Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Η κυβέρνηση, Σαμαράς,Βενιζέλος,Κουβέλης και ο υπουργός Ρουπακιώτης, προστατεύουν τον Τζέφρυ Παπανδρέου; "Έτσι προστατεύουν οι εβραίοι έναν δικό τους;" Χρέη γραμματέα κάνει ο Εισαγγελέας….



Από τη μια μεριά στήνουν στον τοίχο τη Δικαιοσύνη ότι καθυστερεί χρόνια να βγάλει αποφάσεις, ότι
πάνω από 400,000 υποθέσεις λιμνάζουν, αραχνιάζουν στα ράφια, ότι υπάρχει αρνησιδικία, από την άλλη μεριά όμως την έχουν αφήσει κυριολεκτικά…θεόγυμνη.
Θέλουν να είναι σωστή, τυφλή αλλά γυμνή….
Και μην πεί κανείς ότι δεν είναι έτσι, γιατί μια βόλτα αν κάνουν στα γραφεία των δύο οικονομικών Εισαγγελέων, θα έχουν χειροπιαστές τις αποδείξεις.

Τη Δευτέρα π.χ. που επί τέσσερις ώρες κατέθετε στον κ. Πεπόνη η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη για τις αποκαλύψεις – καταγγελίες του Ρουμελιώτη, ότι ήξερε ο Τζέφρυ Παπανδρέου από το ΔΝΤ ότι το χρέος δεν βγαίνει, χρέη ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ-ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΟΥ έκανε ο έτερος οικονομικός ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κ. Μουζακίτης.
Αυτά, κ. Ρουπακιώτη, τα γνωρίζετε όχι μόνο ως υπουργός Δικαιοσύνης αλλά και ως μάχιμος δικηγόρος και όταν ήσασταν πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Η κατάσταση παραμένει η ίδια, δυστυχώς. Και για αυτό δεν νομίζουμε ότι φταίει καμιά Τρόικα…..
Εφ. Παρόν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ