τους στο τι θα πουν . Η σερβίρουν «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ», υποκρινόμενοι τους προοδευτικούς και τους απελευθερωμένους ενώ ταυτόχρονα αποκλείουν όποιον έχει αντίθετη άποψη από αυτούς. Είναι, λοιπόν, φανερό ότι ακόμα και από αυτά τα μικρά δείγματα ότι η δημοκρατία τους είναι το πολίτευμα των μετρίων ανθρώπων.

Έτσι λοιπόν, σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ακούσαμε την γνωστή ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια σε ένα άκρως δημοκρατικό παραλήρημα να μας λέει ότι ποτέ δε θα καλέσει στην εκπομπή της τον Νότη Σφακιανάκη και κανείς άλλος να μην το κάνει μόνο και μόνο επειδή ο ίδιος μίλησε ανοιχτά και εξέφρασε τα πολιτικά του πιστεύω στηρίζοντας την Χρυσή Αυγή. Η έννοια της δημοκρατίας, λοιπόν, είναι διττή για κάποιους και κάποιες. Γνωρίζουν όμως ότι την ημέρα που η αρχή θα περάσει στα χέρια μας, όλοι αυτοί θα βγουν στην καλύτερη περίπτωση στο ταμείο ανεργίας, μνημεία της παλιάς εποχής που έριξε στον βούρκο την νεολαία και τον κοινωνικό μας ιστό, προβάλλοντας εικονικούς παραδείσους.

Άλλωστε, θα χρειαστούμε όλα τα χέρια που θα ξαναχτίσουν με την κοινωνική εργασία τους το έθνος, ακόμα και τα δικά τους. Αυτό που δεν γνωρίζουν, φυσικά, είναι ότι εμείς δεν έχουμε ανάγκη την στήριξη κανενός . Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πιστοί στην ιδέα του Έθνους ακόμα και αν απομείνει μόνο η αύρα μας σε αυτή την γη. Πολλοί θα ξεπεταχτούν και θα δηλώσουν αλληλέγγυοι . ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ που ήρθε τώρα ξαφνικά, ενώ χρόνια πριν μας έβλεπαν σαν μιάσματα. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ. Καθένας από εμάς είναι ένας αγγελιοφόρος της ιδέας, οπότε αυτοί περισσεύουν. Ακόμα και αν κάποιοι απ’ αυτούς το κάνουν άδολα θα πρέπει να το δείξουν και έμπρακτα και ίσως τότε βρεθεί χώρος και γι’ αυτούς.

ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ
ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
ELNEWS - HELLENICPRIDE
Read more: http://elnewsgr.blogspot.com/2013/11/star-system.html#ixzz2lrZ2uBAU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ