Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Tα σκάνδαλα και οι παρανομίες της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας, ΔΕΝ έχουν τελειωμό

Κι άλλες -χειρότερες- αποκαλύψεις, που πιστοποιούν ότι η Ομοσπονδία Βοστώνης, είναι μία διαχρονικά παρανομούσα ελληνική ομογενειακή Οργάνωση. 
Εμπλέκουν και την Ελλάδα, με τις χορηγίες που έλαβαν μέσω Προξενείου, στις ψευδείς δηλώσεις τους, ως μη κερδοσκοπική Οργάνωση, στην Ομοσπονδιακή Φορολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ (IRS).
Τα αποκαλυπτικά έγγραφα που έχουν καταθέσει, ως εταιρία στο IRS, περιόδου 2001-2012... (μέσα και το σκάνδαλο με τα χρήματα γιά τους πυρόπληκτους 2008 και οι χορηγίες από Ελλάδα), δείχνουν μία ανεύθυνη Οργάνωση που κοροϊδεύει διαχρονικά, όχι μόνο την Ομογένεια, όπως έκανε και με τον έρανο γιά την Μυρτώ, αλλά και τις ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ.
Η e- εφημερίδα ''Πρωϊνή'' αναφέρει ότι τα έχει στην κατοχή της και θα τα δημοσιεύσει όλα (είναι δημόσια έγγραφα προσιτά στον καθένα), γιά να καταλάβει η Ομογένεια, πως παρανομούν οι Οργανώσεις της, ακόμα και με ψευδείς δηλώσεις στο IRS, εμπλέκοντας επικίνδυνα και το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, αφού αναφέρουν ότι έλαβαν ''κυβερνητική βοήθεια'' που κυμαίνεται από 40.000 ίσαμε 81.000 δολ. τον χρόνο, κατά παράβαση του ομοσπονδιακού νόμου ΗΠΑ. 'Ηδη η ''Πρωϊνή'', ανάρτησε την φορολογική δήλωση του χρόνου 2008. Εκεί είναι και το σκάνδαλο ''έρανος γιά πυρόπληκτους στην Ελλάδα''.

Αξιοσημείωτο: Την ώρα που ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας είναι κοντά στο να κλειστεί συμφωνία με την άλλη πλευρά, ώστε να αποφύγει τις διώξεις εναντίον της Οργάνωσης (υπόθεση έρανος γιά Μυρτώ, με την οποίαν ασχολούνται ήδη Εισαγγελία και IRS), οι του Συμβουλίου της Οργάνωσης, ''κάνοντας του κεφαλιού τους'', εκδίδουν ανεύθυνες χαζο-ανακοινώσεις, γιά εντυπωσιασμό αφελών, ζώντας ακόμα στον κόσμο τους.
...........................................
www.kalami.net | www.kalami.us | www.kalami.co

Από 1995: Το ΚΑΛΑΜΙ είναι το πρώτο, παλαιότερο και μεγαλύτερο ιντερνετικό ΜΜΕ εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ