Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

«No Command Boundaries» ….

Ήταν ένας όρος που σήμαινε, ότι και οι δύο πλευρές αποδέχονταν ότι για ένα προσωρινό διάστημα, δεν θα έχουν δικαίωμα διοικητικού ελέγχου στο Αιγαίο.

Το ΑΡΧΗΓΕΙΟ του ΝΑΤΟ από την Νάπολη, θα καθόριζε ποιος θα διοικούσε και πού!.....
Η συνέχεια από αυτό το άρθρο!....

Κουΐζ επερχόμενης κρίσεως!..


Σε έξι περίπου μήνες, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Άγκυρα Τζαίημς Σπέϊν επέστρεφε στην Ουάσιγκτων ανύποπτος, ότι θα συνέχιζε την διπλωματική του καριέρα.

Ονειρευόταν να συνεχίσει το χόμπυ του, παράλληλα με την επαγγελματική του καριέρα, σε κάποια χώρα ίσως της Λατινικής Αμερικής.

Αλλά ενώ είχε παίξει σωστά για την επιβολή του πραξικοπήματος (ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ) στην γειτονική χώρα, έδρασε παρασκηνιακά , παρακούοντας τις εντολές του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ, για την ΜΗ Επανένταξη της ΕΛΛΑΔΑΣ στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ.

Το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ διέταξε την εκτέλεση της συζύγου του Έντθ και της ΜΟΝΑΧΟΚΟΡΗΣ του.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της DIA σκότωσαν τις δυο γυναίκες σε μετωπική σύγκρουση, μόνο που οι πράκτορες διέθεταν (ΦΟΡΤΗΓΟ-ΝΤΑΛΙΚΑ) και οι δύο γυναίκες επέβαιναν σε μικρό επιβατικό αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα ήταν φρικιαστικό………

ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ –συντονιστής της επιχείρησης ήταν………ο…..ΤΣΑΝΤΕΣ, ο οποίος με την σειρά του δολοφονήθηκε στην Αθήνα από την………(nsa) 17η Νοέμβρη, δήθεν!....

Ο Σύμβουλος στην πρεσβεία στην Άγκυρα Ντικ Μπομ τον παρακολουθούσε κι έδινε καθημερινά αναφορές στην υπηρεσία.

Ο Ντικ Μπομ διορίστηκε πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Κύπρο.

Ο Σπέϊν κατέρρευσε. Διορίστηκε Σύμβουλος στο ΚΑΡΤΕΛ, αλλά δεν ενδιαφερόταν για τίποτα πλέον. Έγινε τακτικός θαμώνας του «Κόσμος Κλάμπ» , κι εκεί περνούσε τις ατελείωτες ώρες τις μοναξιάς του……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ