Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Υποκλίθηκε στον Μπόμπολα των ΜΜΕ, ο Reichenbach!

Όπως αντιλαμβάνεστε αυτή η χώρα είναι καταδικασμένη να παραμείνει Κολομβία των Βαλακανίων με έναν κρατικό μηχανισμό-κτήνος στον οποίο κυριαρχούν οι κηφήνες διορισμένοι κομματικοί στρατοί και οι επιχειρηματίες της διαπλοκής. Όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούνε!


Δεν υπάρχει μεγαλύτερη και πιο χειροπιαστή απόδειξη από το γεγονός ότι η εγχώρια διαπλοκή τα βρήκε με τους δανειστές από την σημερινή δήλωση του Reichenbach:

-Οι αυτοκινητόδρομοι αποτελούν τις μεγαλύτερες ελληνικές επενδύσεις ανέφερε ο επικεφαλής της ομάδας δράσης της Κομισιόν κατά την επίσκεψή του στα εργοτάξια του άξονα Μαλιακός-Κλειδί και στη σήραγγα Τ3 του έργου.

Μετά από 4 χρόνια τρόικας φτάσαμε οι τροικανοί να υποκλίνονται στην εγχώρια διαπλοκή. Μεγάλη μαγκιά των δικών μας βαρόνων.

"Το συγκεκριμένο έργο αποδεικνύει τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας, με κοινοτικούς πόρους τριών δισ. ευρώ να διατίθενται για τη χρηματοδότηση των οδικών έργων παραχώρησης" σημείωσε.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι στο έργο θα απασχοληθούν συνολικά 1.500 άτομα, ενώ σήμερα δραστηριοποιούνται περισσότερες από 100 τοπικές εταιρείες στο συγκεκριμένο έργο.

Αναφερθείς στο ζήτημα των διοδίων, ο υπουργός σημείωσε χαρακτηριστικά ότι τα διόδια δεν πηγαίνουν στην τσέπη κανενός αλλά χρηματοδοτούν την κατασκευή των έργων.

Σημειώνεται ότι ο άξονας Μαλιακός-Κλειδί έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 76% και θα έχει αποπερατωθεί έως το τέλος του 2015.

Πηγή

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ