Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Μια ανάλυση του Γ.Θ. Χατζηθεοδώρου Δρος πτυχιούχου μηχανικού Υφηγητου Πολυτεχνείου Ααχεν Γερμανίας τ. πολιτευτου της ΕΔΗΚ 

 Η δουλεια της διαφθορας είναι χειροτερη από την δουλεια της Tυραννιας. Ενας Τυραννος βρίσκεται πανω από τον λαο ενώ η διαφθορα βρίσκεται μέσα στον λαο…… Η σημερινή και έτσι ονομασθεισα «Δημοκρατια» είναι χειροτερη και από την έτσι ονομασθεισα «Δημοκρατια» των συνταγματαρχων της εποχης 1967-1974. 

 Οι νομοι της σημερινης Δημοκρατιας είναι «πλινθοι και κεραμοι ατακτως ερριμμενοι» και ισοδυναμει με την ανυπαρξία. Η έτσι ονομασθεισα «Δημοκρατια» της έτσι ονομασθεισης μεταπολιτευτικής εποχης, των έτσι ονομασθεντων «προοδευτικων πολιτικων δυναμεων», λειτουργει στο θεοκρατικο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης (μοναδικο στην Ε.Ε.) με ορους «ανισονομιας» και «ανισοπολιτειας» υπο την απολυτη κυριαρχια των κοινων και παρεκκλησιαστικων λωποδυτων του βρωμικου χρηματος, που ξεπλενεται εδώ και 36 χρονια σε οικοδομικες δραστηριοτητες και στην γη, υπο την διαχρονικη καθοδηγηση των εν κληρονομικο δικαιωματι ασκουντων την εξουσια. 

 Η καιαδα αυτή του ελληνικου εθνους, με τις «Φαρες» και τα «Μαντρια» που δεσποζει παντου και αναπαραγεται συνεχως, πολλά δεινα επεσσωρευσεν και θα επεσσωρευσει ακόμη στο ελληνικό εθνος. Οι λογοδιαρροιες αυτές για αμεση αναγκη παταξης της διαφθορας και της κυριαρχιας των κοινων και παρεκκλησιαστικων λωποδυτων του βρομικου χρηματος, είναι αρωματισμενες λογοδιαρροιες….δηλαδη σκετη «κοπρος».. 

Ανεξαρτητα των εκαστοτε κυβερνησεων και της ιδεολογικης ετικετας, τα διαχρονικα γνωρισματα του αχρηστου κρατιδιου της Ρωμιοσύνης και της κοινωνιας των Ρωμιων είναι, η πολιτικη αδιαφορια, η ελλειψη επαγγελματισμου, η ατομικοτητα, η αυθαιρεσια και ο συνασπισμος των βλακων. Στην τραγικη αυτή κατάσταση συνεβαλεν αποφασιστικα μαζι με την πληθωρα υιων, θυγατερων, αδερφων και ανηψιων του γελειου «Νεποτισμου» του κρατιδιου της Ρωμιοσύνης, δηλαδή μαζι με ανθρωπους που δεν κερδισαν με τον ιδρωτα τους ουτε ένα ευρω και ωθουνται δηθεν από εσωτερικη αναγκη για θυσια υπερ πατριδος και του κοινωνικου συνολου, οι Φαρες του Παπανδρεου, των «Καραμαναληδων», του Μητσοτακη κ.α. που αποτελούν των «συνασπισμον των βλακων και προδοτων»

 ΕΞΗΓΟΥΜΕ: Κατά τον Ευαγγελο Λεμπεσην (1) «ο συνασπισμος των βλακων στην χωραν μας είναι μηχανικη οργανωσις που λειτουργει βασει της αρχης της «ελαχιστης προσπαθειας» προς αντιμετωπισην ισχυροτερας δυναμεως. Η οργάνωση αυτή περιορισμενης εκτασεως καλειται κοινωνιολογικως «κλικα». Η εμφυτος τασις του βλακος, εξικνουμενη συχνοτατα εις αληθην μανιαν όπως ανηκει εις ισχυρας και οσων το δυνατον περισσοτερας πασης φυσεως οργανωσεις, εξηγειται πρωτον μεν εκ της ευκολιας αγελοποιησεως, εις ην μονιμως υποκειται, λόγω ελλείψεως ατομικοτητος (εξ ου και το μισος του κατά του ατομου και του ατομικισμου)… Αποτε λει δε η τασις αυτή αμαχητον τεκμηριον περι του βαθμου της πνευματικης του αναπηριας. 

Τοιουτοτροπως δημιουργειται αυτοματος συρροη βλακων εις τας πασης φυσεως οργανωσεις, αιτινες, εάν μεν είναι συμφερολογικαι, διατηρουν τουλάχιστον την σοβαροτητα των συμφεροντων των, εάν όμως είναι «πνευματικαι» περιέχονται συν τω χρονω εις πληρην βλακοκρατιαν…Επομενον είναι κατοπιν τουτων, ότι όπως η λεγεων των βλακων ωθειτε κατανικητως προς της αγελης και προς τας πασης φυσεως οργανωσεις, ουτω υφίσταται ακατανικητον ελξιν από τας παντος ειδους αγελαιας αντιατομικας και ομαδιστικας θεωριας… 

 Τουτων δεδομενων εξηγειται και η ατελευτως και αυστηροτατη επιλογη βλακων εις τα ομαδικα συστηματα, η οποία τη βοηθεια μιας πολιτικης βίας, καταχυρουται και ως πολιτικον και κοινωνικον καθεστως (4η Αυγουστου, 21η Απριλίου), τοσω μαλλον, οσω η ελευθερια της σκεψεως (χρησιμος μονον εις εκεινους, οιτινες διαθετουν σκεψιν), είναι μονιμως και εξοχως αντι παθητικη εις τους βλακας, διότι ασκουμενη υπο των άλλων, στρεφεται εναντιων των, ιδία οσακις ουτοι κατεχουν εξουσιαστικας θεσεις, ‘η έχουν συνδεση συμφεροντα με τους κατεχοντες αυτας». 

 Σε τετοιους συνασπισμους βλακων ανηκουν οι «Ελλαδεμποροι», δηλαδή οι τυχοδιωκτες με ακαθωριστο κοινωνικο στιγμα, τα νεοπλασματα του αμοραλισμου, οι δολοφονοι κάθε προοδευτικου κινηματος, οι εραστες της ανωμαλιας, οι οστρακες της θεοκρατικης παραεξουσιας των ανδρων της καστας που φορουν μαυρες φουστες, οι εμποροι ναρκωτικων, οι τουρκογυφτοι και οι τουρκοπροσκυνητες (Τουρκοκοτζαμπασηδες, Καλλικαντσαροι, Τζορμπασηδες, Κεχαγιαδες κ.α.), οι βδελλες του κρατικου προϋπολογισμου και οι εξαπατωντες τον ελληνικό λαο και την ανά τον κοσμον ομογενεια. 

Τόσο η νυν κυβερνηση, όσο και η αξιωματικη αντιπολιτευση ως συνασπισμοι βλακων είναι οργανωσεις των φρουδων ελπιδων, των πλαστων υποσχεσεων και των ανεξοφλη των γραμματιων… ... ... Δεν είναι μυστικο, ότι οι ΗΠΑ δημιουργουν για τους μακροχρονους σχεδιασμους τους εκ του μη οντος ηγετικες πολιτικες προσωπικοτη τες (συνήθως ψαρευουν τους καταλληλους (;) στα αμερικανικα ΑΕΙ), εξωραϊζουν ινδαλματα και ηρωες, καταστρεφουν με δυσφημιση εντιμους πολιτικους, ισοπεδωνουν ισχυρους αντιπαλους, κηλιδευουν αξιες και εκμηδενιζουν καταξιωμενους. 

Στην παρουσα αναλυση μας ενδιαφερουν κυρίως οι αξιοποινες ποινικες πραξεις (τις αξιοποινες πραξεις του κατά του ελληνικου εθνους θα τις δικασει και θα τις καταδικασει η ελληνικη ιστορια με εφαρμογη του αρχαιοελληνικου Δικαιου κατά Λυκουργου και Λεοκρατους) του έτσι ονομασθεντος Εθναρχου, που ποτέ δεν εκδικαστηκαν. … Ενώ οι αιωνες περνούν και ξεφτιζουν τους θρυλους, το κρατίδιο της Ρωμιοσύνης δεκα χρονια μετά την εναρξη της τριτης χιλιετιας, με ανοιχτες ακόμη τις πληγες (Ξενοκρατια, Νεποτισμος, Θεοκρατια, Πολυθεσιοκρατια, Γραφειοκρατια, Φαυλοκρατια, Λωποδυσια, Διαφθορα, Αδιαφανεια, Ανομια κλπ. κλπ.) αιμοραγει επικίνδυνα κάτω από τις μποτες της επιτηρησης, καιγεται κατά καιρούς καθ’όλα τα μηκη και πλατη της επικρατείας του, ψυχοραγει και σβηνει αργά αλλα σιγουρα κάτω από την πιεση του Μνημονιου και της εξουσιας εκ της οικογενειακης κρυπτοδυναστειας της Φαρας Παπανδρεου παλι σημερα. 

 Φαινεται ότι το DNΑ των των πολιτικων βλακων, απατεωνων και προδοτων στην Ελλαδα επιβιωνει μέσα στον χρόνο. Οι «παπατζηδες» σε ολο το μεγαλειο τους… Ο ενας θελοντας να ξεγελαση τους δυσμοιρους Έλληνες μιλουσε για «λαοκρατια», ενώ ταυτόχρονα συμφωνοντας με τους φασιστες, ταγματασφαλιτες, μοναρχικους και τους αριστερους χαφιεδες της ασφαλειας, εριξε τον ελληνικό λαο στον καταστροφικο εμφυλιο πολεμο. 

Ο άλλος, επίσης αειμνηστος, με τις «αλλαγες» του συγκεντρωσε γύρω του ολους τους ασημους, αχρηστους και ανικανους, δινωντας τους τις πιο επιθυμητες και προβεβλημενες πολιτικες θεσεις μονο και μονο για να τους ελεγχη, να τους εκβιαζη και να τους απειλη με αμεση και ολοκληρωτικη εξοντωση, για να μην απειλητε ο ιδιος στην εφαρμογη της προδοσιας του. Ο σημερινος βλακας και προδοτης (2), που κινδυνευει να γινη προωρα αειμνηστος, είναι ο τριτος «παπατζης» που κερδισε τις εκλογες και έγινε «διορισμενος» πρωθυπουργος, μοιραζοντας υποσχεσεις, ότι «λεφτα υπηρχαν»…

Ο βλακας αυτός και ψευτης, που πηρε πτυχιο οικονομιας και κοινωνιολογιας από το London School of Economics and polkitical Sciece λιγο πριν πολιτευθει και εκλεγει βουλευτης Αχαϊας στις εκλογες του 1981,λιγες μονο ημερες μετά την εκλογικη του νικη της 4η Οκτωβριου 2009, δηλωνε από το Καστελοριζο αδυναμια προστασιας της εθνικης μας κυριαρχιας, χρεοκοπησε όπως και ο προσωρινα τελευταιος από την φαρα των Καραμαναληδων τους Έλληνες, φερνοντας στην χωρα μας το ΔΝΤ αλλά το πιο προδοτικο, σωζοντας από την  χρεοκοπια τους τοκογλυφους δανειστας μας που δεν είναι αλλοι από τους υιους του χαλδαιου μαγου Αβρααμ, δηλαδή η Goldman Sachs, ο Σορος. 

Ο τραπεζικος οικος Ροκφελερ κ.α. που κρατουσαν τα απειρα ελληνικα ομολογα της εποχης της ανεξελεγκτης κερδοσκοπιας και υπηρχε κινδυνος να χασουν τα χρηματα τους εάν βρισκονταν απεναντι σε μια κυβερνητικη εξουσια η οποία θα εγκατελειπε την ευρωζωνη, θα επανεφερεν την δραχμην και θα την υποτιμουσε με ένα Μορατοριουμ μέχρι εκει που δεν παει και θα απαλοτριωνε ολους τους πιστωτας της. 

Οι υιοι του χαλδαιου μαγου Αβρααμ μαζι με τα τοπικα τους ορνια, δηλαδή μαζι με τις αγιες οικογενειες της διαπλοκης των Βαρδινογιαννηδων, των Μπομ πολαιων, Λατσηδων κ.α. δεν βολευονταν με μια τετοια κατάσταση και γι’αυτό ηθελαν να κυβερνουν την χωρα μας προδοτες, ώστε με την εξουσια τους να ξεπληρωνουν τα βρομικα και κερδοσκοπικα ομολογα με το αιμα του ελληνικου λαού. Οι προδοτες αυτοι υποθηκευουν την χωρα μας προκειμενου να απολαυσουν τα κερδη τους μαζι με τα τοπικα ορνια, οι τοκογλυφοι. 

 Ο Μ. Καλοπουλος στο βιβλιο του «Αβρααμ ο Μαγος, ο διαχρονικος εμπρηστης της Ιστορίας» (3) περιγραφει πως ο Χαλδαιος αυτός μαγος σκηνοθετησε και με θεατρικη μαεστρια εκτελεσε για τους απογονους του Goldman Sachs, τραπεζικον οικον Rockenfelers, Σορος κ.α μια εκστασιακη τελετη, με την οποία εδωσε κυριολεκτικα μαγικη λύση στην μεγαλη ιδιοκτησιακη εκκρεμοτητα της Χανααν. 
 «Σε ένα μοναδικο θεατρικο απογευμα, με μια λαλιστατη σκηνικη εξεικονιση, διανθισμενη με φοβικη εκσταση και αφθονα μαγικα δρωμενα, αναγκασε όχι μονο τα θεϊκα συμβολαια να πεσουν κατ’ ευθειαν από τον ουρανό, αλλά και να αφηση πισω του μια απαραμιλλη συνταγη πραγματωσης των μεγάλοϊδεατισμων του». 
Διχοτομησε προφητικα δαμαλι, αιγα και κριο τριων ετων και τρυγονα και περιστερα, δηλαδή τα εθνη «ζωα» και κατοπιν «συνεκαθισεν» με τους φυσικους διαμελιστες τους, δηλαδή τα «ορνια»; «Κατεβησαν δε ορνεα επί τα διχοτομημενα σώματα…και συνεκαθισεν αυτοις Αβρααμ». ( Ο’ Γεν. ΙΕ’ 11) Όταν δε ο ηλιος εδυσεν ο Αβρααμ με λαμπαδες πυρος διηλθον ανά μεσον των διχοτομημενων πτωματων. 

 Ο Αβρααμ με την ως άνω τελετουργικη παραστατικη μαγεία του, αναθεματιζει φυλες, λαους και εθνη, αφαιρωντας τους εικονικα ότι πολυτιμοτερο έχουν, την «γη» και την κληρονομια τους. 

Η συνταγη για τους απόγονους του είναι ξεκαθαρη : Οι διαμελιστικες δυνάμεις εναντίον λαων και εθνων, θα ενισχυονται από τους φυσικους τους εχθρους (δηλαδή τα ορνια), με τους οποιους σιωπηρα πρέπει να συνεργουν. Οι καυτες δαδες με τις οποίες περνα ο Αβρααμ τελετουργικα αναμεσα στα διχοτο μημενα υπολειμματα τους, είναι οι συνεχεις «καυτηριασμοι» που θα αποκλειουν κάθε δυνατότητα «επανενωσης των εθνικων υπολειμμα των» και θα μονιμοποιουν τον συμβολικα εδώ δοσμενο διαμελισμο τους. 

 Το «διαιρει και βασιλευε» ήταν συνεπώς επινοηση του Χαλδαιο Μαγου Αβρααμ !!! Η εξουσια πανω στα εθνη ήταν το βασικό ζητουμενο !!! Το 1945 ο πλανητης μας αποτελουνταν από 60 κρατη, το 1964 από 160 κρατη, το 2004 από 165 κρατη το 2009 από 192 κρατη. Μεταξύ 1945 και 2009, δηλαδή εντός 64 χρόνια γεννηθηκαν 132 επί πλεον κρατη. Από πού ξεφυτρωσαν αυτά ; Μηπως τα αρχικα 60 κρατη, βασιζομενα στην αρχή «αγαπα τον πλησιον σου» αποφασισαν να μοιρασουν την εδαφικη τους ακεραιοτητα με τους 132 επιπλεον γειτονικους εξουσιαστες ; Τα 132 επιπλεον κρατη εντός 64 χρονιά ξεφυτρωσαν μετά από συνωμοσιες, επαναστασεις, εκβιασμους, αρπαγες, τρομοκρατιες και δολοφωνιες στις οποίες συμμετειχαν και οι απογονοι του Αβρααμ. 

Το μεγαλύτερο μερος των νεων αυτών κρατων κυβερναται σημερα από συνομοτες, κλεφτες, δολοφονους και τρομοκρατες. Κατ’ ακολουθιαν ένα μερος των αποφασεων της ολομελειας του ΟΗΕ που παιρνονται για την τύχη της ανθρωποτητας στο μελλον, επιρεαζονται από συνωμοτες, κλεφτες, δολοφονους και τρομοκρατες. Ο Τζωρτζ Τζεφρυ, που ως πρωην και πιθανως ακόμη και νυν αμερικανος πολιτης διαβαζει από ετοιμα γραμμενα κειμενα, έχει όλες τις πιθανοτητες να γινη στο αμεσο μελλον οροσημο της ιδιας της εννοιας της βλακειας, διότι είναι μια γελοια βιτρινα, πισω από την οποία κρυβονται αυτοι που γνωριζουν τι θελουν να κάνουν. 

 Εξαιτιας αυτών των καποιων και με την βοηθεια της διαπλοκης των ΜΜΕ και των εθνικων μας εργολαβων, διεκδικησεν με αμπελοφιλοσοφιες περι συμμετοχικης δημοκρατιας και τηλεκατευθυνομενος αναριχθηκεν στην εξουσια παρ’ ολου που ως υπουργος εξωτερικων της κυβερνησης Σημιτη εδειξεν πολλά προδοτικα και αντεθνικα δειγματα γραφης αναγνωριζοντας εθνικα δικαιωματα σε τουρκους πρακτορες στην Θρακη, μεθοδευοντας με ξενα κεντρα το ξεπουλημα της Μακεδονιας και υποστηριζοντας δημοσια το Σχεδιο Αναν για την Κυπρο.

Καποιοι εγκαιρα τον εκαναν προεδρο της «Σοσιαλιστικης Διεθνους» και επενδυαν στο να τον βοηθησουν να γινη πρωθυπουργος της χωρας που σχεδιασαν να την κυριαρχησουν. Επειδή όμως ειναι βλακας, δεν καταλαβαινει ότι βρίσκεται ένα βημα πριν από την κρεμαλα που θα στηθει στην πλατεια Συνταγματος και απεναντι από λιθοφορους οχλους. 

 Ο παραληρηματικος λόγος των πολιτικων και η δεισεδαιμονια των Ρασοφορων, με το ψεμα και τον σκοταδισμον, έχουν τις ριζες τους στον Εβραιοχριστιανισμον, στον καταστροφεα του Ελληνικου Πολιτισμού. Σημερα και οι Ρασοφοροι μπαινουν στα καμενα δαση… για να επεκτεινουν τα πολεοδομικα συγκροτηματα τους στου ορεινους ογκους !!! Στις πρωην δασικες εκτασεις που καηκαν εμφανιζονται ξαφνικα ιδιοκτησιες και συμφεροντα πολιτικων, ρασοφορων, επιχειρηματιων, δημοσιογραφών και δικαστων που καλυπτονται από τις εκαστοτε κυβερνησεις, δηλαδή από τους αδιστακτους μπουρλοτιερηδες…..Οι λωποδητες του βρωμικου χρηματος μετατρεπουν στην επομενη φαση τα αποκαϊδια σε οικοπεδα. Το δογμα «απαξ δασος για παντα δασος» καταργηθηκεν προπολλου από τον κατοχικο στρατο της πατριδας μας….. 

 Η σημερινή και έτσι ονομασθειασα «Δημοκρατια» στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης δεν έχει καμια σχέση με την αρχαια ελληνικη «Δημοκρατια». Στην ψευδεπιγραφη κοινοβουλευτικη εκπροσωπιση του λαού για τεσσερα χρονιά εν λευκω και χωρίς ελεγχο μέσω των διεφθαρμενων κομματων, η ψηφος του βλακα έχει το ιδιο βαρος με την ψηφο του σοφου και η ψηφος του λωποδυτη του βρομικου χρηματος μετρα το ιδιο με την ψηφο του εντιμου, ενώ η ψηφος του προδοτη και του διεφθαρμενου δεν έχει καμμια διαφορά από την ψηφο του πατριωτη και του αγνου πολιτη. 

 Η ιδεολογικη αρχή της ισοτητας και η συναφης προς αυτήν αρχή της ποσοτητας είναι ξενες προς κάθε εκδηλωση του Ελληνικου Πολιτισμού. Ενώ το Ελληνικό Εθνος παρηγε επί μακραν σειραν αιωνων σχεδον αποκλειστικα όλα τα υπερεθνικα, υπερτοπικα και διαχρονικα στοιχεια του παγκοσμιου πολιτισμού ως π.χ. Λόγον, Ερευνα, Διαλογο, Αποδειξη, Θεωρια κλπ. και τα πρακτικα αποτελεσματα αυτών, δηλαδή Λογικη, Φιλοσοφια, Επιστημη, Μαθηματικα, Πολιτικη, Θεατρο, Αθλητισμο κλπ., το ιδιο εθνος μέσα στο αχρηστο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης, από μια συγκεκριμενη στιγμη μέχρι τις ημέρες μας, δεν παρηγαγε απολυτως τιποτε, που να αποτελεση υπερεθνικο, υπερτοπικο και διαχρονικο αγαθο και κτημα. 

 Για το ολεθριο αυτό συμβαν ευθυνεται η ελλειψη γνησιας ελληνικής παιδειας και ολοι οι παραγοντες της πολιτικης και της ορθοδοξιας του κρατιδιου της Ρωμιοσύνης που κάνουν το παν ώστε να μη γευθουν οι Ρωμιοι ελληνικη παιδεια…για να παραμεινουν εσαει σκλαβοι… Ολοι αυτοι μαζι με τους κοινους και παρεκκλησιαστικους λωποδιτες του βρωμικου χρηματος που ξεπλενεται σε οικοδομικες δραστηριοτητες και στην γη των αποκαϊδιων, ανηκουν χωρίς ιχνοι οικτου στο εκτελεστικο αποσπασμα, στις αγχονες και απεναντι στον λιθοφορον οχλο. 

Μονον τότε θα κατανοησουν οι Ρωμιοι ότι στο σημερινο κρατίδιο τους δεν υπαρχει χώρος δρασεως και σκεψεως, από την επιστημη μέχρι την πολιτικη, από την οικονομια μέχρι την τεχνη, από την παιδεια μέχρι την τεχνολογια, που να συναρταται άμεσα προς την ελευθερια και την αλη θεια, χωρίς την μεσολαβηση καποιου συμβατικου, τεχνητου και φυσικα ψευτικου κανονα των μαγων της απατης, που υπαγορευει η εξουσιαστικη σκοπιμοτητα. 

Μονον τότε θα αδραξουν οι Ρωμιοι την ρομφαια της ουσιαστικης και αδιακριτης καθαρσης, διοχετευοντας ολους τους «νταβατζηδες» στο βοθρο, για να περισωθει ότι ακόμη είναι δυνατον. 

 Ο σεβασμος των Ελλήνων της αρχαιοτητας στην Φυση, στους τεσσερες συμπατικους νομους, στον Ερωτα που συνεχει τα στοιχεια της Φυσης, η ταυτιση του θειου με την Φυση, οι ιδεες της Υβρεως, της Δικης, της Νεμεσις, τα υψηλα ιδεωδη, η αγαπη για την Γνωση, η απολυτη ενεργο ποιηση σωματος και πνευματος από πολύ νεαρη ηλικια, η αυτοθυσια χαριν της ελευθεριας του ατομου και της πατριδος, θα εκτοπισουν μιαν ημέρα δια παντος τα σημερινα σκουπίδια…. 

 Γ.Θ. Χατζηθεοδωρου 

Dr.Ing. Georg Chaziteodorou Privatdozent an der RWTH Aachen Bleibergweg 114 40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 ...
Dimitris N. Adamopoulos D60431 Frankfurt Main makrinitsa@hotmail.com
http://www.greatlie.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ