Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Τροπολογία κατατέθηκε στη Βουλή και πέρασε, για τη διάσωση των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν αποσπαστεί στα κόμματα!

Πέραν της μεγάλης οργής, η είδηση προκαλεί ιλαρότητα, αφού το «σύστημα» πάλι βρήκε τον τρόπο να προστατεύσει τους «δικούς του ανθρώπους».

Και δεν έχουν κάνει μόνο αυτό… με «βέτο» που έθεσαν πολιτικάντηδες, κατόρθωσαν να αποτρέψουν την «εξαέρωση» Οργανισμών – απάτη, από τους εκατοντάδες που δημιούργησε ο κρατικός «Λεβιάθαν» για να βολέψει και να ταΐσει τους δικούς του, μετατρέποντάς τους σε κηφήνες (σε πολλούς υπήρχε και… προδιάθεση βέβαια) και αφήνοντας τους υπόλοιπους, τα κορόιδα, να πληρώνουμε δια της φορολογίας τον λογαριασμό.



Παρεμπιπτόντως, έτσι, για να δώσουμε ένα παράδειγμα: Αληθεύει ότι ο περίφημος Οργανισμός για μια λίμνη που δεν υπάρχει πλέον, δεν κλείνει τελικά; Όπως διάφοροι άλλοι θύλακες κρατικής απάτης, ρεμούλας και συναλλαγής, που στήθηκαν για να μελετάνε υποτίθεται διάφορα θέματα, λες και δεν υπάρχουν αρμόδια υπουργεία για να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Κι ενώ στα κορόιδα του δημοσίου, τους απλούς υπαλλήλους, που ακόμα και οι υψηλόμισθοι δεν παίρνουν πλέον πάνω από 1.900 ευρώ (αντί για αρκετές χιλιάδες, κι ας κάνουν ότι δεν ξέρουν οι «μανδαρίνοι»), οι προνομιούχοι σφουγγοκωλάριοι των πολιτικών, αυτοί που είτε είχαν απλή γνωριμία, είτε διακρίθηκαν στην αφισοκόλληση, είτε είχαν μεγαλύτερη γλώσσα του φυσιολογικού και δεν πατούσαν στις δουλειές τους και εισέπρατταν για να κάθονται.

Εύγε στην κυβέρνηση λοιπόν, αφήστε τα «παιδιά ενός άλλου Θεού», αυτούς του ιδιωτικού τομέα, να χύνουν αίμα. Μήπως τελικά αντί για την ανάταξη της οικονομίας, όλο το μυστικό είναι ότιπαίζουν «κατενάτσιο» για να διασώσουν το παρασιτικό σύστημα που τους συντήρησε και τους ανέδειξε…

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ