Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

«ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ» ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ


Όπως είναι γνωστό η Ελλάδα έχει πολλούς απατεώνες που κρύβουν έντεχνα πίσω από κάθε λογής «κουρτίνες» τις απατεωνιές τους και ταυτόχρονα παρουσιάζονται ως καθαροί, πατριώτες, επενδυτές υπεράνω πάσης υποψίας κλπ. Τρανό παράδειγμα ο Τσοχατζόπουλος που ενώ ήταν το αρχιλαμόγιο, κάθε φορά που κάποιος τον «έθιγε» του έκανε μηνύσεις και αγωγές, έως ότου όλα αποκαλύφθηκαν φυσικά.


Αυτό το blog φιλοξενεί διάφορες απόψεις που τα φιλικά στους απατεώνες μέσα δεν παρουσιάζουν ποτέ. Κάποιοι από αυτούς τους «ευαίσθητους» αρχιαπατεώνες παρεξηγούνται και με τρόπους διαφόρους προσπαθούν να μας κλείσουν το στόμα.
Τους έχω ένα μήνυμα.

Το στόμα ενός ανθρώπου κλείνει μόνο όταν τον θάβουν. Αν ελπίζετε ότι οι βρωμιές σας θα μείνουν στο σκοτάδι επειδή έχετε μια στρατιά δικηγόρων να τις υπερασπίζεται είστε βαθιά νυχτωμένοι. Όχι μόνο δεν θα μείνουν στο σκοτάδι αλλά θα τις μάθει όλη η Ελλάδα για να καταλάβει τι ψεύτικοι είστε.
Είστε οι χειρότεροι εχθροί της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ