Σχόλιο: Αφαίμαξη του Ουκρανικού Λαού με το μπουρί της σόμπας!... Πολύς Ιδρώτας με τον Σόρος για να έχει 11,5 Δισεκκατομμύρια Δολλάρια, Προσωπική περιουσία!...Άλλος Πάγκαλος Μαζί τα Φάγαμε!....
Και στην Ουκρανία μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν έχουν Ηλεκτρικό στα σπίτια τους!.. Αλλά η Τιμοσένκο..
δούλεψε σκληρά για να βγάλει 11,5 δισ. δολλάρια!...
δούλεψε σκληρά για να βγάλει 11,5 δισ. δολλάρια!...
(«Η ζωή στην επαρχία της Ουκρανίας είναι γενικώς δύσκολη. Αυτό είναι ορατό από τις υποδομές, την κατάσταση του οδικού δικτύου, την ενδυμασία και τον τρόπο διαβίωσης των αγροτών, τα δημόσια μέσα μεταφοράς κ.ά. Παρά το γεγονός ότι το κέντρο της πρωτεύουσας εντυπωσιάζει (πλην των δημόσιων μέσων μεταφοράς που βρίσκονται σε κατάσταση προχωρημένης παλαιότητας) η κατάσταση στην περιφέρεια είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Σε κάποιες μάλιστα κωμοπόλεις και χωριά είναι δεκαετίες πίσω.
Στο χωριό όπου διαμείναμε δεν υπήρχε φωτισμός εκτός των οικιών. Υπήρχε απόλυτο σκοτάδι. Ως μέσα αγροτικών μεταφορών χρησιμοποιούνται ακόμη κάρα με άλογα. Ένα ή δύο καταστήματα με τα στοιχειώδη. Ένα κατάστημα στην κοντινή κωμόπολη, βρίσκεται τουλάχιστον τρεις δεκαετίες πίσω σε σχέση με τη Ελλάδα.)
ολόκληρο το άρθρο: Δρ Ιωάννης Παρίσης, Υποστράτηγος ε.α., Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης
«Οι διπλωματικές προσπάθειες δεν επαρκούν· νομίζω ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να επιβληθούν στη Μόσχα οικονομικές κυρώσεις. Ειδικά αν υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση της βίας», είπε η Τιμοσένκο σε συνέντευξή της στο ιταλικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky TG24.
Η Τιμοσένκο επανέλαβε εξάλλου το αίτημα προς τη Δύση να προσφέρει βοήθεια στο Κίεβο στη σύγκρουση μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας, ειδικά για την Κριμαία. «Ζητώ από τη Δύση να παρέμβει σθεναρά σε διπλωματικό επίπεδο προκειμένου να βοηθήσει την Ουκρανία (. . .) η χώρα μου είναι αδύναμη απέναντι στη Ρωσία».
«Πιστεύω ότι ο απευθείας διάλογος είναι αδύνατος μετά τη (ρωσική) στρατιωτική επίθεση που υφίσταται η Ουκρανία» εκτίμησε η ίδια, προτρέποντας τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και τους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας να «συνεχίσουν τις προσπάθειες μεσολάβησης και τις διαπραγματεύσεις με το Κρεμλίνο».
«Είμαι πεπεισμένη ότι οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα κάνουν σεβαστή τη Συνθήκη της Βουδαπέστης και εμείς θα βοηθήσουμε να γίνει σεβαστό το διεθνές δίκαιο» συνέχισε η Γιούλια Τιμοσένκο, επαναλαμβάνοντας προτάσεις που ανήρτησε χθες στον προσωπικό της ιστότοπο.
Το 1994 η Ρωσία, οι ΗΠΑ και η Βρετανία εγγυήθηκαν την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας.
«Η επανάσταση δεν έχει τελειώσει. Συνεχίζουμε τη μάχη και μεγάλες αλλαγές πρέπει ακόμη να πραγματοποιηθούν» προσέθεσε επίσης η Τιμοσένκο στην τηλεοπτική της συνέντευξη.