Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Γενοκτονία των Αρμενίων του 1915

Με πρωτοβουλία του περιοδικού «Αρμενικά» συγκροτήθηκε μια ομάδα εργασίας με σκοπό τη συγκέντρωση υλικού για τη Γενοκτονία των Αρμενίων του 1915 και για τις δύο δεκαετίες που ακολούθησαν.

Το υλικό θα χρησιμοποιηθεί σε διάφορες δραστηριότητες με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη γενοκτονία, όπως την κατασκευή ιστοσελίδας, την αξιοποίηση του υλικού σε εκδόσεις και γενικότερα τη δημιουργία ενός αρχείου που θα είναι πολύ σημαντικό για την παροικία μας.
Παρακαλείται όποιος έχει υλικό που θεωρεί αξιόλογο όπως π.χ. μαρτυρίες οικείων προσώπων, οικογενειακές φωτογραφίες πριν τη γενοκτονία και από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας της παροικίας, αποκόμματα Τύπου, χειρόγραφα, βιβλία, επίσημα έγγραφα της εποχής (ταξιδιωτικά έγγραφα, διαβατήρια, ταυτότητες) κι άλλα ντοκουμέντα, να μας το προωθήσει στο armeniangenocide100@gmail.com ή να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 2107640250 και 2107601606.
Ό,τι υλικό μας δοθεί, εγγυόμαστε ότι θα επιστραφεί σε σύντομο χρονικό διάστημα ανέπαφο.

Περιοδικό «Αρμενικά»
 http://www.armeniangenocide100.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ