Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ 58 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΚΑΔΩΝ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΝΗΣΟΥΣ?

Έκπληκτος διάβασα ανάμεσα στα ονόματα των 58 που υπογράφουν το κείμενο με τίτλο «Πρόσκληση σε ιδρυτική συνέλευση για μια δημοκρατική προοδευτική παράταξη» το όνομα ενός γνωστού και μη εξαιρετέου,..... ενός ανθρώπου που εκτός από το να σουλατσάρει σε διάφορα πάνελ και να κάνει τον πολύξερο (ενδεχομένως ει ναι) ασχολήθηκε συστηματικά τα τελευταία 12 χρόνια με τον επιχειρηματικό στίβο με όχι και τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνέταιρος ενός μεγάλου εφοπλιστή, συνδιαχειριστής μαζί του των κεφαλαίων που «επένδυαν» στην μπανανιά της Ελλάδας μέσω δεκάδων offshore εταιρειών με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Μαζί τους συνδιαχειριστής ανώτατο τραπεζικό στέλεχος (εκτός των άλλων επικεφαλής συνδικαλιστικού οργάνου και καθηγητής Πανεπιστημίου), συνδιαχειριστής των «επενδύσεων» δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από Έλληνες επενδυτές με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και την Κύπρο, νόμιμες επενδύσεις φυσικά!!!!

Ο εν λόγω κύριος εμπλέκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ που αποκαλύφθηκαν την δεκαετία του 2000, όχι απλά εμπλέκεται, είχε ενεργό ρόλο στην διαχείριση της «επένδυσης» με υπογραφές σε κρίσιμα έγγραφα. Η εν λόγω εταιρεία του ενός από τους 58 για «μια δημοκρατική προοδευτική παράταξη» ανήκει σε 33 offshore εταιρείες και (άγνωστα) φυσικά πρόσωπα στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Αυτός ο άνθρωπος θέλει να αλλάξει την Ελλάδα. Δεν μας είπε όμως την αλήθεια. Θέλει να την αλλάξει προς αυτό που ξέρει να κάνει. Να στήνει καρτέλ, να επενδύει μέσω offshore και να κρατάει τα κέρδη αφορολόγητα στο εξωτερικό.

Και για να το πετύχει κάνει τον «δάσκαλο».

Ήδη διώκεται ποινικά σε σωρεία υποθέσεων από την Δικαιοσύνη.

Και καλά αυτός ξέρει τι κάνει. Οι άλλοι 57 δεν τον γνωρίζουν? Ας βάλουν το όνομά του στο Google και αμέσως θα καταλάβουν που πάει να τους οδηγήσει.

Γιώργος Φλωράς ΤΗΛ. 00302105232621 ΦΑΞ. 00302105236026

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ